Gelové X akrylové nehty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.17 12:44

Podle me je oboji des. S gelovymi mam zkusenost. Uz bych je nikdy nechtela, z mnoha duvodu, i zdravotnich, ale budiz. Akrylove nehty jsou podle me svinstvo, ty bych si nenechala udelat ani za nic. Staci mi, kdyz prochazim okolo studia a citim ten sileny stiplavy zapach, nemohla bych si tam ani na chvili sednout, natoz si to nechat aplikovat na nehty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56286
18.7.17 13:04

Nejlepsi je Shellack.
Vydrzi na noze mesic v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.7.17 13:20

Měla jsem gelovky a jsou pro nehet příjemnější. Jsou oproti akrylu „prizpusobivejsi“. Ale mně padaly. Po týdnu se mi odlouply. Tak mám akryl. Ale je to z nouze. Rozhodně bych sla do gelu. A na začátek krátké. Přirozené. Jinak se to člověku zprotivi. Nedej bože když se někde s tím praští. Časem si na ne zvyknete. A můžete prodlužovat. Hrát si s tvary k barvami. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.7.17 13:39

@onajeblond tak pokud nosíš gelovky a nemáš s nima problém, proč to měnit? Kvůli moři? :) Zůstala bych u gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.7.17 16:07

@Bizky psala jsem ze s nimi problém mám. Odlupuji se mi po tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
18.7.17 16:38
@Bizky píše:
@onajeblond tak pokud nosíš gelovky a nemáš s nima problém, proč to měnit? Kvůli moři? :) Zůstala bych u gelu.

jj nosím gelovky zhruba pul roku, samozdřejmně se mi stalo, že se mi ulomil, zlomil, nebo odloupl, parkrát, ale zažily i tvrdý chvíle a držely se docela dobře, jde mi o to jestli třeba lepidlo nebo gel sůl z moře nerozežere a nehet neupadne, jestli vydrží tu sul a chlor z bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
18.7.17 16:39
@jkra píše:
Nejlepsi je Shellack.
Vydrzi na noze mesic v pohode.

to je prosím co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56286
18.7.17 17:09

Gelovy lak, ale zadny gelovy nehet. Ten lak se zapeka a vydrzi mesic na noze a 2 tydny na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.7.17 17:22

@onajeblond
Tak já na dovolenou k moři vždycky jezdila s novýma a nikdy jsem problém neměla. Vydržely :) doporučuje se tu Shellack, ale za mě osobně teda ne. Mně nevydrží ani týden. Byla jsem z toho nas… :mrgreen:
Ale každemu vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.7.17 17:23

@zuzka1993 ale já jsem se neptala vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
18.7.17 19:51
@Bizky píše:
@onajeblond
Tak já na dovolenou k moři vždycky jezdila s novýma a nikdy jsem problém neměla. Vydržely :) doporučuje se tu Shellack, ale za mě osobně teda ne. Mně nevydrží ani týden. Byla jsem z toho nas… :mrgreen:
Ale každemu vyhovuje něco jiného.

no já právě taky jdu zítra, už mám nehty 4 týdnem, tak abych měla uplně nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.17 09:50

@Bizky a jo :lol: sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie