Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Agnesita píše:
Děkuji za tuto diskuzi. Kdyby se měla i jen jedna natvrdlá exhibicionistka chytit za nos, tak měla velký smysl.
no nemáš zač. Mně to znechutilo, když jsem to doma našla
@Anonymní píše:
https://www.emimino.cz/…hulkovs-284/
ano, něco takového tam bylo…několik s nahýma prsama, jiné ve spodním práde, ale tento styl…plus fotky od fotografa v ateliéru - úplné akty
@JayLee
Jojo, moje kamarádka taky dává na FB fotky nahé dcery…už jsem jí to i psala, že tohle je proboha internet, ne rodinné album
Jinak jsem ráda, že po dloouuhé době zde založím diskuzi a nikdo se nehádá ![]()
@1Luca píše:
Právě jsi mě kopla k tomu, že si postupně uzamču všechna alba na rajčeti. Sice tam své dítě nefotím odhalené, ale je tam. Díky.
tak to ja uz jsem udelala velmi davno…A heslo ma jen par nejblizsich.
@1Luca píše:
Právě jsi mě kopla k tomu, že si postupně uzamču všechna alba na rajčeti. Sice tam své dítě nefotím odhalené, ale je tam. Díky.
Zrovna o Rajceti je tady celkem husty clanek
@brulinka píše:
Taky na jedné místní skupině na fb maminka přidala fotku genutálii (v celé kráse) svého chlapečka. Skupina má asi 4000 členů. Napsala jsem ji tam napsal, že je to fakt nevhodné a že by měla mít aspon úctu k tomu dítěti a né ho takhle vystavovat a pindíka měla zakrýt. (šlo o nějaký ekzém z vnitřní strany stehen) No některé maminky mi daly za pravdu, ale některé tam perlily hláškami typu „však jsme lidi“ „to jste nikdy neviděla piníka“ apod.Kdyby tam takhle vystavila sebe.
No jako bych to videla. A pak debata „tak si pani asi doma pohledu na poradneho chlapaka moc neuzije, kdyz ji pobouri pohled na maleho pindika“.
@JayLee píše:![]()
to je ono
mi prijde, ze si z toho delaji mnohacetny galerie svých ratolesti a ještě nahatých
a když jim něco reknes a slusne, tak jses ty ta spatna
Jojo, mně bylo řečeno, že je to v dnešní době normální…Tak to radši budu za blbce oco je sto let za opicema, než dětem kazit dětství tím, že je vystavím na nočníku, apod. na netu…to fakt ne
@Anael píše:
Jinak jsem ráda, že po dloouuhé době zde založím diskuzi a nikdo se nehádá
všechno přijde
@Anael píše:
@JayLee
Jojo, moje kamarádka taky dává na FB fotky nahé dcery…už jsem jí to i psala, že tohle je proboha internet, ne rodinné album
to je právě to, co si všichni pletou.
Svatba, dovolená, první dítě…šup s tím fb, nebo sem. Stačí ještě napsat, že klíče jsou pod rohožkou. Žádný web není zabezpečený, obzvlášť tento, číst může i nepřihlášený uživatel.
Dej si do vyhledávače svůj nick, budeš koukat ![]()
Moje kamarádka ze střední dneska právě dala na FB fotky svojeho pětiletého syna úplně nahého někde u vody, spolu s nahatou holčičkou - kamarádkou. Fotka je ještě ke všemu veřejná. Jsem v šoku. ![]()
@Twin_Star píše:
Moje kamarádka ze střední dneska právě dala na FB fotky svojeho pětiletého syna úplně nahého někde u vody, spolu s nahatou holčičkou - kamarádkou. Fotka je ještě ke všemu veřejná. Jsem v šoku.
Já mám v přátelích holku, která vystavila takto svou čtyřletou dceru a pětiměsíční miminko, oba byli na těch fotkách řádně „rozcapení“, holka dokonce na jedné fotce dělala „komínek“.
Napsala jsem jí sz, že to by asi neměla, a odpověď? Já mám v přátelích jen lidi, které znám, ti by to nijak nezneužili, a když jsem argumentovala tím, že fotky jsou veřejné, tak prý koho by zrovna její fotky zajímaly… Tak jsem to holt nahlásila a fb to smazal. Když nemá rozum matka… ![]()