Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Majdasss Děkuji ![]()
@KattyKo Věřím, že u nás to bude také jen nějaká maličkost. Má gynekoložka říkala, že je obrovské plus to, že můžeme otěhotnět. Daří se nám to prakticky hned. Poprvé to bylo do měsíce a po druhé do 2…snad vše v pořádku dopadne…moc bychom si přáli být 3
ale co si budeme. Nervíky a strach mám s blížící se návštěvou
děkuji za hezká slova, pomáhá to ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Sice do Gennetu ještě nechodíme, ale dostala jsem od svého obvodního gynekologa pro manžela žádanku na spermiogram a Liberec máme nejblíž.
Prosím vás jak to tam s tím spermiogramem chodí? Musí se objednávat? Pokud ano, jak dlouhé jsou zhruba doby než se muž dostane na vyšetření? Jak dlouho trvá než dostanete výsledky?
@Gracetheworld ahojik záleží na jaký spermiogram jde..přítel byl na spermiogramu 2000kc.. nějaký lepší a výsledky dlouho
..já sem teď rušila termín protože musel do práce nečekaně a jdeme v úterý..
@PattieW. Ahojik tak do Prahy jede přítel…a kde jste vy teď? nám řekla že zkusíme jedno iui a pak uvidíme…taky bych byla pro více pokusí a ne hned ivf… četla sem někde holky když se nepovede první druhý je větší šance…
@Nikoosha jde zatím na to základní co je na pojišťovnu, tak doufám že na výsledky nebudeme muset čekat moc dlouho.
@Gracetheworld tak to sem zvědavá…ale. urcite to přijde na e-mail my jdeme taky teď na pojišťovnu a kdyžtak zamrazeni…na iui.. my půjdeme v úterý se můžu zeptat jak dlouho to trvá…
Ahojik holky, jak dlouho trvá spermiogram? Přítel byl v úterý s výsledky pořád nic říkal že přijdou na email…a spermie mají zamrazit..tak buď byl výsledek tak špatný že nic nebo to ještě zkoumají? Sem z toho nějaká nervózní..
@Nikoosha my měli už ten den odpoledne… mozna počkejte do středy a zavolejte si ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Kdo má zkusenost s IVH v Praze. Jsem tam objednaná s přítelem na 27.7. a mám s toho docela strach a zároveň i radost že se dozvím více informací. Je to moje první IVH, a zajímalo by mě kolik ste platili. A jak to všechno probíhalo. ❤️ ❤️ Prodělala jsem dvakrát mimoděložní a titíž mi museli vzít oba dva vejcovody. Které z vás se to podařilo na poprvé. Předem děkuji a přeji pěkný zbytek dne.
![]()
@AnnaTucci jak pokračujeme s Gennetem??
My fajn, naši kočce už bude 9 měsíců ![]()
@Majdasss máme se docela dobře…musela sem rušit androloga přítel měl jít do nemocnice na kapacky…ale jedeme na konzultaci s paní doktorkou tak snad se něco dozvíme…
@Nikoosha tak moc držím palce!!! Ke komu jdete? A spermiogram máte?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď