Gennet Liberec 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
922
25.4.23 13:08

Ahojik holky, přišly vás výsledky spermiogramu na email nebo až když jste šly na konzultaci.. přítel byl v pátek na odběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.4.23 17:05

@Nikoosha na email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
25.4.23 18:45

@Majdasss a ten den nebo déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
26.4.23 12:47

@Nikoosha myslím, že ten den odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
26.4.23 13:46

@Majdasss jj taky sem četla plno že odpoledne výsledky…a my nic no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.4.23 17:31

@Nikoosha Myslím, že každý dostává heslo (číslo) pro sdělení informací. Posílají to myslím přes sms. Když si tam zavoláte a nadiktujete ho, tak vám to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
26.4.23 18:01

@PattieW. Ok počkám do pátku a pak zavolám asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.5.23 13:47

Ahoj všem, jdu si pro radu. 7/2022 a 5/2023 jsem prodělala zamlklé těhotenství a nyní mne gynekoložka odeslala do Gennet…Vůbec nevím co mne čeká a upřímně mám z toho strach. Mohu poprosit o vaše zkušenosti? Rady? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.23 14:25

@Shimynka ahoj, čeká čas vstupní konzultace, vyšetření a podle toho další postup :* ke komu jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
16.5.23 15:00

@Shimynka ahoj vstupní prohlídku.. a pak odběry krve pak až budeš mít ms pojedeš na hormonální profil…pak až budou výsledky tak konzultace s doktorem nebo doktorkou.. nás čeká 2.6 konzultace…ničeho se neboj doktoři a sestřičky jsou super až na vyjímky ale nesmíš se dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.5.23 16:20

@Majdasss
To zatím bohužel nevím, řekli mi jen datum s čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.5.23 16:24

@Nikoosha
Děkuji, mno já jsem právě porad i taková nerozhodná. Samozřejmě, že tam půjdu ale má gynekoložka říká, že by raději počkala na výsledky a pak je tu primář z nemocnice s názorem, že když je,,pohnojeno,, tak by to zkoušel hned znovu. Nemáme problém otěhotnět, ale prvnímu odešlo srdíčko v 6tt a druhému 8tt…Tak si říkám koho poslechnout. Pokud se ale začnu snažit hned nevím zda kdyby se to náhodou povedlo, tak mne vyšetří i tak nebo prostě čekat…gennet mne čeká za měsíc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.23 19:06

@Shimynka @Shimynka my máme díky Gennetu v Lbc 7mesicni princeznu přes IUI a taky mi říkali, ať počkáme, jenže mně už se po roce snažení nechtělo a vyšlo hned první IUI :srdce:. Měli jsme konzultaci, pak genetiku, byli jsme I v Praze na imunologii, pak hormonální profil, profouknuti vejcovodu a Honzovi ;). Jen jsme na vše vzdy dlouho čekali no…začali jsme tam chodit v červenci a otehotnela jsem. v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.5.23 20:14

@Nikoosha
Takže asi raději vážně počkat…no zatím se neví proč mé těhotenství vždy skončí zamlklé…snad to nebude nic zlého. K holčičce gratuluji, snad se také dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
16.5.23 20:46

@Majdasss jeee tak to moc gratuluji..nás čeká konzultace 2.6u nas je problém u přítele pomalá spermie…tak uvidíme snad nějaký zlepšení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.