Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikoosha měli jsme to samé a pomohlo až IUI, chodili jsme k. Bydzovske…držím palce ![]()
@Majdasss měl přítel nějaký vitamíny…můj bere folandrol už asi 2mesic..tak sem zvědavá..
Ahoj holky, my chodili do Gennetu od září 2021. Přiřadili nás k paní doktorce Bydžovské. Než jsme šli na vstupní konzultaci, koukala jsem na internet a úplně se zděsila nad reakcema na paní doktorku. Ale za nás teda musím říct, že je skvělá! Všechno vysvětlila, empatická a vtipná. První nás čekalo spoustu odběrů, manžel spermio, atd. U mě se přišlo jen na sníženou funkcí štítné žlázy, to mě ihned odeslali na endokrinologii do Jablonce. Šla jsem snad do týdne, takže expres 😁 Manžel spermio perfektní. Takže se vlastně na důvod, proč to nejde, nepřišlo. Jen jsme museli přeléčit bakterii, kterou našli v moči. Bylo nám oboum 24 a snažili jsme se sami asi 4 roky. A za ty 4 roky ani jednou nic 😞 Když byla bakterie přeléčená a všechna vstupní vyšetření vyhodnocena, čekalo nás IUI. To jsme byli celkem 3× a nic. Bylo to úplně v pohodě, bezbolestné. Pak jsme si dali chvilku pauzu, bylo léto 2022, to jsme si chtěli užít v klidu. A od září nástup na IVF. Takže stimulace, odběr vajíček. Pak jsme museli počkat, než se trochu vzpamatuju, protože jsem měla hrozně moc vajíček. Naštěstí teda i kvalitních. Odebráno myslím kolem 30, 26 oplodněno a do pátého dne se dožilo 12. Takže 12 zamraženo. Byla jsem vevnitř celá nateklá, takže jsme počkali na transfer do dalšího cyklu. Na začátku listopadu transfer a povedlo se hned na poprvé! Aktuálně jsem na začátku 8. měsíce. Takže za nás Gennet super! Za tu dobu jsme byli u několika doktorů, protože pokaždé paní doktorka Bydžovská zrovna nebyla a všichni moc milý. Sestřičky taky v pohodě 😊 Klidně se ptej, kdyby jsi něco chtěla vědět ![]()
Ahojik holky nějak se pořád vzpamatovávam z dnešních výsledků… nejsou špatně ani dobré…moje pocity smíšené… Přítel jde na vyšetření az do Prahy proč má tak málo spermií..jdeme až za měsíc
.(byl přítel váš taky?)
Mě čeká průchodnost vaječníků…jen menší dotaz, v gennetu 2500kc a nezkoušel někdo gyndarku je to taky ty samé peníze? Doporučení je pouze ivf protože podle spermií to nejde…počkáme až o výsledky v praze, a vyšetření…pak bych chtěla zkusit jedno iui.
Neměla sem nějak čas mrknout na srovnání spermiogramu…teď nás čeká tento měsíc další kontrolní a když budou nějaký spermie dobré tak hned zamrazit..protože to pro hodně kolísá jednou nahoře podruhé dole…a chce mít rezervu kdyby aktuální spermiogram byl špatný…a pak mohla podstoupit iui.. zlepšení prý až za 3mesice..už ani nedoufam že někdy se to povede
Promiňte ten sloh ale nějak sem musela se někomu vypovídat ![]()
Ahoj všem, máte prosím někdo zkušenosti s MUDr Horákovou? Čeká nás u ní první návštěva. Děkuji moc ![]()
@Shimynka ta je přes imunologii? Pokud je to ona, tak je moc příjemná ![]()
@Shimynka myslím že sem u ní byla s přítelem genetiku sem resila moc milá doktorka… ![]()
@Majdasss ahoj, to je v pohodě
ještě nevím, chystáme se 15.6. ![]()
@Shimynka aha, tak uvidíte, ale Horáková je super
. My jsme měli Kreckovou a vzali nám asi 8 ampulek krve a za 6 týdnu byly výsledky, které s námi taky konzultovala ![]()
@Majdasss Děkuji, tak uvidíme. Mám z toho celkem strach. Otěhotnět zvládáme rychle, ale již 2× ukončeno ZT. ![]()
Taky držím palce, to měla přesně moje sestra. Otěhotněla prakticky hned, ale 2× do toho 3. měsíce potratila. Doktor ji poslal do Gennetu a zjistili špatné vstřebávání kyseliny listové a snížená funkce štítné žlázy. Takže v podstatě jen drobnosti. Brala listovku v naštěpené formě a Letrox a další mimi úplně v pohodě donosila normálně. 🙂 Takže někdy to je prostě jen taková „blbost“, proč se to nedaří.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.