Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
2.5.16 10:05
@alenka10 píše:
@MartinaCV Chci mít kvalitu a služby. Nebudu hledat nic jiného. Hold si budeme muset počkat. Třeba fakt budou mít místo dříve nez o prázdninách
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.5.16 10:24
@MartinaCV píše:
Můžeš ten čas využít tím, že si vyběháš různá vyšetření - nevím, co máš a nemáš za sebou.. ;) A průběžně se v Gennetu ptej - posilu v lékařích mají, jenom mají stále stejný počet sester jako byl před tím, než otevřeli novou budovu.

Ja mám za sebou teď v lednu průchodnost vaječníků společně s hysteroskopii, v létě mi dělali hormonální profil a v květnu manžel spermiogram a jinak se lecim se stitnou žlázou. Nevím jaká vyšetření nás ještě mohou čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 10:30
@alenka10 píše:
Ja mám za sebou teď v lednu průchodnost vaječníků společně s hysteroskopii, v létě mi dělali hormonální profil a v květnu manžel spermiogram a jinak se lecim se stitnou žlázou. Nevím jaká vyšetření nás ještě mohou čekat

Ještě genetika vás obou.
Ta vyšetření jsi podstoupila kde? Štítná žláza je problém - kde ti to léčí a jaký je závěr ve vztahu k otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
2.5.16 12:50
@MartinaCV píše: :mrgreen: přála bych ti to :srdce:

A víš, že by mi to ani nevadilo? :mrgreen: I když Daník teď tak prudí, že si říkám, že skončím v Bohnicích. Včera už jsem nevydržela a vynadala mu, že se mnou ve svých ani ne 8 letech mluví jak s krávou. Tak verjal, jak to maminka mluví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
2.5.16 12:51
@alenka10 píše:
Ja mám za sebou teď v lednu průchodnost vaječníků společně s hysteroskopii, v létě mi dělali hormonální profil a v květnu manžel spermiogram a jinak se lecim se stitnou žlázou. Nevím jaká vyšetření nás ještě mohou čekat

Určitě imunologie (nejlépe u MUDr. Malíčkové na Karláku), genetika obou partnerů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.5.16 14:15

@Božská @alenka10 : Aktuální info (dnešní telefonát asistentky MUDr. Malíčkové (pí. Procházkové), s pacienty, kteří se chtěli k dr. Malíčkové objednat) - do 8/2016 má pí. dr. Malíčková STOP STAV a nepřijímá nové pacienty :-(

Příspěvek upraven 02.05.16 v 15:15

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.16 14:39

Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, dělají v Gennetu nativy? A jestli i při nativu udělají potřebná vyšetření? Mam vyčerpané pokusy na poj., jedno dítě a nyní se dlouho nedaří druhé. O Gennetu jsem četla samou chválu, ale nevím, jak ten nativ :think: Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2630
2.5.16 15:05
@LuciisPuciis píše:
@Božská @alenka10 : Aktuální info (dnešní telefonát asistentky Procházkové s pacienty, kteří se chtěli k dr. Malíčkové objednat) - do 8/2016 má pí. dr. Malíčková STOP STAV a nepřijímá nové pacienty :-(

Loni o letních prázdninách taky měla stop stav, ale brala aspoň ty, co měli doporučení z CAR. Nebrala pouze ty, co se chtěli objednat sami na sebe. Nemůže to být zase takto?

@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, dělají v Gennetu nativy? A jestli i při nativu udělají potřebná vyšetření? Mam vyčerpané pokusy na poj., jedno dítě a nyní se dlouho nedaří druhé. O Gennetu jsem četla samou chválu, ale nevím, jak ten nativ :think: Děkuji :mavam:

Já si myslím, že nativ dělají. Když jsem byla koncem března na OPU, tak vedle mě na pokoji ležela cizinka a měla nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.5.16 15:08
@LuciisPuciis píše: @Božská @alenka10 : Aktuální info (dnešní telefonát asistentky Procházkové s pacienty, kteří se chtěli k dr. Malíčkové objednat) - do 8/2016 má pí. dr. Malíčková STOP STAV a nepřijímá nové pacienty :-( @Božská: Loni o letních prázdninách taky měla stop stav, ale brala aspoň ty, co měli doporučení z CAR. Nebrala pouze ty, co se chtěli objednat sami na sebe. Nemůže to být zase takto?

@Božská: Opravdu nevím - asistentka MUDr. Malíčkové dneska říkala do tel., že to není o tom, že by nechtěli vzít nové pacienty, ale že to prostě dr. nestíhá… Bude to chtít možná se individuálně ptát dle situace.

Příspěvek upraven 02.05.16 v 15:13

• Citovat
  • Upravit
12134
2.5.16 15:08

@Božská díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
2.5.16 15:12
@LuciisPuciis píše:
Opravdu nevím - asistentka říkala do tel., že to není o tom, že by nechtěli vzít nové pacienty, ale že to prostě dr. nestíhá… Bude to chtít možná se individuálně ptát dle situace.Příspěvek upraven 02.05.16 v 15:11

Jsem asi natvrdlá, tak asistentka je asistentka MUDr. Malíčkové? Nebo asistentka z Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.5.16 15:13

@Božská: Asistentka MUDr. Malíčkové, pí. Procházková, informovala do tel. zájemce o termín, že bohužel, že mají stop stav do 8/2016.

• Citovat
  • Upravit
2630
2.5.16 15:24

@LuciisPuciis Jo aha, jen mě fakt napadlo, jestli kdybys měla v rukou papír z CAR, nechali by tě taky čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.5.16 15:47
@MartinaCV píše:
Ještě genetika vás obou.
Ta vyšetření jsi podstoupila kde? Štítná žláza je problém - kde ti to léčí a jaký je závěr ve vztahu k otěhotnění?

Tyhle vyšetření mi dělal můj doktor. Na spermiogram jsme byli u Apolinare v Praze. Se štítnou žlázou se lecim v Mladé Boleslavi v nemocnici na endokrinologii a doktorka mi jen říkala, že až otěhotnim, mám okamžitě volat, že si mě objednaji a zvýší mi dle potřeby dávky léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.5.16 15:51
@Božská píše:
@LuciisPuciis Jo aha, jen mě fakt napadlo, jestli kdybys měla v rukou papír z CAR, nechali by tě taky čekat?

Holky, já mám jen papír od svého doktora, že žádá o doléčení sterility.Bude mi to stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.