Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV tak uvidis
pak uz je to stejnak jenom o premereni miminka, zkontroluji se ozvy, průtoky…mne to vyhovovalo vic u me dr.
a kde budes rodit, v Chomutove?
@veveruse78 píše:.
@MartinaCV tak uvidispak uz je to stejnak jenom o premereni miminka, zkontroluji se ozvy, průtoky…mne to vyhovovalo vic u me dr.
a kde budes rodit, v Chomutove?
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:18
Všechny vás zdravím,
mohu se k vám přidat? Za 14 dní se chystáme na první konzultaci do centra, tak jsem plná očekávání co s námi budou dělat. O miminko se snažíme s menšíma přestávkama od r.2008 už mám také něco za sebou a bohužel bez dobrých výsledků, jen s toho byl jednou SP a od té doby ani ťuk. Roky naskakují a já mám pocit že, už moc času nezbývá.
Co jsem vás tady tak zběžně pročítala, tak výsledky centrum má a miminka jsou buď na cestě nebo již dělají radost svým rodičům.
@zuza07 píše:
Všechny vás zdravím,mohu se k vám přidat? Za 14 dní se chystáme na první konzultaci do centra, tak jsem plná očekávání co s námi budou dělat. O miminko se snažíme s menšíma přestávkama od r.2008 už mám také něco za sebou a bohužel bez dobrých výsledků, jen s toho byl jednou SP a od té doby ani ťuk. Roky naskakují a já mám pocit že, už moc času nezbývá.
Co jsem vás tady tak zběžně pročítala, tak výsledky centrum má a miminka jsou buď na cestě nebo již dělají radost svým rodičům.
ahoj, jasně, přidej se.. tady jsi mezi úspěšně těhotnícími
Kam přesně jdeš, ke komu, kolik ti je, co máš za vyšetření hotová? atd. atd. ![]()
@MartinaCV píše:
ahoj, jasně, přidej se.. tady jsi mezi úspěšně těhotnícímiKam přesně jdeš, ke komu, kolik ti je, co máš za vyšetření hotová? atd. atd.
@MartinaCV píše:
ahoj Petruš, byli jsme zase u Dr. Kulovaného a říkal, že změřit už nejde, protože mimi je už velké. Měří se jen CRL (od temene po zadeček) dokud to jde, teď už má odhadem 25 cm a to už prý změřit přesně nejde. Váha půl kila, na to jsem se ptala taky - cvalíčekŘíkal, že vody je dostatek, placenta na přední stěně, což je dobře, mozek, srdíčko, ledviny a rozměry = vše OK. Jdu si teď prostudovat ještě ty zkratky co vše měřil.
Jsem dnes 20+5 tt a odpovídá
Jinak jsme byli mrknout na kočárky, pořád zůstává ve hře Concord, akorát musím ustoupit z korbičky Sleeper, protože to je pro letní miminka. My máme termín koncem září, takže v hlubokém bude přes zimu a na to je Sleeper malá korbička
Jinak jsem změnila černou barvu kočárku za červeno černou, jak jsem ho viděla na živo, odstín tomato red, krásný
Tak to máte opravdu cvaldu. Náš malej měl ve 20+0 půl kila a cm už nevím a právě že byl veliký
Najednou byl o týden větší
Ale co, je vidět, že se miminku daří
No a nic jiného jsem neočekávala, než že bude zdravé. Pak sem dej fotku kočárku ![]()
Ale utíká to, viď? Nádhera.
@NikaVero84 píše:
Tak já dnes byla na kontrolekrve po 8mi týdnech léčby, tak jsem zvědavá na výsledky. Mně teda Malíčková ani neřekla, že byhc neměla brát kortikoidy více než x měsíců v kuse, v té zprávě se tváří, že je budu mít, dokud neotěhotním (půlku prednisonu) spolu s tím acylpirinem. Holky, já jsem samá modřina, někde se blbě opřu a mám modřinu…
Já taky pořád čekám, kdy to budu moct vysadit. Jsem v 16tt a pořád užívám 1/2 Prednisonu a 1/2 Godasalu. Modřiny naštěstí nemám, ale stačí stroupek a teče jako divá ![]()
@zuza07 píše:.tak jdu na Letnou k paní doktorce Brandejské, je mi už 36 let a vyšetření mám dělaná imunologii, hematologii na trombofilní mutace, hysteroskopie, ale to už je nějaký ten rok nazpět. Chodím na endokrinologii a zobu Letrox, ale poslední výsledky byla naprosto v pořádku že bych asi ani nemusela brát léky.
Mám PCO v celku dosti silné, anovul. cykly a nemám jeden vejcovod.To je asi tak v kostce.![]()
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:15
Ahoj, tak já dneska test negativní, tak vysazuju Utrogestan. Docela jsem si tentokrát fandila, tak je m to líto ![]()
Zkusím tedy ten Nosifol asi.Bere se od 1dne ms? Zkoušely jste některá? Langerová říkala, že mi stačí 1 sáček denně. A zkusím s objednat na akupunkturu.
@MartinaCV imuno mám dělané v Praze na Florenci. Jinak já už za sebou IVF mám sice bez ET protože jsem měla silné ohss a pak hodně KETU i jsem měla nasazen vždy Prednison, Fraxiparin, estrofem a klasika utrogestan. Jednou se povedlo, ale bohužel to hodně brzo embryo zabalilo.
Na paní doktorku jsem moc zvědavá, říkáš že je to dobrá volba? Já mám právě s IVF v celku velký strach, protože je 100% že se ohss bude opakovat. Poslední kontrolní UTZ 2dc jsem měla cca 70 drobných folíků a když si každý natáhne několik jednotek stimulačních léků, tak pak jsou všechny drobné a musí se zvýšit dávka a pak je to mazec. V den OPU už jsem nemohla ani pořádně chodit jen v předklonu. ![]()
@Mal ach jo, to mě mrzí a kdy máš dostat MS? Třeba ještě vykouknou? Jinak já brala půl roku nosifol 1× denně ![]()
@MartinaCV píše:
Letná + Brandejská = super36 let je ještě celkem v poho, ale už by to mimčo chtělo, viď? Imuno máš kde? Ze zbytku je jasné, že potřebuješ IVF, podpořit ovulaci a dosadit mimčo do dělohy. Držím pěsti
Musím souhlasit, chodím k Brandejské 3měsíce a hned první IUI nám vyšlo, teď jdeme v pondělí na ultrazvuk jestli je fazolka kde má
.
Držím pěsticky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.