Návlek na nákupní košík

10052
30.5.13 21:11

Návlek na nákupní košík

Ahoj,

dneska jsem na fb, narazila na tuhle vychytávku, tak se musím podělit.

http://www.ditevkosiku.cz/…s/produkt-1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
30.5.13 21:13

To jsem viděla už před lety v nějakém US pořadu :lol: Jako na zabavení dobré a pro ty, co schízujou z ožužlávání madla vlastně taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.5.13 21:18

8o 8o 8o no tý kokso :D I když pro rodiny, které tráví soboty v nákupních centrech to může mít smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
30.5.13 21:20

Co to je za chujovinu? 8o

• Citovat
  • Upravit
13770
30.5.13 21:23

Není jednodušší otřít madlo dezinfekčním ubrouskem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.5.13 21:24

Přemýšlím, jak dlouho trvá instalace, vidím tam nějakou tkaničku, už vidím, jak já to tam dlouhé minuty nandavám a vynalézavé batole to během vteřiny serve, mrskne na zem a zaboří madlo hluboko do úst :lol:

Myslím, že lepší než látkový obal na madlo je investice do vakcíny proti žloutence A ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.5.13 21:25

No mě to přijde jako docela blbost :lol: malá se zabaví docela dobře i tím dzindzikem na řetízku co tam je na zastrčení do druhého vozíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.5.13 21:28
@Andriska píše:
No mě to přijde jako docela blbost :lol: malá se zabaví docela dobře i tím dzindzikem na řetízku co tam je na zastrčení do druhého vozíku :mrgreen:

to není na zabavení, ale kvůli higyeně

mě to tedy dámy přijde jako dobrý nápad, tolik lidí ochmatává madlo špinavýma rukama, syn v obchodě věčně žvýká rohlík, jestě popřemýšlím, ale asi to koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.13 21:32
@Freyaa píše:
to není na zabavení, ale kvůli higyeněmě to tedy dámy přijde jako dobrý nápad, tolik lidí ochmatává madlo špinavýma rukama, syn v obchodě věčně žvýká rohlík, jestě popřemýšlím, ale asi to koupím

hmmm za ctyri kila mas minimalne 8 ks vlhcenych ubrousku, ktery ten ucel splni stejne… ;)

• Citovat
  • Upravit
10052
30.5.13 21:34

Jako vlhčený ubrousky dezinfikují?? to fakt ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.5.13 21:36

Tak jako je pravda, že se mi taky nelíbí když se malá pokouší zakousnout do toho madla, ale radši to otřu vlhčeným ubrouskem. Mě by se nechtělo to tam instalovat.Ale jako určitě je to jako protibacilové dobré ;) ale ten náš kukuš stejně narve do té svojí tlamky v nepozorovaném okamžiku takové fujky, že to madlo od nákupního vozíku je oproti tomu strilní :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.5.13 21:37
@Freyaa píše:
Jako vlhčený ubrousky dezinfikují?? to fakt ne ;)

existují i desinfekční ;)
http://cistici-ubrousky.heureka.cz/…y-nn-115-ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.13 21:40

Nedezinfikuji, ale cisti… :P :P

to doma na co sahnete taky vsechno dezinfikujes? V tom pripade si porid tohle:

http://www.savo.eu/…cni-ubrousky

nez dat ctyri stovky za takovou vopicarnu, tak to bych radeji koupila klukovi balik plen nebo sobe tricko, ale pokud travis dny v nakupnim centru, tak to patricne vyuzijes :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.13 21:41

Kde jsou doby kde deti jedly hovna od slepicek na dvorku a nic jim nebylo, totalni dezinfekce pred vsim vasim detem spis ublizi

• Citovat
  • Upravit
31292
30.5.13 21:41

Existují i desinfekční vlhčené ubrousky, případně i antibakteriální gel.
Jinak taky bych řekla, že dítko ochmatá kdevšude kdeco, třeba jen na prolejzačkách v parku, v dětským koutku a pod…že to bych nás musela desinfekcí polejvat od hlavy k patě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák