Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikoosha jojo, měla jsem to stejně, přišla ms, byla stimulace a pak iui… ale u vás bude určitě lepší, když počkáte, až bude vše ok
@Majdasss jooo na první návštěvě to bylo celkem fajn. Teď už jen ty výsledky a doufat, že na potřetí se na nás usměje štěstí ![]()
@Majdasss ty už si byla na iui?
Nebo teprve prochazis vyšetřením?
@Nikoosha já už mám doma 9m holčičku
, tato skupina mě zaujala, kdyby chtěla třeba některá z vás ohledně Gennetu v Liberci poradit ![]()
Já jsem na iui byla v lednu 2022 a v říjnu se nám narodila
@Majdasss jeee tak to je super…a kde u vás byl problém? My máme spermiogram hrozný…
@Nikoosha spermiogram..... byl taky hrozný…ale po zinku a ještě něčemu, už přesně nevím se zlepšil, ale stejně pomohlo až iui
@Majdasss Děkuji, nějak z toho všeho mam strach..je mi 31 a 2 pokusy vyšli ZT první v 11tt a druhý 8tt
nemáme ani jedno ![]()
@Shimynka to je mi líto… ale věřím, že na vás někde nějaké miminko čeká, jen ještě nenastal správný čas! Taky jsem byla nedockava…ale přišla k nám v pravou chvili ![]()
@Majdasss
Ahoooj, mně konečně narostl folikul 15mm, jsem sice asi 23DC, v neděli píchám ovi a v úterý první IUI. Tak snad vyjde..
sliznice je 7mm tak uvidime co se bude dít. ![]()
@AnnaTucci jeeee, tak to ráda slyším
gratuluji!!!
Já si pamatuju, jak jsem byla kvůli folikulu na kontrole v sobotu v 7 rano a ještě byla chumelenice ![]()
@Majdasss já zas doufám že nebude pařák, chlap jde v 7 na odběr spermoňů a já až v 11 na IUI tak vymýšlíme program co budeme mezi tím dělat😄 když to vyjde tak bude malý jarňatko. ![]()
@AnnaTucci to zní krásně
Moc vám to preju ![]()
Zajděte na kafe, po obchodech a bude ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Tento rok také řešíme IVF, relativně za chvilku začínám se stimulací… Je tu někdo kdo teď taky začíná?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.