Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zeny
Na jakem vysetreni jste byly s prsama po ivf? Primo mamograf? Ja se na nej objednala a az pak jsem se docetla, ze se tam ma jit po menstruaci a ja se online objednala pred menstruaci. Vadi to moc?
@Petruš Z. píše:@Božská píše:
@Petruš Z. Ja budu mit po KETu jak injekce clexane, tak vaginalni gel crinone (to je vlastne obdoba utrogestanu).Ten gel je podle mě lepší jak utrogestan. Určitě pohodlnější. Já brala utrogestan 5 dní před KET, pak měl utrogestan výpadek, který je pořád a tak jsem začala užívat crinone gel a spokojenost. Zavádím ho do teď. Prý mi neublíží, tak proč ho nebrat.
Dokonce jsem vypozorovala, že když jsem zaváděla utrouš, tak jsem pořád špinila a pak když jsem začala užívat crinone, tak špinění zmizelo. I jsem to říkala dr., ale ta se mi k tomu nevyjádřila. U syna jsem taky ze začátku zaváděla utrouš a taky jsem špinila. Po vysazení špinění zmizelo. Ale proč mi k tomu nikdy nikdo nic neřeklTřeba to je alergie na nějakou složku.. Nevím.
Ja mela z utrouse zas depky jak prase. A motanice i pri zavadeni vaginalne. U crinone v pohode. A jake mad davkovani crinone? Ja 1-0-1.
@Božská ja som bola na UTZ, nie mamograf a tam to bolo jedno v ktory DC som bola.
Ahoj, tak já dočítám a pěkně se tu rozjíždíte, paráda
držím palce ![]()
Já jsem si vzala dneska volno, mám noční a zítra se synem na alergologii, to bych nedala.Jsem ráda, alespoň se vyspím.
My tedy také zkoušeli IUI, ale už je to tolikáté… ![]()
Bylo to v Gennetu 10 IUI, už jsem se smála, jezdíme tam jak na nákupy ![]()
@marijan neplakej,mimi bude. Co budete rekonstruovat?
@Petra Vlad dekuju
@Mal dekuju, jste hodne (a rozbrecely jste me
). rekonstruujeme byty - spojujeme dva mensi a delame z toho jeden vetsi. akorat tam nebyly regulerni koupelny, kuchyne, takze nam v podstate zustanou hole nosne zdi a ostatni vc. podlah se musi udelat. no a ja blbec se k tomu strasne upinala, konecne se dohodlo, ktere byty a jake pokoje se spoji, aby to i vyslo na detsky pokoj. a protoze ted zijeme v hodne malym byte, tak ja si husa rikala, ze je to preci vsechno o psychice a kdyz bylo rozhodnuto, ze nam zbyde na detsky pokoj krasna mistnost, tak jsem si v duchu rikala, ze treba jsem podvedome zatim mimco nechtela, kdyz jsem vedela, ze na nej neni misto. a ted, kdyz je, tak stejne nic. husa, no
takze o to vic jsem to obrecela. snazim se neupinat kazdy mesic, ale vzdycky si stejne rikam co by kdyby a jestli to tentokrat nebylo jine. no nebylo ![]()
@marijan taky je dobře, že bude místo na pokojíček, miminko chcete, tak ho mít budete, neboj. Koukni na holky tady. Všem to nějaký čas trvalo. I u nás vlastně-nemáme žádný zjištěný problém a přesto čekáme na druhé víc jak 2 roky. U prvního jsme taky čekali dlouho. Závidím tu rekonstrukci, tedy tu práci nééé
,ale pak jak je vše nové, voní to… ![]()
@Božská píše:
Ahoj zenyNa jakem vysetreni jste byly s prsama po ivf? Primo mamograf? Ja se na nej objednala a az pak jsem se docetla, ze se tam ma jit po menstruaci a ja se online objednala pred menstruaci. Vadi to moc?
To já nevím, že se chodí na vyšetření prsou? Mám si o to tedy říct až se mimčo narodí? V těhu se asi nechodí co?
@Božská píše:
Ja mela z utrouse zas depky jak prase. A motanice i pri zavadeni vaginalne. U crinone v pohode. A jake mad davkovani crinone? Ja 1-0-1.
Crinone pořád 1× denně. Mně bylo řečeno, že se ani jinak nedává. Že je jen na jednou denně.
Ale je pravda, že je tam toho progesteronu daleko méně než v utrouši.
@marijan píše:
@Petra Vlad dekuju
@Mal dekuju, jste hodne (a rozbrecely jste me). rekonstruujeme byty - spojujeme dva mensi a delame z toho jeden vetsi. akorat tam nebyly regulerni koupelny, kuchyne, takze nam v podstate zustanou hole nosne zdi a ostatni vc. podlah se musi udelat. no a ja blbec se k tomu strasne upinala, konecne se dohodlo, ktere byty a jake pokoje se spoji, aby to i vyslo na detsky pokoj. a protoze ted zijeme v hodne malym byte, tak ja si husa rikala, ze je to preci vsechno o psychice a kdyz bylo rozhodnuto, ze nam zbyde na detsky pokoj krasna mistnost, tak jsem si v duchu rikala, ze treba jsem podvedome zatim mimco nechtela, kdyz jsem vedela, ze na nej neni misto. a ted, kdyz je, tak stejne nic. husa, no
takze o to vic jsem to obrecela. snazim se neupinat kazdy mesic, ale vzdycky si stejne rikam co by kdyby a jestli to tentokrat nebylo jine. no nebylo
Tak to jste se museli hodně nadřít. Klobouk dolů
Co zkusit akupunkturu? Já tomu uvěřila a hodně mě to zklidnilo. Opravdu. Držím palce ať se mimi brzy podaří. A nejsi husa.
Ahoj holky, rychlý dotaz - včera jsem si zapomněla píchnout Clexan, vzpomněla jsem si na to asi s 10 hod. zpožděním, tak jsem si ho píchla, ale teď nevím jak pokračovat dneska? normálně si ho dávám ráno 7 - 8 hod., mám čekat do odpoledne, aby to byl 24 hod. rozestup? Nemáte s tím některá zkušenost?
Holky, ví to určitě budete vědět. Jak je to s proplacením pojišťovnou. Kolik inseminaci platí, když je mi 29? Nějak sem se to nečetla na netu, nebo neumím hledat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.