Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojik holky, přišly vás výsledky spermiogramu na email nebo až když jste šly na konzultaci.. přítel byl v pátek na odběru
@Majdasss jj taky sem četla plno že odpoledne výsledky…a my nic no uvidíme
@Nikoosha Myslím, že každý dostává heslo (číslo) pro sdělení informací. Posílají to myslím přes sms. Když si tam zavoláte a nadiktujete ho, tak vám to řeknou.
Ahoj všem, jdu si pro radu. 7/2022 a 5/2023 jsem prodělala zamlklé těhotenství a nyní mne gynekoložka odeslala do Gennet…Vůbec nevím co mne čeká a upřímně mám z toho strach. Mohu poprosit o vaše zkušenosti? Rady? ![]()
@Shimynka ahoj, čeká čas vstupní konzultace, vyšetření a podle toho další postup
ke komu jdete?
@Shimynka ahoj vstupní prohlídku.. a pak odběry krve pak až budeš mít ms pojedeš na hormonální profil…pak až budou výsledky tak konzultace s doktorem nebo doktorkou.. nás čeká 2.6 konzultace…ničeho se neboj doktoři a sestřičky jsou super až na vyjímky ale nesmíš se dát…
@Nikoosha
Děkuji, mno já jsem právě porad i taková nerozhodná. Samozřejmě, že tam půjdu ale má gynekoložka říká, že by raději počkala na výsledky a pak je tu primář z nemocnice s názorem, že když je,,pohnojeno,, tak by to zkoušel hned znovu. Nemáme problém otěhotnět, ale prvnímu odešlo srdíčko v 6tt a druhému 8tt…Tak si říkám koho poslechnout. Pokud se ale začnu snažit hned nevím zda kdyby se to náhodou povedlo, tak mne vyšetří i tak nebo prostě čekat…gennet mne čeká za měsíc… ![]()
@Shimynka @Shimynka my máme díky Gennetu v Lbc 7mesicni princeznu přes IUI a taky mi říkali, ať počkáme, jenže mně už se po roce snažení nechtělo a vyšlo hned první IUI
. Měli jsme konzultaci, pak genetiku, byli jsme I v Praze na imunologii, pak hormonální profil, profouknuti vejcovodu a Honzovi
. Jen jsme na vše vzdy dlouho čekali no…začali jsme tam chodit v červenci a otehotnela jsem. v lednu
@Nikoosha
Takže asi raději vážně počkat…no zatím se neví proč mé těhotenství vždy skončí zamlklé…snad to nebude nic zlého. K holčičce gratuluji, snad se také dočkáme ![]()
@Majdasss jeee tak to moc gratuluji..nás čeká konzultace 2.6u nas je problém u přítele pomalá spermie…tak uvidíme snad nějaký zlepšení..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.