Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Majdasss já bych chtěla ještě tento měsíc…tak uvidíme nebo začátek srpna… uvidíme co doktorka
@Majdasss dekuji u nás asi odběr spermií teď nemá cenu uvidíme co doktorka na to..
A už se docela těším co mi řekne k tomu iui.
Pak dám vědět
@Nikoosha uvidíte… hlavně zkuste zachovat klid… jinak iui vůbec nebolí a je to rychlý, takže až na to půjdete, takže nemusíš bar
Určitě dej vědět, jsem zvědavá
@Majdasss jsme po testech na imunologii a genetiku a 1.8. Si jdeme pro výsledky, tak uvidíme ![]()
@Majdasss nebojím se spíš se už těším…byla sem na vaječníky zda fungují dobře..a vše v pořádku..čekáme už na doktorku
@Shimynka jojo, ono ty výsledky chvíli trvají!! Ale neboj, určitě to dobře dopadne! Mně v genetice vyšlo, že jsem prenasecka cysticke fibrozy, přitom u nás v rodině ji nikdo nemá s dcera je díky Bohu taky zdravá
Ke komu půjdete?
@Nikoosha tak super!! Na tom jsem taky byla u super doktora, Pavel Plevak nebo nějak tak
@Majdasss tak u nás jen ivf máme se rozhodnout..co a jak dále ale iui nedoporučuje kvůli spermiím.
@Nikoosha aha..... a jste pro ivf rozhodnuty? Iui vůbec nechcete zkusit? Nas taky hned cpali do ivf, ale zkusili jsme iui a vyšlo…ale jestli je u vás větší jistota s ivf, tak mozna je to lepší řešení…
@Majdasss ano taky sem byla rozhodnutá…a po dnešní konzultaci zas vše jinak… protože bych musela platit za nějakou metodu 6000kc a ta úspěšnost s naším spermiogram je mizivá.. doktorka řekla na vyhození peněz…řekla že počkáme na androloga, a urologii zda se nenajde ještě něco u přítele…teď jedeme na dovolenou, takže si to necháme projít hlavou…taky sem se těšila že aspoň 2zkusim před ivf..hodně kolísá spermiogram..uvidíme až dobere antibiotika jak to vše dopadne
Víš jaký měl přítel spermiogram? Před iui…
@Nikoosha jo takhle…tak jestli je to takhle, tak je možná ivf jistější…a na to byste šli kdy cca?
Tyjo, už nevím, je to přes dva roky, ale taky nic moc
@Majdasss až dostanu ms tak mám zavolat, ale jelikož má přítel antibiotika takže to nepřipadá v úvahu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.