Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ali-Ali píše:
desne prijemna pani. takovou maminku bych si mooooc prala…
@Ali-Ali
Něco bych řekla, ale nechci být ošklivá
@Anonymní píše:
Se budete divit až sem napíšu že mám půl mega v kapseA mimochodem, to mimčo nechci, hlavně proto jdu na genetiku, abych nemusela platit interrupci
Myslím, že ti to neuznají. Za pokus nic nedáš, ale aby si pak nelitovala
Prosim? Takže že se zeptam na to jestli mám šanci na odškodný a všichni se do mě pustí a dělaj ze mě debila, tak jsem hrozná matka? ![]()
@Anonymní píše:
Se budete divit až sem napíšu že mám půl mega v kapseA mimochodem, to mimčo nechci, hlavně proto jdu na genetiku, abych nemusela platit interrupci
Ty jsi nějak mimo, ne? Jen napiš a hlavně taky popiš, jak se hledají důkazy o nesprávném braní HA z krve a moči
Zatím si puboško našetři na právníky, nejsou zrovna levní.
@Anonymní píše:
@bartsch Zajímalo by mě, jak se to z krve nebo moči pozná ![]()
Se člověk dozví věci
@Misfitka píše:
@bartsch Zajímalo by mě, jak se to z krve nebo moči pozná
Se člověk dozví věci
Proto bych si na to vysvětlení slečny (nebo co to vlastně je
) ráda počkala. Tady na eMiminu se člověk fakt nenudí
, takové zajímavé novinky se tu prezentují ![]()
@Anonymní píše:
Prosim? Takže že se zeptam na to jestli mám šanci na odškodný a všichni se do mě pustí a dělaj ze mě debila, tak jsem hrozná matka?
debila ze sebe delas sama, hrozna matka ani nebudes, kdyz chces jit na interupci a az dostanes tech pul mega, tak se urcite ozvi ![]()
@Anonymní píše:
Tak to já se teda divit budu
![]()
@bartsch taky si říkám
Člověk se tu i pobaví.
Pročpak asi byl(a) jako anonym
a radši utekla ![]()
@Misfitka
Protože maminka přišla z práce dřív a dceři zakázala sedět u počítače celý den.
@ncc1701 píše:
@Misfitka
Protože maminka přišla z práce dřív a dceři zakázala sedět u počítače celý den.
@ncc1701
To mě nenapadlo, to bude ono. Ovšem její teorie se mi líbí a opravdu jsem se pobavila ![]()
Jsem si tak jako představila, jak zkoumají krev nebo moč aby zjistili, jestli byla HA používaná správně
![]()
Se budete divit až sem napíšu že mám půl mega v kapse
A mimochodem, to mimčo nechci, hlavně proto jdu na genetiku, abych nemusela platit interrupci