Gel - LAK, kde koupit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
6.1.14 08:36

Díky :D Jo, jsou děsně drahý, ale vyplatí se to. Já bych si nehty tak jako tak lakovala a lak nevydrží ani 4 dny. Tohle mi vydrží 14 dní - 3 týdny. A pokud si nejsi ještě jistá, můžeš si pořídit třeba jen podklad a top a zkusit něco takového jako mám já - bez barevné vrstvy. Nebo se to dá použít úplně bez jakýkoliv zdobítek, máš jen průhledné, zpevněné nehty, na kterých mnohem líp drží obyčejný lak. Někdy chci prostě lakovat, tak si udělám jen průhledný gellak a lak mi na tom vydrží třeba týden pěkný a můžu si ho měnit podle nálady.
Ještě něco, až budeš studovat jednotlivé značky, nastuduj i postupy - třeba tenhle CND Shellak nepotřebuje moc žádný „vodičky“. K některým značkám budeš muset pořídit třeba „přilnavač“, aby vše dobře drželo, tj. další investice navíc. U Shellacu máš jen isopropylalkohol na odmaštění nehtu (dá se pořídit i některých lékárnách nebo na Modeláži nehtů), podkladovou Base lahvičku, lesklou Top lahvičku a případně barvičky, pokud chceš. Na sundání je Remover (podle mě nejlépe vyhovuje přímo ten jejich, ale fungují i jiné, ae cenově to většinou vychází srovnatelně) + pomerančové dřívko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
13.2.14 22:15

Ahoj holky, můžete mi prosím některá poradit, jak udělat s gel-lakem francii? Byla jsem zvyklá u normálního laku nalepit šablony a u gellaku to moc nejde. Musela bych setřít výpotek a ten by se měl stírat až v konečné fázi, kdy nanesu poslední vrstvu top coat. Jinak používám gellaky anpro, vydrží mi tak 14dnů, ale musím použít primer a momentálně mám objednaný od EBD, tak jsem na ně moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.3.14 09:35

Ahoj holky, uvažují o dělání gel-laku doma. K tomu odstraňování acetonem nebo jejich přípravkem… Působí to 10min i na kůži a nevadi to v těhotenství a při kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.9.14 21:51

Shellac odsraňuji obyč. odlakovačem s acetonem - třeba z rossmanna za nějakých 35kč.. Vatový čtvereček rozstřihnu na 4 ks, přiložím na lahvičku s odlakovačem, zatřebu, aby se kousek namočil, přiložím na nehet, zablím do alobalu, aby držel na místě a odlakovač za těch 10min. nevyvětral a nechám max. 10minut a „seškrabu“ pomerančo. dřívkem.. Nehty si doma lakuji shellacem už asi 4.rokem. Base i top coat jsem měla koupený do zásoby, takže když jsem objevila gelish harmony, vyzkoušela jsem jen barvy a jsem max. spokojená, že po doplácání shellacu chci přejít jen na gelish. Je ho za stejnou cenu jednou tolik a připadne mi, že drží i sundává se líp. Jen mi na celém netu nikdo nevysvětlil můj dotaz k base coatu - foundationu a top it offu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.15 14:24

Nemáte některá prosím zkušenost s gel lakem one step ELLite 99?
Na e-bay jde objednat celkem levně, u nás jsem ho moc nenašla. Nebo jakou značku byste doporučili pro One step gel laky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
17.2.16 19:37

Holky, poradíte prosím značku Gel laku, kterou používáte? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.16 20:16

Ja používám Shellac CND. Max spokojena!!! :lol: