Genetické testy v 7. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
28.7.13 22:47
@jancik.1500 píše:
To jsem..máš problém? Matko zrůdo? :palec:

I admin je člověk, takže si obrázek udělá sám/a. A ač nejsem věřící, tak v tomto případě ze mě, po přečtení posledních příspěvků, vyjelo jediné: „Bože, do čeho jsi to duši dal?“ :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.1500
29.7.13 09:40

Tak jako ze se zeptam, jestli dostanu odskodny ze zvedavosti kdyz jsem otehotnela pres antinkoncepci, tak jsem jako divnej nebo zlej clovek? Boze vzpamatujte se, vy jste tady vsichni padlý na hlavu :think:

• Citovat
  • Upravit
6661
29.7.13 10:07
@jancik.1500 píše:
Tak jako ze se zeptam, jestli dostanu odskodny ze zvedavosti kdyz jsem otehotnela pres antinkoncepci, tak jsem jako divnej nebo zlej clovek? Boze vzpamatujte se, vy jste tady vsichni padlý na hlavu :think:

Holka, uklidni se. Nemáš si tady co vyskakovat. Uvědom si, že tady nemluvíš s nějakou pubertální kamarádkou (ty nic jiného nejsi), ale se zkušenějšími ženami, které tě nijak neuráží, jen se pozastavují nad tvým myšlením. Sama pokládáš otázky, nad kterými zůstává rozum stát, máš názory puberťačky, argumentuješ nesmysly a jsi drzá. Měla by ses nad sebou zamyslet a chovat se slušně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.1500
29.7.13 12:19

Jasně mami :D

• Citovat
  • Upravit
6661
29.7.13 12:22
@jancik.1500 píše:
Jasně mami :D

Takovou dceru naštěstí nemám ;) Utíkej se raději učit, tvoje čeština za moc nestojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
30.7.13 20:18
@jancik.1500 píše:
@nicolle24 Precti si celou diskuzi a poprosim i admina..kdo celé tohle zacal..Napsala jsem ze chci na interrupci a jdu na genetiku abych ji mela bezplatnou a matky se do mě pustily..a ze jsem matka, na to jsi prisla jak? ;) :roll:
Četla jsem celou diskuzi, jinak bych se nevyjadřovala, a četla jsem i tvé další diskuze, a opravdu se nestačím divit.. Zakládala jsi diskuzi že máš rozmazlenou dceru, tak se omlouvám že jsem z toho usoudila že jsi matka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí