Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
13.5.16 13:07

@MartinaCV: Mě bude v červnu 32, partnerovi v září 31. Spermio, imuno, vagin. sono bylo o. k. Mám za sebou laparo pro cysty na vaječnících - bilaterálně (2008) a dělají se mi občas funkční cysty (sono u Apolináře v 11/2015 (praskla po menstruaci sama) - od té doby klid).

Jsme na Arše, MUDr. Bláhová. Nenabídla mi ani imuno (tu jsem měla objednanou předem, když jsem ještě neměla žádanku, protože jsem o tom věděla od tebe) a pak byla dr. maličko překvapená, že už mám termín za týden od návštěvy u ní v Gennetu :-) Nenabídla mi PGS a já jsem se jí na to neptala, protože jsem netušila, že je to něco, co by se týkalo i mě.

• Citovat
  • Upravit
9723
13.5.16 13:10
@LuciisPuciis píše:
@MartinaCV: Mě bude v červnu 32, partnerovi v září 31. Spermio, imuno, vagin. sono bylo o. k. Mám za sebou laparo pro cysty na vaječnících - bilaterálně (2008) a dělají se mi občas funkční cysty (sono u Apolináře v 11/2015 (praskla po menstruaci sama) - od té doby klid).Jsme na Arše, MUDr. Bláhová. Nenabídla mi ani imuno (tu jsem měla objednanou předem, když jsem ještě neměla žádanku, protože jsem o tom věděla od tebe) a pak byla dr. maličko překvapená, že už mám termín za týden od návštěvy u ní v Gennetu :-) Nenabídla mi PGS a já jsem se jí na to neptala, protože jsem netušila, že je to něco, co by se týkalo i mě.

Jsi mladá, partner taky, žádné potraty, imuno v pořádku.. přesto se zeptej, zda je šance, aby ti poj. PGS uhradila ;) Kdyby ti bylo 34-35 a víc, tak bych tipla, že ti to proplatí automaticky, ale jsi mladá.. nicméně za pokus to stojí, když to Gennet umí zařídit. Případně zavolej na genetiku Dr. Raškové, zda by to šlo zařídit. Je velmi sympatická a příjemná. Apropo, máte s partnerem v Gennetu genetickou konzultaci hotovou? Jestli ne, zavolej přímo Raškové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.5.16 13:11

@MartinaCV: Léky ještě žádné. Dá mi až 26.5. a zatím nevím co - řekla, že mi do té naší schůzky připraví rozpis.

• Citovat
  • Upravit
9723
13.5.16 13:13
@LuciisPuciis píše:
@MartinaCV: Léky ještě žádné. Dá mi až 26.5. a zatím nevím co - řekla, že mi do té naší schůzky připraví rozpis.

Asi bych volala předem, zda už ví, co ti dá, že se chceš soustředit na kvalitu vajíček a chceš si to v klidu doma projít… možná bych se rovnou zeptala, zda bude dávat Cetrotide a kdyby jo, zda k němu počítá s Luverisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.5.16 13:16

@MartinaCV: Ne ne, nemáme - o té nám nikdo neřekl. Šmarja. Tak teď jsem zase maličko „v šoku“. Radovala jsem se, že všechno jde hladce a je o. k. a teď jsem zase ve stavu, že v podstatě ještě vyšetření nemáme za sebou a ani nás na ně dr. neposlala. Takže se nadechnu a hezky si to s tebou zrekapituluju - zavolam dr. Raškové a objednám se na genetickou konzultaci. Potřebuji nějaké doporučení nebo je to pro samoplátce (pokud ano, jaká je cena?)? Čekačky jsou dlouhé jako na imuno u dr. Malíčkové?

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
13.5.16 13:30

@MartinaCV Tak dneska tam dr. není, tak zavolám v PO.

• Citovat
  • Upravit
9723
13.5.16 13:37
@LuciisPuciis píše:
@MartinaCV Tak dneska tam dr. není, tak zavolám v PO.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.5.16 13:50

@MartinaCV: No, mám problém s průchodnosti vejcovodů (zjištěno při laparo). Proto rovnou IVF.

• Citovat
  • Upravit
9723
14.5.16 00:19
@LuciisPuciis píše:
@MartinaCV: No, mám problém s průchodnosti vejcovodů (zjištěno při laparo). Proto rovnou IVF.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
14.5.16 06:44

Holky moje tak dnes jeden den meškám a po prvním IUI pozitivní testík :dance: :srdce: :srdce: holky já se asi zblázním radostí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.5.16 10:17
@Petra Vlad píše:
Holky moje tak dnes jeden den meškám a po prvním IUI pozitivní testík :dance: :srdce: :srdce: holky já se asi zblázním radostí :srdce:
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.5.16 10:18

@Petra Vlad Kolik jsi měla folikulů před IUI? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
14.5.16 10:21

@Petra Vlad: Gratulujuuuu, skvela zprava! :dance:

• Citovat
  • Upravit
2253
14.5.16 10:47

@MartinaCV folik jen jeden, měla jsem jen pregnyl před IUI, clostík jsem zatím nechala, kdyby nevyšlo to první, tak už jsem byla domluvená s doktorkou Brandejskou, že ho nasadíme na druhý pokus ;-) dokonce ho mám připravený na recepci v podobě receptu, kdyby přeci jen mrcha dorazila, ale doufám, že už nedorazí :lol: a všechno bude v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
14.5.16 10:48

@LuciisPuciis děkuju moc ;), snad se bobík udrží a vše bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.