Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Božská píše:
Už mě bolí celej člověk, zkusila jsem už i červené víno, horkou vanu, nic nezabírá. To je pech.
To je tedy pech. Ještě mě napadá kontryhelový čaj. Hezky se prolívat. ![]()
@Božská píše:
Já myslím, že ta bude mít dobré hodnocení, zdá se mi to jméno povědomé a v pozitivním slova smyslu.
Nasla jsem dost pozitiv a obcas i nejaky ten zapor, ale to je dle toho kdo jak komu sedne. Moc se tam těším. Teď sedm týdnů určitě uteče jako voda ![]()
@Božská píše:
Já myslím, že ta bude mít dobré hodnocení, zdá se mi to jméno povědomé a v pozitivním slova smyslu.
taky si to myslím
@Petruš Z. píše:
To je tedy pech. Ještě mě napadá kontryhelový čaj. Hezky se prolívat.
Nespěchej, nech toho mrňouse chvilku oddychnout u ledu když začínají venku ta horka ![]()
@Petruš Z. Ja ti nevim, kontryhelovy caj zmirnuje krvaceni, ne? Tak aby to nemelo opacny efekt. ![]()
@MartinaCV Ty vtipe
Ja uz se na nej ale moc tesim. ![]()
@Božská píše:
Tak UŽDorazila a ja pojedu v patek na ultrazvuk.
Leni, podívej se dobře..!
![]()
@alenka10 Mně v Gennetu dokonce řekli, že nové termíny budou až v červenci. ![]()
@MartinaCV píše:
Leni, podívej se dobře..!![]()
Vidim, vidim
![]()
@Marcella01 píše:
@Božská No vidíš, tak jsi se dočkalasláva…
Hip hip a třikrát hurá!
![]()
Ahoj tak jsem se dnes ráno dovolala do Gennetu a termíny stále vypsané nemají
máme být trpělivý, budou volat během 14 dnů
a bohužel můj věk je nijak nezajímal, prostě musím počkat ![]()
@FFany píše:
@alenka10 Mně v Gennetu dokonce řekli, že nové termíny budou až v červenci.
Kdyz sem tam volala v dubnu, tak mi řekli, že budou termíny tak srpen až září a termíny budou vypisovat. Volala jsem si teď v pátek, řekla mi, že termíny vypisovali akorát ve čtvrtek a našla mi první volný termín. Je divné, že tobě termín nenašla a říkala, že nejsou vypsané.
@alenka10 Já mám dneska den
rozbil se mi mobil, nikdo se mi nedovolá a koukám na email a mám tam zprávu z Gennetu, že jim vypadl člověk a že zítra mají pro mě volno, tak jsem přes Facebook řešila přítele ať tam zavolá, že tam zítra přijedeme
masakr, ale mám radost, zítra dám vědět co mi řekli, to je náhodička ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.