Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@phdr.jelen píše:
Ona píše, že s ním něco má. Sex ještě nebyl, pravda. Ale spíš tak nějak obecně se to tu probírá. Když ona není proti, tak v tom problém nevidím. Jenom s tím obličejem by měla být opatrná. A že se chlap zeptá, tak bych na tom nic závadného neviděl. I když to asi úplně vhodné není, to je pravda.
Neco mit muze byt i jedno kafe a 3 tydny psani. Kazdy si to vyklada po svem. Nicmene si myslim, ze zakladatelka stejne posle ![]()
@Anonymní píše:
Boze jak jsem psala, nejde mi o to, že by ty fotky pak někde zveřejnil, zneužil, nebo se chlubil kámošum, vydíral mě.. Jak tady bylo psáno, screen z WhatsAppu udělat ani nejde.. Ptala jsem se, jestli je to v dnešní době nějakého randění normální.. A podotýkám, že nám není dvacet, ani třicet..
Tak v pokrocilem veku je to jeste horsi nez ve 20, kdyz se musis ptat
Myslim, ze vetsi nas je tu kolem te 40, nektere pred 50.
Ja si ve svem veku uz vybiram muze na urovni a rozhoduju se sama za sebe
@Anonymní píše:
Boze jak jsem psala, nejde mi o to, že by ty fotky pak někde zveřejnil, zneužil, nebo se chlubil kámošum, vydíral mě.. Jak tady bylo psáno, screen z WhatsAppu udělat ani nejde.. Ptala jsem se, jestli je to v dnešní době nějakého randění normální.. A podotýkám, že nám není dvacet, ani třicet..
Tak normální je to evidentně jak pro koho
. Pro někoho absolutně nenormální, pro někoho tuctovka
@Anonymní píše:
To není ta správná otázka, normální/nenormální. Wife material fotky minimálně ve fázi randění neposílá. On ten chlap za ně bude rád, ale vážit si tě za to rozhodně nezačne.
@Anonymní píše:
Boze jak jsem psala, nejde mi o to, že by ty fotky pak někde zveřejnil, zneužil, nebo se chlubil kámošum, vydíral mě.. Jak tady bylo psáno, screen z WhatsAppu udělat ani nejde..
Bože, přes internet není vůbec jasné a zřetelné, kdo je na druhém konci.
A že něco někomu na mobilu nejde ještě neznamená, že to nezvládne někdo jiný. Ano, posílat „soukromé“ fotky je aktuálně běžné. Ale spousta lidí- tedy hl. žen na to nepěkně doplatila
@Sandra.B1 píše:
4 z 5? nesmysl. to je blbost. tomu nevěřím. A rozhodně ne samy od sebe
Co jsem poznal, tak holky z tinderu 4 z 5, na badoo méně. (věkově 23-35)
Většinou jako iniciování konverzace..
@lilith1 píše:
Nikdy, zazila jsem ve svem okoli pani, na kterou to pri rozchodu na chlap vytahl a chtel ji s tim vydirat. Velice slusna pani uz ne dvacitka, par fotek v pradle mozna nejaky akt, malem se zhroutila, nakonec se to nejak vyresilo ale byla uplne znicena. Takze ani nahodou!
Zrovna včera jsem četla na netu článek včetně fotek konverzace (od policie), jak chlap vymámil nahé fotky i s obličejem od paní 60+. Jakmile je dostal, začal požadovat peníze, jinak fotky pošle její rodině včetně vnoučat. ![]()
@HornyHippo píše:
Co jsem poznal, tak holky z tinderu 4 z 5, na badoo méně. (věkově 23-35)
Většinou jako iniciování konverzace..
Tos musel narazit na nějaký štětky. Pokud ještě jako iniciování konverzace ![]()
@Cheetaah píše:
Jestli chceš bejt jen bezva holka na kukání, tak mu je pošli. Chlapy co chtěli takové fotky nebo psali sprosťárny hned na začátku jsem vždy vyřazovala, protože jsem chtěla vztah a věř mi, tihle to nejsou. Tak záleží, co od toho chceš.
Jj, tihle se provari celkem rychle, co to bude za typ vztahu
@Anonymní píše:
Je…já už mám na to alergii… u starších je to běžná praxe určitě
Ale kolik těch fotek poslaných je reálně opravdu „toho“ pisatele? Není problém udělat profil, poslat fotku a pak chtít od protějšku to samé. Já ti poslal, pošli i mě. Ovšem ten zdroj fotek může být všelijaký.
@Sonarka píše:
Leda nejake zoufalky
Nevim, kolik Ti je, ale v generaci dnesnich -25 let to je opravdu bezny. Ani bych neverila, jakej „generacni“ rozdil dela pet let.
@Venetia píše:
Je…já už mám na to alergii… u starších je to běžná praxe určitě
Fakt??? U starších??? ![]()