Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikoosha jojo, měla jsem to stejně, přišla ms, byla stimulace a pak iui… ale u vás bude určitě lepší, když počkáte, až bude vše ok
@Majdasss jooo na první návštěvě to bylo celkem fajn. Teď už jen ty výsledky a doufat, že na potřetí se na nás usměje štěstí ![]()
@Majdasss ty už si byla na iui?
Nebo teprve prochazis vyšetřením?
@Nikoosha já už mám doma 9m holčičku
, tato skupina mě zaujala, kdyby chtěla třeba některá z vás ohledně Gennetu v Liberci poradit ![]()
Já jsem na iui byla v lednu 2022 a v říjnu se nám narodila
@Majdasss jeee tak to je super…a kde u vás byl problém? My máme spermiogram hrozný…
@Nikoosha spermiogram..... byl taky hrozný…ale po zinku a ještě něčemu, už přesně nevím se zlepšil, ale stejně pomohlo až iui
@Majdasss Děkuji, nějak z toho všeho mam strach..je mi 31 a 2 pokusy vyšli ZT první v 11tt a druhý 8tt
nemáme ani jedno ![]()
@Shimynka to je mi líto… ale věřím, že na vás někde nějaké miminko čeká, jen ještě nenastal správný čas! Taky jsem byla nedockava…ale přišla k nám v pravou chvili ![]()
@Majdasss
Ahoooj, mně konečně narostl folikul 15mm, jsem sice asi 23DC, v neděli píchám ovi a v úterý první IUI. Tak snad vyjde..
sliznice je 7mm tak uvidime co se bude dít. ![]()
@AnnaTucci jeeee, tak to ráda slyším
gratuluji!!!
Já si pamatuju, jak jsem byla kvůli folikulu na kontrole v sobotu v 7 rano a ještě byla chumelenice ![]()
@Majdasss já zas doufám že nebude pařák, chlap jde v 7 na odběr spermoňů a já až v 11 na IUI tak vymýšlíme program co budeme mezi tím dělat😄 když to vyjde tak bude malý jarňatko. ![]()
@AnnaTucci to zní krásně
Moc vám to preju ![]()
Zajděte na kafe, po obchodech a bude ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Tento rok také řešíme IVF, relativně za chvilku začínám se stimulací… Je tu někdo kdo teď taky začíná?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď