Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
18.5.16 15:25

@veveruse78 Přeji pohodový a nekomplikovaný porod a pokud možno v termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
18.5.16 17:09

@MartinaCV no uteklo to hrozne :) ja jsem ted v 37tt, kdy na konci 37tt je uz dite povazovana za donosene, takze bych to do toho 39tt brala, to by mi uplne stacilo :mrgreen: mam kolem sebe ted same holky, co prenasely a vyvolavaly jim porod, tak to bych zrovna nemusela…no uvidime :)

@Petra Vlad poptej se v Gennetu po tom DNA testu z krve, není tam zadne riziko potratu oproti plodovce a výsledek téměř shodny :pankac: delaji to ted zadarmo v ramci studie, tak by byla skoda toho nevyuzit ;) ale budu drzet palce, aby prvotim. screening vysel tak krasne, ze by nic z toho nebylo potreba :kytka:

@Petruš Z. ja si o to sono rekla taky sama, automaticky po kazdem IVF nikoho neposilaji, max. po 40 to vic hlidaji, ale jinak to funguje spis tak, ze se stara každý sam a az když se zeptáš, tak te nekam na sono poslou :mavam:
ja chodim pro jistotu jednou rocne (ted mam teda v tehotenstvi pauzu)…prece jen jsou ty hormony desny sajrajt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
18.5.16 17:12

@Petruš Z. dekuji :kytka: tobe preju taky pohodove tehotenstvi bez komplikaci, užívej si to, hrozne rychle to utika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
18.5.16 17:20

@veveruse78 Já taky děkuji :kytka: Utíká to, to máš pravdu. Ale já jsem za to ráda.
Já se teda zmíním gyndařce a ta mi to sono zařídí. Já se sama divila, že se nedělá žádné kontrolní vyšetření a pak když už jsem měla pozitivní test, tak mi to úplně vypadlo z hlavy :lol: Mně bylo při IVF 33, tak proto se asi nikdo nezmínil. Napíšu poznámku do telefonu, abych na to nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
18.5.16 17:37

Vysledok z krve je NEGATIVNY. :cert: a zivot ide dalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
18.5.16 18:32

@katulka3010 To mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
18.5.16 18:35

@katulka3010 no prosím tě, vždyť si duchařila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.5.16 20:13
@veveruse78 píše: :) nj, uz se to blizi :mrgreen: tp je mezi 7.-14.6., ale tak do 14 dni bych uz to brala, zacina to byt cim dal obtiznejsi :P

Teda, tak to už máš fakt za pár :potlesk: :palec: :pankac: jj, obtížnější to je, a to ještě nejsou žádná vedra, si to vůbec nedokážu představit, jak potom člověk může fungovat…stejně ten konec už je jenom o tom, že čekáš, kdy už to teda bude, to už si nikdo snad ani nemůže užívat…i když já se snažím, fakt si říkám, že teď si to užiju, a ono to stejně moc nejde :mrgreen: a jaké jméno máte vybrané pro kloučka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
19.5.16 07:26

@Marcella01 :mrgreen: jj, tak nejak to je ;) bude to Stepanek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.5.16 10:00
@Petruš Z. píše:
To já nevím, že se chodí na vyšetření prsou? Mám si o to tedy říct až se mimčo narodí? V těhu se asi nechodí co?

Ahojky, v těhotenství se asi nechodí, nevím. A není to povinnost tam jít, je to z vlastní vůle. Ale obecně platí, že hormonální stimulace může zvyšovat pravděpodobnost rakoviny prsu. A tak tam jdu dobrovolně sama ještě před KETem. S Crinone nevím, já když ho brala po IUI, tak taky 1× večer. Zeptám se na to ještě doktorky na ultrazvuku před KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.5.16 10:04
@Marcella01 píše:
@Božská ahoj, byla jsem vloni poprvé, právě po tom ivf a neúspěšným ketu, nezkoumala jsem, jestli je to po MS nebo před, jen vím, že objednání trvalo docela dlouho, volala jsem někdy v. létě a vzali mě až v listopadu…mamacentrum na Zeleném pruhu…ale záleží kam asi chceš jít :think: jinak taky jsem si to platila, asi 300,– nebo 400,–… A vím, že se mě ptali, jestli jsem si něco našla, to bych asi dostala termín dřív, jinak když je to jako prevence tak se čekalo ty 3-4 měsíce… :mavam:

Tak nakonec jsem mamografii zrušila a jdu jen na sono, kvůli záření před KETem. Nechci riskovat. Objednací termíny jsou u nás super, třeba je volno hned na příští týden, objednávat se lze online. Domluvila jsem si SONO a doktor na gyndě mi vypíše žádanku, tak snad nebudu platit nic, i když mi není 45 let. :think: Jinak to u nás stojí 500 Kč, mamograf pak 700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.5.16 10:06
@MartinaCV píše:
@Petra Vlad http://gynweb.cz/…vi/vse-o-hcg
Krom toho jsem růst hcg u sebe konzultovala v laborce a tam mi to potvrdili (vyšší hodnoty = holčička)

Nebo dvojčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.5.16 10:08
@katulka3010 píše:
Vysledok z krve je NEGATIVNY. :cert: a zivot ide dalej.

Jak je to možné? Myslela jsem, že jsi měla pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.5.16 10:09

Holky, dneska jsem v úplný euforii nebo co :mrgreen: Já se tak těším na konec června na KET! :srdce: Už mám doma estrahexal a čekám, až kolem 2. 6. dorazí MS, pak to vypukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
19.5.16 10:24
@Božská píše:
Tak nakonec jsem mamografii zrušila a jdu jen na sono, kvůli záření před KETem. Nechci riskovat. Objednací termíny jsou u nás super, třeba je volno hned na příští týden, objednávat se lze online. Domluvila jsem si SONO a doktor na gyndě mi vypíše žádanku, tak snad nebudu platit nic, i když mi není 45 let. :think: Jinak to u nás stojí 500 Kč, mamograf pak 700 Kč.

Jak to tak píšeš, tak já měla asi taky jen sono, poslal mě tam gynekolog, ale šla bych tam i bez toho, aby mi to doporučil…jinak žádanku jsem od něho měla a přesto jsem to platila, ale možná to nějaká pojišťovna potom propláci, zkus se ještě zeptat…jinak po 40.roku, možná 45.r je to hrazeno určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.