Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka10 píše:.
@MartinaCV Chci mít kvalitu a služby. Nebudu hledat nic jiného. Hold si budeme muset počkat. Třeba fakt budou mít místo dříve nez o prázdninách
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:34
@MartinaCV píše:
Můžeš ten čas využít tím, že si vyběháš různá vyšetření - nevím, co máš a nemáš za sebou..A průběžně se v Gennetu ptej - posilu v lékařích mají, jenom mají stále stejný počet sester jako byl před tím, než otevřeli novou budovu.
Ja mám za sebou teď v lednu průchodnost vaječníků společně s hysteroskopii, v létě mi dělali hormonální profil a v květnu manžel spermiogram a jinak se lecim se stitnou žlázou. Nevím jaká vyšetření nás ještě mohou čekat
@alenka10 píše:
Ja mám za sebou teď v lednu průchodnost vaječníků společně s hysteroskopii, v létě mi dělali hormonální profil a v květnu manžel spermiogram a jinak se lecim se stitnou žlázou. Nevím jaká vyšetření nás ještě mohou čekat
Ještě genetika vás obou.
Ta vyšetření jsi podstoupila kde? Štítná žláza je problém - kde ti to léčí a jaký je závěr ve vztahu k otěhotnění?
@MartinaCV píše:přála bych ti to
A víš, že by mi to ani nevadilo?
I když Daník teď tak prudí, že si říkám, že skončím v Bohnicích. Včera už jsem nevydržela a vynadala mu, že se mnou ve svých ani ne 8 letech mluví jak s krávou. Tak verjal, jak to maminka mluví. ![]()
@alenka10 píše:
Určitě imunologie (nejlépe u MUDr. Malíčkové na Karláku), genetika obou partnerů.
Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, dělají v Gennetu nativy? A jestli i při nativu udělají potřebná vyšetření? Mam vyčerpané pokusy na poj., jedno dítě a nyní se dlouho nedaří druhé. O Gennetu jsem četla samou chválu, ale nevím, jak ten nativ
Děkuji ![]()
@LuciisPuciis píše:
@Božská @alenka10 : Aktuální info (dnešní telefonát asistentky Procházkové s pacienty, kteří se chtěli k dr. Malíčkové objednat) - do 8/2016 má pí. dr. Malíčková STOP STAV a nepřijímá nové pacienty
Loni o letních prázdninách taky měla stop stav, ale brala aspoň ty, co měli doporučení z CAR. Nebrala pouze ty, co se chtěli objednat sami na sebe. Nemůže to být zase takto?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, dělají v Gennetu nativy? A jestli i při nativu udělají potřebná vyšetření? Mam vyčerpané pokusy na poj., jedno dítě a nyní se dlouho nedaří druhé. O Gennetu jsem četla samou chválu, ale nevím, jak ten nativDěkuji
Já si myslím, že nativ dělají. Když jsem byla koncem března na OPU, tak vedle mě na pokoji ležela cizinka a měla nativ.
@LuciisPuciis píše: @Božská @alenka10 : Aktuální info (dnešní telefonát asistentky Procházkové s pacienty, kteří se chtěli k dr. Malíčkové objednat) - do 8/2016 má pí. dr. Malíčková STOP STAV a nepřijímá nové pacienty@Božská: Loni o letních prázdninách taky měla stop stav, ale brala aspoň ty, co měli doporučení z CAR. Nebrala pouze ty, co se chtěli objednat sami na sebe. Nemůže to být zase takto?
@Božská: Opravdu nevím - asistentka MUDr. Malíčkové dneska říkala do tel., že to není o tom, že by nechtěli vzít nové pacienty, ale že to prostě dr. nestíhá… Bude to chtít možná se individuálně ptát dle situace.
Příspěvek upraven 02.05.16 v 15:13
@LuciisPuciis píše:
Opravdu nevím - asistentka říkala do tel., že to není o tom, že by nechtěli vzít nové pacienty, ale že to prostě dr. nestíhá… Bude to chtít možná se individuálně ptát dle situace.Příspěvek upraven 02.05.16 v 15:11
Jsem asi natvrdlá, tak asistentka je asistentka MUDr. Malíčkové? Nebo asistentka z Gennetu?
@Božská: Asistentka MUDr. Malíčkové, pí. Procházková, informovala do tel. zájemce o termín, že bohužel, že mají stop stav do 8/2016.
@LuciisPuciis Jo aha, jen mě fakt napadlo, jestli kdybys měla v rukou papír z CAR, nechali by tě taky čekat?
@MartinaCV píše:
Ještě genetika vás obou.
Ta vyšetření jsi podstoupila kde? Štítná žláza je problém - kde ti to léčí a jaký je závěr ve vztahu k otěhotnění?
Tyhle vyšetření mi dělal můj doktor. Na spermiogram jsme byli u Apolinare v Praze. Se štítnou žlázou se lecim v Mladé Boleslavi v nemocnici na endokrinologii a doktorka mi jen říkala, že až otěhotnim, mám okamžitě volat, že si mě objednaji a zvýší mi dle potřeby dávky léků
@Božská píše:
@LuciisPuciis Jo aha, jen mě fakt napadlo, jestli kdybys měla v rukou papír z CAR, nechali by tě taky čekat?
Holky, já mám jen papír od svého doktora, že žádá o doléčení sterility.Bude mi to stačit?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.