Gennet Liberec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
9.6.23 13:57

@Majdasss Děkuji :srdce:

@KattyKo Věřím, že u nás to bude také jen nějaká maličkost. Má gynekoložka říkala, že je obrovské plus to, že můžeme otěhotnět. Daří se nám to prakticky hned. Poprvé to bylo do měsíce a po druhé do 2…snad vše v pořádku dopadne…moc bychom si přáli být 3 :srdce: ale co si budeme. Nervíky a strach mám s blížící se návštěvou :nevim: děkuji za hezká slova, pomáhá to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.6.23 14:37

Ahoj holky, přidávám se k vám. Sice do Gennetu ještě nechodíme, ale dostala jsem od svého obvodního gynekologa pro manžela žádanku na spermiogram a Liberec máme nejblíž.
Prosím vás jak to tam s tím spermiogramem chodí? Musí se objednávat? Pokud ano, jak dlouhé jsou zhruba doby než se muž dostane na vyšetření? Jak dlouho trvá než dostanete výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.6.23 17:17

@Gracetheworld ahojik záleží na jaký spermiogram jde..přítel byl na spermiogramu 2000kc.. nějaký lepší a výsledky dlouho :,( :? 8o..já sem teď rušila termín protože musel do práce nečekaně a jdeme v úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.6.23 17:22

@PattieW. Ahojik tak do Prahy jede přítel…a kde jste vy teď? nám řekla že zkusíme jedno iui a pak uvidíme…taky bych byla pro více pokusí a ne hned ivf… četla sem někde holky když se nepovede první druhý je větší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.6.23 19:33

@Nikoosha jde zatím na to základní co je na pojišťovnu, tak doufám že na výsledky nebudeme muset čekat moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.6.23 21:17

@Gracetheworld tak to sem zvědavá…ale. urcite to přijde na e-mail my jdeme taky teď na pojišťovnu a kdyžtak zamrazeni…na iui.. my půjdeme v úterý se můžu zeptat jak dlouho to trvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.6.23 22:03

Ahojik holky, jak dlouho trvá spermiogram? Přítel byl v úterý s výsledky pořád nic říkal že přijdou na email…a spermie mají zamrazit..tak buď byl výsledek tak špatný že nic nebo to ještě zkoumají? Sem z toho nějaká nervózní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.6.23 08:42

@Nikoosha my měli už ten den odpoledne… mozna počkejte do středy a zavolejte si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.7.23 10:47

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Kdo má zkusenost s IVH v Praze. Jsem tam objednaná s přítelem na 27.7. a mám s toho docela strach a zároveň i radost že se dozvím více informací. Je to moje první IVH, a zajímalo by mě kolik ste platili. A jak to všechno probíhalo. ❤️ ❤️ Prodělala jsem dvakrát mimoděložní a titíž mi museli vzít oba dva vejcovody. Které z vás se to podařilo na poprvé. Předem děkuji a přeji pěkný zbytek dne. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.7.23 12:47

Jak se máte?

Cauky holky, jak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.7.23 17:08

@Majdasss Ahoooj :mavam: joo jdeto :think: co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.7.23 19:03

@AnnaTucci jak pokračujeme s Gennetem??
My fajn, naši kočce už bude 9 měsíců :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
18.7.23 22:35

@Majdasss máme se docela dobře…musela sem rušit androloga přítel měl jít do nemocnice na kapacky…ale jedeme na konzultaci s paní doktorkou tak snad se něco dozvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.7.23 08:09

@Nikoosha tak moc držím palce!!! Ke komu jdete? A spermiogram máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
19.7.23 09:12

@Majdasss paní doktorka Holcová ano vše máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.