Forma kontaktu učitele a rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.11.18 18:40

Mě vyhovovalo dát rodičům telefon, ale po letošní zkušenosti si to u příští třídy asi rozmyslím. U většiny rodičů mi vyhovuje ráno SMS, že je dítě nemocné a přijde tehdy a tehdy, ale našel se rodič, který toho zneužil k vyhrožování a nadávkám a na to nejsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
12072
3.11.18 18:50

S paní učitelkou se vidíme každé ráno ve třídě, takže když je něco potřeba, řekneme si to hned. Upřímně nechápu, jak může fungovat komunikece ve školách, kam rodiče nesmí. Podle mne spíš nefunguje. Nedovedu si představit, že si kvůli každé blbosti s pí uč domlouvám schůzku. Informace od učitelky a od školy obecně máme na stránkách školy. Na pí uč máme číslo na mobil a její e-mail. Oboje je uvedené i na webu školy, stejně jako na všechny ostatní zaměstnance. Komunikace, dle mého názoru, funguje perfektně, nemám co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
3.11.18 18:54

Akutní věci a náhlé změny (dítěti je blbě a do školy nedorazí) píšu do sms. Ostatní věci buď osobně (většina) nebo mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
3.11.18 19:01

Tak máme el. žákovskou knížku i se zprávami, email do školy přímo na učitelku. Sama nám dala svoje soukromé číslo. Volá spíše ona a to klidně i mezi 19- 20hodinou, to mi není příjemné, takže to jsme pořešily. Já využívám jen SMS a zpětné volání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
3.11.18 19:05

Máme email a soukromý mobil, navíc máme ještě školní webový program, kam můžou rodiče psát. Používám email, smsku když je akutní nemoc ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
3.11.18 19:17

Vstup do budovy nemame,takze skola online nebo notysek,soukrome cislo mame pro akutni ranni omluvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
3.11.18 20:10

V 1 třídě (jiná učitelka) email poskytnutý školou a její soukromé číslo (volala mi, když nemohla najit syna) nikdy vic uz jsem ho nepouzila.
2tr opět jen email poskytnuty školou.

Ty emaily me trošku mrzí, že odepisuji pouze jednou denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.11.18 20:17
@xsaleen píše:
V 1 třídě (jiná učitelka) email poskytnutý školou a její soukromé číslo (volala mi, když nemohla najit syna) nikdy vic uz jsem ho nepouzila.
2tr opět jen email poskytnuty školou.Ty emaily me trošku mrzí, že odepisujipouze jednou denně

Mrzí tě, že odepisuješ jednou denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
3.11.18 20:32

@hanka.br. Ja ne, ona mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.11.18 20:39
@xsaleen píše:
@hanka.br. Ja ne, ona mě

ona je pančelka celý den u počítače, jen občas si odskočí na wecko nebo dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.11.18 20:43

email, každé ráno jej můžu odchytit ve třídě, dcera má třídu v pavilonu, kde jsou jen3 třídy z celé školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.11.18 20:51
@xsaleen píše:
@hanka.br. Ja ne, ona mě

Tebe mrzí, že ti paní učitelka odpovídá jen jednou denně? To jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.11.18 21:03
@xsaleen píše:
2tr opět jen email poskytnuty školou.Ty emaily me trošku mrzí, že odepisuji pouze jednou denně
že odepisuje jen jednou denně??
Jako vtip dobrý :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
3.11.18 21:19
@sloninka píše:
Maminky, jakou formou komunikujete s třídními učiteli svých dětí? Učitelky, dáváte rodičům kontakt na svůj soukromý telefon? Jedná se o děti na 1.st. ZŠ.

soukromý telefon rodičům nedávám, komunikujeme mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
3.11.18 21:29

@jenny.fields tak treba ted jsem resila pro kluka doucko, a tyden to trvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie