Gennet Liberec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
21.7.23 23:37

@Majdasss já bych chtěla ještě tento měsíc…tak uvidíme nebo začátek srpna… uvidíme co doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
22.7.23 17:39

@Nikoosha jasný, tak moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.7.23 10:39

@Majdasss dekuji u nás asi odběr spermií teď nemá cenu uvidíme co doktorka na to..
A už se docela těším co mi řekne k tomu iui.
Pak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
24.7.23 10:58

@Nikoosha uvidíte… hlavně zkuste zachovat klid… jinak iui vůbec nebolí a je to rychlý, takže až na to půjdete, takže nemusíš bar
Určitě dej vědět, jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.7.23 13:00

@Majdasss jsme po testech na imunologii a genetiku a 1.8. Si jdeme pro výsledky, tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.7.23 13:07

@Majdasss nebojím se spíš se už těším…byla sem na vaječníky zda fungují dobře..a vše v pořádku..čekáme už na doktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
24.7.23 16:49

@Shimynka jojo, ono ty výsledky chvíli trvají!! Ale neboj, určitě to dobře dopadne! Mně v genetice vyšlo, že jsem prenasecka cysticke fibrozy, přitom u nás v rodině ji nikdo nemá s dcera je díky Bohu taky zdravá
Ke komu půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
24.7.23 16:50

@Nikoosha tak super!! Na tom jsem taky byla u super doktora, Pavel Plevak nebo nějak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.7.23 17:17

@Majdasss tak u nás jen ivf máme se rozhodnout..co a jak dále ale iui nedoporučuje kvůli spermiím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
24.7.23 20:04

@Nikoosha aha..... a jste pro ivf rozhodnuty? Iui vůbec nechcete zkusit? Nas taky hned cpali do ivf, ale zkusili jsme iui a vyšlo…ale jestli je u vás větší jistota s ivf, tak mozna je to lepší řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.7.23 21:39

@Majdasss ano taky sem byla rozhodnutá…a po dnešní konzultaci zas vše jinak… protože bych musela platit za nějakou metodu 6000kc a ta úspěšnost s naším spermiogram je mizivá.. doktorka řekla na vyhození peněz…řekla že počkáme na androloga, a urologii zda se nenajde ještě něco u přítele…teď jedeme na dovolenou, takže si to necháme projít hlavou…taky sem se těšila že aspoň 2zkusim před ivf..hodně kolísá spermiogram..uvidíme až dobere antibiotika jak to vše dopadne :? Víš jaký měl přítel spermiogram? Před iui…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
24.7.23 21:47

@Nikoosha jo takhle…tak jestli je to takhle, tak je možná ivf jistější…a na to byste šli kdy cca?
Tyjo, už nevím, je to přes dva roky, ale taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.7.23 21:50

@Majdasss chodíme k pí. Horákové, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.7.23 22:40

@Majdasss až dostanu ms tak mám zavolat, ale jelikož má přítel antibiotika takže to nepřipadá v úvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.7.23 09:09

@Shimynka tu znám, ta je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.