Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Vlad jééé, tak to moc gratuluji,
to se moc dobře čte také ti moc držím palečky ať je všechno jak má ![]()
@MartinaCV píše:
Stacyl jsem taky brala na podporu vzniku placenty. Od Dr. Malíčkové. On dělá ty modřiny?
Tak jistěže, když je to antiagregans ![]()
@Petruš Z.
Mě v těhotenství přibyde Clexane, to budou teprve modřiny, no juchůůůůůůů
![]()
@Mal píše:
Holky Nosifol a Inofolic, je v tom nějaký rozíl?
Je to to samé a ještě lepší je Fertiprona, protože má v sobě ještě Metafolin k tomu všemu (listovka). ![]()
Holky díky, já už jsem zvyklá, že je to pořád negativní, nebo dojde ms, ale tentokrát jsem si nějak víc věřila a prdlajsky zase, no, nedá se nic dělat. Ms už jsem měla dostat, ale jak mám Utrogestan, tak až po vysazení tak do 3 dnů.
@Mal Taky mě to mrzí
Věřila jsem, že to teď vyjde, když se všem daří ![]()
@Mal akupunktura je super.tiez na nu chodim. Ak by si bola z prahy, alebo blizkeho okolia, viem ti doporucit dr.,ktora robi akupunkturu.
@Petruš Z. děkuju
. @katulka3010 jsem ze Slaného asi 30km od Prahy. Máme tu taky akupunkturu, už jsem několikrát byla.Ale moc děkuji ![]()
@NikaVero84 dívala jsem se na tu Fertipronu, asi vezmu toto.Moc děkuji, vůbec jsem nevěděla, že tohle je. Akorát musím zjistit, jestli to budu moci kvůli jodu.
@Mal píše:.
Ahoj, tak já dneska test negativní, tak vysazuju Utrogestan. Docela jsem si tentokrát fandila, tak je m to líto
Zkusím tedy ten Nosifol asi.Bere se od 1dne ms? Zkoušely jste některá? Langerová říkala, že mi stačí 1 sáček denně. A zkusím s objednat na akupunkturu.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:15
Holky nehodil by se vam termin 30.kvetna termin do gennetu k dr Jarosove na vstupni konzultaci kvuli IVF? Ja mam dnes potvrzeno 6tt tehu se srdecni akci
Tak rada uvolnim cekatelkam..
@zuza07 píše:.
@MartinaCV imuno mám dělané v Praze na Florenci. Jinak já už za sebou IVF mám sice bez ET protože jsem měla silné ohss a pak hodně KETU i jsem měla nasazen vždy Prednison, Fraxiparin, estrofem a klasika utrogestan. Jednou se povedlo, ale bohužel to hodně brzo embryo zabalilo.
Na paní doktorku jsem moc zvědavá, říkáš že je to dobrá volba? Já mám právě s IVF v celku velký strach, protože je 100% že se ohss bude opakovat. Poslední kontrolní UTZ 2dc jsem měla cca 70 drobných folíků a když si každý natáhne několik jednotek stimulačních léků, tak pak jsou všechny drobné a musí se zvýšit dávka a pak je to mazec. V den OPU už jsem nemohla ani pořádně chodit jen v předklonu.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:14
@Petruš Z. píše:.
Tak to máte opravdu cvaldu. Náš malej měl ve 20+0 půl kila a cm už nevím a právě že byl velikýNajednou byl o týden větší
Ale co, je vidět, že se miminku daří
No a nic jiného jsem neočekávala, než že bude zdravé. Pak sem dej fotku kočárku
Ale utíká to, viď? Nádhera.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:14
@NikaVero84 píše:
Tak jistěže, když je to antiagregans
já tu skupinu neselektovala, jen vím, že mi trochu pomohl když na mě něco lezlo, že se to nerozjelo - těsně před KET
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.