Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
20.5.16 09:29

@MartinaCV tak uvidis :pankac: pak uz je to stejnak jenom o premereni miminka, zkontroluji se ozvy, průtoky…mne to vyhovovalo vic u me dr.
a kde budes rodit, v Chomutove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.5.16 09:50
@veveruse78 píše:
@MartinaCV tak uvidis :pankac: pak uz je to stejnak jenom o premereni miminka, zkontroluji se ozvy, průtoky…mne to vyhovovalo vic u me dr.
a kde budes rodit, v Chomutove?
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.16 10:58

Všechny vás zdravím, :mavam: mohu se k vám přidat? Za 14 dní se chystáme na první konzultaci do centra, tak jsem plná očekávání co s námi budou dělat. O miminko se snažíme s menšíma přestávkama od r.2008 už mám také něco za sebou a bohužel bez dobrých výsledků, jen s toho byl jednou SP a od té doby ani ťuk. Roky naskakují a já mám pocit že, už moc času nezbývá.
Co jsem vás tady tak zběžně pročítala, tak výsledky centrum má a miminka jsou buď na cestě nebo již dělají radost svým rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.5.16 11:47
@zuza07 píše:
Všechny vás zdravím, :mavam: mohu se k vám přidat? Za 14 dní se chystáme na první konzultaci do centra, tak jsem plná očekávání co s námi budou dělat. O miminko se snažíme s menšíma přestávkama od r.2008 už mám také něco za sebou a bohužel bez dobrých výsledků, jen s toho byl jednou SP a od té doby ani ťuk. Roky naskakují a já mám pocit že, už moc času nezbývá.
Co jsem vás tady tak zběžně pročítala, tak výsledky centrum má a miminka jsou buď na cestě nebo již dělají radost svým rodičům.

ahoj, jasně, přidej se.. tady jsi mezi úspěšně těhotnícími :mrgreen: Kam přesně jdeš, ke komu, kolik ti je, co máš za vyšetření hotová? atd. atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.16 12:08
@MartinaCV píše:
ahoj, jasně, přidej se.. tady jsi mezi úspěšně těhotnícími :mrgreen: Kam přesně jdeš, ke komu, kolik ti je, co máš za vyšetření hotová? atd. atd. :lol:
:mavam: tak jdu na Letnou k paní doktorce Brandejské, je mi už 36 let a vyšetření mám dělaná imunologii, hematologii na trombofilní mutace, hysteroskopie, ale to už je nějaký ten rok nazpět. Chodím na endokrinologii a zobu Letrox, ale poslední výsledky byla naprosto v pořádku že bych asi ani nemusela brát léky.
Mám PCO v celku dosti silné, anovul. cykly a nemám jeden vejcovod.To je asi tak v kostce. :) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
20.5.16 12:14
@MartinaCV píše:
ahoj Petruš, byli jsme zase u Dr. Kulovaného a říkal, že změřit už nejde, protože mimi je už velké. Měří se jen CRL (od temene po zadeček) dokud to jde, teď už má odhadem 25 cm a to už prý změřit přesně nejde. Váha půl kila, na to jsem se ptala taky - cvalíček :dance: Říkal, že vody je dostatek, placenta na přední stěně, což je dobře, mozek, srdíčko, ledviny a rozměry = vše OK. Jdu si teď prostudovat ještě ty zkratky co vše měřil. :) Jsem dnes 20+5 tt a odpovídá :dance: Jinak jsme byli mrknout na kočárky, pořád zůstává ve hře Concord, akorát musím ustoupit z korbičky Sleeper, protože to je pro letní miminka. My máme termín koncem září, takže v hlubokém bude přes zimu a na to je Sleeper malá korbička :? Jinak jsem změnila černou barvu kočárku za červeno černou, jak jsem ho viděla na živo, odstín tomato red, krásný :)

Tak to máte opravdu cvaldu. Náš malej měl ve 20+0 půl kila a cm už nevím a právě že byl veliký ;) Najednou byl o týden větší :-) Ale co, je vidět, že se miminku daří :palec: No a nic jiného jsem neočekávala, než že bude zdravé. Pak sem dej fotku kočárku ;)
Ale utíká to, viď? Nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
20.5.16 12:17
@NikaVero84 píše:
Tak já dnes byla na kontrolekrve po 8mi týdnech léčby, tak jsem zvědavá na výsledky. Mně teda Malíčková ani neřekla, že byhc neměla brát kortikoidy více než x měsíců v kuse, v té zprávě se tváří, že je budu mít, dokud neotěhotním (půlku prednisonu) spolu s tím acylpirinem. Holky, já jsem samá modřina, někde se blbě opřu a mám modřinu… :lol:

Já taky pořád čekám, kdy to budu moct vysadit. Jsem v 16tt a pořád užívám 1/2 Prednisonu a 1/2 Godasalu. Modřiny naštěstí nemám, ale stačí stroupek a teče jako divá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.5.16 12:26
@zuza07 píše: :mavam: tak jdu na Letnou k paní doktorce Brandejské, je mi už 36 let a vyšetření mám dělaná imunologii, hematologii na trombofilní mutace, hysteroskopie, ale to už je nějaký ten rok nazpět. Chodím na endokrinologii a zobu Letrox, ale poslední výsledky byla naprosto v pořádku že bych asi ani nemusela brát léky.
Mám PCO v celku dosti silné, anovul. cykly a nemám jeden vejcovod.To je asi tak v kostce. :) ;)
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
20.5.16 12:37

Ahoj, tak já dneska test negativní, tak vysazuju Utrogestan. Docela jsem si tentokrát fandila, tak je m to líto :,(
Zkusím tedy ten Nosifol asi.Bere se od 1dne ms? Zkoušely jste některá? Langerová říkala, že mi stačí 1 sáček denně. A zkusím s objednat na akupunkturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.16 12:44

@MartinaCV imuno mám dělané v Praze na Florenci. Jinak já už za sebou IVF mám sice bez ET protože jsem měla silné ohss a pak hodně KETU i jsem měla nasazen vždy Prednison, Fraxiparin, estrofem a klasika utrogestan. Jednou se povedlo, ale bohužel to hodně brzo embryo zabalilo.
Na paní doktorku jsem moc zvědavá, říkáš že je to dobrá volba? Já mám právě s IVF v celku velký strach, protože je 100% že se ohss bude opakovat. Poslední kontrolní UTZ 2dc jsem měla cca 70 drobných folíků a když si každý natáhne několik jednotek stimulačních léků, tak pak jsou všechny drobné a musí se zvýšit dávka a pak je to mazec. V den OPU už jsem nemohla ani pořádně chodit jen v předklonu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
20.5.16 12:46

Holky Nosifol a Inofolic, je v tom nějaký rozíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
20.5.16 12:49

@zuza07 ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.16 12:49

@Mal to mě moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
20.5.16 12:56

@Mal ach jo, to mě mrzí a kdy máš dostat MS? Třeba ještě vykouknou? Jinak já brala půl roku nosifol 1× denně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
20.5.16 12:59
@MartinaCV píše:
Letná + Brandejská = super :potlesk: 36 let je ještě celkem v poho, ale už by to mimčo chtělo, viď? Imuno máš kde? Ze zbytku je jasné, že potřebuješ IVF, podpořit ovulaci a dosadit mimčo do dělohy. Držím pěsti :hug:

Musím souhlasit, chodím k Brandejské 3měsíce a hned první IUI nám vyšlo, teď jdeme v pondělí na ultrazvuk jestli je fazolka kde má ;-).
Držím pěsticky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.