Co všechno použité kupujete?

604
1.6.13 18:22

Co všechno použité kupujete?

Ahojte všichni,

zajímalo by mě co všechno kupujete použité?

koupili byste použité nádobí, záclony, povlečení aj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.6.13 18:24

Použitý? Použitý kupujem auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.6.13 18:24

Jako použité věci do domácnosti? To nekupujeme nic, ale třeba na miminko mám oblečení od kamarádky po jejich synovi, taky zavinovačky, vaničku a tak. Pro sebe oblečení taky kupuju občas v sekáči.

• Citovat
  • Upravit
5158
1.6.13 18:25

Záclony pokud se mi vyloženě líbí, tak klidně z druhé ruky, povlečení klidně taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.13 18:25

Si nějak nic nevybavím :nevim:
Ale vím, že se dá sehnat i použitý vibrátor nebo kalhotky 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.6.13 18:26

U povlečení bych byla paranoidní, co všechno na něj už nakapalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.6.13 18:26
@tamata píše:
Si nějak nic nevybavím :nevim:
Ale vím, že se dá sehnat i použitý vibrátor nebo kalhotky 8o :mrgreen:
8o 8o :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
1.6.13 18:28

Nádobí by mi nevadilo, záclony taky ne, povlečení by mi vadilo použité. Ale stejně nejradši kupuju věci nové a ty záclony i nádobí bych stejně koupila taky nové. Ale třeba pokud jde o oblečení, tak ráda koukám na aukro, ale beru jen maximálně párkrát použité, obnošené neberu. Ale co se týká domácnosti - textilu nebo spotřebičů - tak kupujem nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
1.6.13 18:28

Oblečení pro dítě, knížky, plastové nebo dřevěné hračky, teď jsem koupila jídelní zidlicku - omyvatelnou, před použitím ji vezmu celou dezinfekcí. Možná se časem chvění ještě něco.
Nekoupila bych matraci do postýlky, kočárek, plyšové hračky. Taky používám látkové pleny a schválně tu sadu pak zkusím prodat, jestli to někdo koupí - já bych to po někom nikdy nekoupila, přijde mi to ekl, i když vím, ze se to dá vyvařit atd. Možná můj psychický blok.
Záclony nemáme, nádobí bych koupila nové, povlečení taky - stejný blok jako u plenek, připadá mi to nechutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.6.13 18:29

Nádobí, povlečení, záclony, ručníky, látkové pleny, dětské boty(bude toho víc :think: ),to bych NIKDY nekoupila. V sekáči nakupuji občas oblečení, klidně bych koupila i nějaký nábytek(skříň, komoda..) :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.6.13 18:29
@tamata píše:
U povlečení bych byla paranoidní, co všechno na něj už nakapalo :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
1.6.13 18:31

Jo a koupila jsem použitou autosedacku - vejce, za 5 měsíců jsme ji použili tak 5× a z toho byla jedna cesta z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.6.13 18:34
@adam75 píše:
Jo a koupila jsem použitou autosedacku - vejce, za 5 měsíců jsme ji použili tak 5× a z toho byla jedna cesta z porodnice.

Vejce jsme koupili taky, tu větší autosedačku budeme kupovat už novou. Ještě jsem koupila použitý kočárek a nafackovala bych si :cert: Ten už taky radši vždycky nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym12335546798
1.6.13 18:37

Já mám teda, vše nové-mám jednu věc z druhe ruky a to dupajdy od segry :roll: :roll: Použité bych Nekoupila :kytka:.A ani bych si to nekoupila použité jednou, natož 2× :roll: :roll: Prostě nic z druhe ruky nemám jen nové :nevim: :|

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
1.6.13 18:52

Záclony klidně, povlečení - pokud by mě opravdu uchvátilo a šlo vyvařit tak možná, ale žádný teda nemám.. Jinak na malou mám použité skoro vše. Pochybuju, že by na dětském oblečení byly nějaké nežadoucí tělesné tekutiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák