Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
9.9.15 18:34

@Mal Tak to je škoda, že IUI nebude, ale zase si můžete v klidu užít domácí snažení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
9.9.15 18:43

@12345aja ahoj, myslím, že není až tak důležité jestli Gennet nebo Iscare, důležitý je konkrétní doktor, ke kterému chodíš. Záleží, jestli svému doktorovi věříš a máš pocit, že pro úspěch dělá maximum, vyjde ti kdykoliv vstříc, a že na tom, aby se zadařilo, má osobní zájem. Já jsem v Gennetu spokojená, ale nyní jsem byla u zastupujícího doktora a jedna návštěva mi fakt stačila :roll: Víckrát k němu nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
9.9.15 19:18

@lachi to souhlasim, ale myslim, že jednotlivá centra mají nastavený určitý vyšetrovací („imunologie-zbytečná, genetika-nic nám nerekne…“) a léčební postup („první IVF je v podstate pokus-omyl“) a z neho nemohou/nechteji vybocit. A určite je to pak o konkrétním lékari, holky tady hodne doporučují Dr. Jarošovou, tak nyní čekám na ni, až bude mít volno. Radeji pockám i díl, ale hlavne už chci k nekomu, komu mohu duverovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.9.15 22:51
@WmarliesW píše:
@Božská děkuju. Mám za sebou vstupní konzultaci a paní doktorka si rovnou vyžádala sadu vyšetření, krev, moč, sperma, průchodnost vejcovodů atd. takže ten kolotoč začíná hned. Ale jsem ráda není na co čekat. Tobě držím moc palce, už nějakou dobu sleduji Tvůj příběh a příspěvky ve snažilkách :hug:

Dekuju ;) Taky jsme hned meli vsechna vysetreni. Pruchodnost budes mit delanou v Gennetu metodou HyFoSy?

@12345aja píše:
@Božská Diky moc, ten gynex zkusim taky. Moc držím palce, aby ti IUI vyšlo, když tak te beru za slovo… :*

Jasna paka :mrgreen: A rozumim a slovo drzim ;) A dekuju za drzeni palecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.9.15 22:53
@12345aja píše:
@lachi to souhlasim, ale myslim, že jednotlivá centra mají nastavený určitý vyšetrovací („imunologie-zbytečná, genetika-nic nám nerekne…“) a léčební postup („první IVF je v podstate pokus-omyl“) a z neho nemohou/nechteji vybocit. A určite je to pak o konkrétním lékari, holky tady hodne doporučují Dr. Jarošovou, tak nyní čekám na ni, až bude mít volno. Radeji pockám i díl, ale hlavne už chci k nekomu, komu mohu duverovat. :kytka:

Jeste primarka Brandejska je pry supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
9.9.15 22:54

@Božská jop HyFoSy. Akorát nemají volno, až za měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.9.15 22:58
@WmarliesW píše:
@Božská jop HyFoSy. Akorát nemají volno, až za měsíc :(

Ja na tom byla v cervenci. Hrozne hsem se bala, ale dnes jsem rada, ze jsem na tom byla. Kdo ti to bude delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
9.9.15 23:03

@Božská to vůbec netuším já byla ze všeho vyjukaná že jsem se ani nezeptala. Poptám se zítra, jdeme s chlapem odevzdávat vzorky. Bolí to? Pak se jde hned domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.9.15 23:09
@WmarliesW píše:
@Božská to vůbec netuším já byla ze všeho vyjukaná že jsem se ani nezeptala. Poptám se zítra, jdeme s chlapem odevzdávat vzorky. Bolí to? Pak se jde hned domů?

Neboli, jen je to neprijemne. Da se to vydrzet. Za 10 minut jsem byla venku a jeste chvili sedeka v cekarne a pak jela domu. Vem si 2 vlozky, bude z tebe ra tekutina vytekat, tak at mas na vymenu. A pokud se bojis bolesti, lupni do sebe pul hodky pred vysetrenim ibalgin. Ja si ho dala, protoze me boli vsechno. :mrgreen: a i tak jsem to zvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
9.9.15 23:12

@Božská jasně. Jen ten měsíc počkat, všechno (kromě imunologie) bude příští týden, jen tyhle dvě věci čekat. Tak uvidíme. Díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.9.15 09:07

@12345aja Když slyším, že 1 IVF je takový pokus-omyl, tak to se můžu vzteknout. :roll: :lol:
Určitě se vyplatí, počkat si na dobrého doktora/doktorku. Koukám, že dr. Jarošová je celkem vytížená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
10.9.15 13:34

Ja chodim do Gennetu k dr. Langerove, je taky dobra. @lachi jo,jo, alespon doma jsme zkusili :-)
Holky ten Gynex je presne na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.15 17:20

Ahojky holky, jen mě tak zajímá, kdo chodí k MUDr. Jarošové a byl u ní na IUI? Povedlo se díky provedenému IUI paní doktorkou otěhotnět? :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
14.9.15 17:39
@Yankee_Z píše:
Ahojky holky, jen mě tak zajímá, kdo chodí k MUDr. Jarošové a byl u ní na IUI? Povedlo se díky provedenému IUI paní doktorkou otěhotnět? :) :nevim:

Ja k ni chodim, je uzasna. Nicmene mam za sebou dve nepodarena IUI. Ale to z velke casti neni o lekari, spis o stesti a o prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.15 17:48
@Božská píše:
Ja k ni chodim, je uzasna. Nicmene mam za sebou dve nepodarena IUI. Ale to z velke casti neni o lekari, spis o stesti a o prirode.

Já jsem s paní doktorkou taky moc spokojená. Je moc milá. Jinak vím, že to není jen o lékaři, ale jen tak ze zvědavosti mě to zajímalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.