Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ncc1701 píše:
@Misfitka
Protože maminka přišla z práce dřív a dceři zakázala sedět u počítače celý den.
@Anonymní píše:
Se budete divit až sem napíšu že mám půl mega v kapseA mimochodem, to mimčo nechci, hlavně proto jdu na genetiku, abych nemusela platit interrupci
Ne, ty se budeš divit, až budeš platit toho půl mega za právníky firmě vyrábějící HA ![]()
A že by ti genetika zajistila bezplatnou interupci o tom taky silně pochybuji…
@j.a.n.i1 Na co právníky? Vždyť je to všechno vina výrobce HA a ona to prostě ví! Takže právníci jsou zbyteční
![]()
@Misfitka Stačí přece říct, že za to může HA a šmitec
Co s tím dělat u soudu nějaké dlouhé řeči, ne? A genetik jak uslyší, že za to může HA, okamžitě ji pošle bezplatně potrat a ještě jí u toho bude otevírat dveře ![]()
@bartsch a přidá půl mega k tomu. Nějaká blbá HA, co všechno zavinila to zaplatí ![]()
@Misfitka píše:… takže slečna nakonec vydělá celé mega - a to se vyplatí
@bartsch a přidá půl mega k tomu. Nějaká blbá HA, co všechno zavinila to zaplatí
@bartsch Berte HA, otěhotněte a zbohatnete. A to se vyplatí!! Dobrý slogan do čekárny na gyndu ![]()
@Misfitka píše:… a následně zkrachuje farmaceutický průmysl
@bartsch Berte HA, otěhotněte a zbohatnete. A to se vyplatí!! Dobrý slogan do čekárny na gyndu
Takýe milé dámy, mám papír z genetiky na bezplatnou interrupci, takže než si tady začnete hrát na všeznalce, tak si o tom něco zjistěte.. ![]()
@Anonymní píše:
Takýe milé dámy, mám papír z genetiky na bezplatnou interrupci, takže než si tady začnete hrát na všeznalce, tak si o tom něco zjistěte..
Kdyby to bylo vinou HA jak uvadíš, napsal by to gynekolog, jenže to je hloupost, protože to nejde. Takže je jasný, že ti museli na genetice najít nějakou vadu a nebo si je k tomu přemluvila, aby vadu uvedli a nebo že jsi třeba nějak nemocná. Nejsme úplně blbý a na rozdíl od tebe matky, který o těchto věcech něco vědí.
teď mě napadlo, že oni něco vadného našli přímo tobě a nechtějí, aby se taková vlastnost projevila na děcku? ![]()
Tak je tu zase jednou diskuze ze ZŠ, no a? Aspoň jsme se pobavily.
@vendulaaa Vždyť jo
ale tvoje teorie mě nenapadla
![]()
Slečna bude nejspíš ještě školou povinná pár let ![]()