Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
28.4.16 07:23
@lachi píše:
@Petruš Z. Tak snad jsi to nezakřikla a bude už jen dobře. ;) Na zítra držím pěsti, ale určitě bude všechno v pořádku, ale nervy chápu, taky jsem byla pěkně nervózní. Ale je to krásný zážitek, vidět toho mrňouska, co už vypadá jako človíček. :srdce:

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.4.16 07:27
@Božská píše:
@Petruš Z. Hodne stesti. Neboj, dopadne to vyborne. :andel:@Petruš Z. Cim se stimuluje pred KET? Ja mivam dobrou ovulaci a vzdy mi na utz chvali vysku sliznice. Tak to asi nebude nutne. Ten estrahexal se uziva uz od 2DC vid? A pichala jsi po KET clexane?

Děkuji :hug:
Jinak já totiž pod nezdařeném 1. KET byla objednaná hned další cyklus 10 DC a to dr. byla nadšená, jak je krásná sliznice a folík už byl veliký a že budu mít brzy ovulaci. Cca za 2 dny, takže jsem vyfasovala injekci, kterou jsem si ještě ten den píchla, aby ovu opravdu proběhla a pak jsem si začala lepit náplasti a 4 dny před KET zavádět Utrogestan. Já si nepíchám. Užívám již hodně dlouho Godasal na ředění. Asi to stačí. Teď už ho beru v kuse pomalu rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.4.16 07:32

A omlouvám se, nejde o žádnou stimulaci před KET, ale jak píše Marťa je to hormonálně řízený cyklus :-) No jo, už to míchám všechno dohromady. Ale myslím, že jsme se pochopily :mrgreen: Já měla ten druhý KET prý v nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.4.16 08:14

@Božská stimulujem tamoxifenom v davakach 1-1-1 a z imuna mam predpisany medrol, tak ten. Okrem roho, ze som od poslednej stimulacie pribrala, tak to vedlajsie ucinky pre mna nema. 3 mesiace som mala pauzu. V dobe, ked by som mala ist na kontroly s folikmi, tak sme boli na Slovensku u mojich rodicov ( mama mala narozky) a po navrate som zacala neschopenku, kedze uz zas sa o mna snazila angina. V poslednej dobe som mala casto anginu, ale kvoli praci som ju stale prechodila. ( robim vo vyrobe, kratky/ dlhy tyzden a od ledna mam zmluvu na dobu neurcitu) kvoli antibiotikam som zas musela stimulku posunut. Za chvilku pojdem na kontrolu k obvodakovi, tak dufam, ze ma este aspon do vysledkov tohto pokusu necha doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.4.16 08:35
@MartinaCV píše:
Vím o nich, soustředí se na ženy nad 40 let a mají mít nějakého super embryologa, který byl u samého vzniku IVF v ČR. Říkala mi to Dr. Jarošová.

Specializuji se na ženy přes 40. Má to cenu abych to tam zkoušela, když mi bude teprve příští rok 30? :) Aby ke mě měli správný přístup atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
28.4.16 10:26
@MartinaCV píše:
A jak jsi otěhotněla poprvé? Každopádně držím moc pěsti! :hug:

Děkujeme, jsem z toho už někdy zoufalá :-(.Napoprvé to bylo na jeden jediný nástřel, vůbec jsem s tím nepočítala, že by to vyšlo, sice plánovaně, ale jen opravdu na jedno jediný milování :-) a teď už na tom pracujeme rok a nic, přitom dle prozatimních výsledků jsme oba OK, tak ti nevím co je lepší :-(, jestli zjistit příčinu a řešit to, nebo to že jsme vlastně v pohodě, což je samo fajn, ale neví se proč to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 10:40
@Petruš Z. píše:
Ahoj, děkuju.
Estrahexal jsem začala lepit až 12 DC a ten den jsem měla i ovulaci. Píchala jsem si injekci, abych ovulace opravdu proběhla. A 4 dny před KET jsem začala zavádět Utrogestan. Takhle jsem to měla já. Tak nevím. Ale ovulace byla nutná.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 10:41
@Petra Vlad píše:
Děkujeme, jsem z toho už někdy zoufalá :-(.Napoprvé to bylo na jeden jediný nástřel, vůbec jsem s tím nepočítala, že by to vyšlo, sice plánovaně, ale jen opravdu na jedno jediný milování :-) a teď už na tom pracujeme rok a nic, přitom dle prozatimních výsledků jsme oba OK, tak ti nevím co je lepší :-(, jestli zjistit příčinu a řešit to, nebo to že jsme vlastně v pohodě, což je samo fajn, ale neví se proč to nejde :nevim:
.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 10:43
@alenka10 píše:
Specializuji se na ženy přes 40. Má to cenu abych to tam zkoušela, když mi bude teprve příští rok 30? :) Aby ke mě měli správný přístup atd
.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
28.4.16 11:38

Holky, nevite jestli je rozdil, jestli se zavadi expandujici blastocysta nebo hatchujici blastocysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 12:06
@Ploutvik píše:
Holky, nevite jestli je rozdil, jestli se zavadi expandujici blastocysta nebo hatchujici blastocysta?
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
28.4.16 12:41

@MartinaCV Rozdil to prave je.. oboje je ale petidenni blastocysta. Me dvakrat zavadeli tu expandujici a v pondeli poprve hatchujici. Tak me zajimalo jestli je treba vetsi sance na uchyceni.. Tady je krasny obrazek.. https://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=5

Ale vsude vetsinou jen pisou ze se vklada blastocysta.. ale jaka to babo rad ;-)

Příspěvek upraven 28.04.16 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.4.16 12:51

@MartinaCV 32 do 35 jeste daleko :-D ja krava to co mi dr rikala jsem v tu chvili nepobrala, v hlave mi kolovalo spousty veci co musim hned co vyjdu z ordinace pracovne zaridit a taky jsem s primarkou probirala veci ohledne syna a mezi tim mluvila i o tom ketu. Takze ve finale sileny gulas..O utrogestanu vim, to asi jediny jsem si zapamatovala..vím ze rikala neco o injekcich-hormonech a pak setrnejsi volbe. Takze az ms v pristim mesici dorazi tak na 20den se obj.

Ja doufam ze to bylo nejake znameni :pankac:
Jo a chodim k prim. Brandejske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
28.4.16 15:06
@MartinaCV píše:
Ahojky, před KET je to ten Estrahexal nebo Estrofem a s ním pokračuješ ještě několik týdnů. Taky jsem měla vždy vysokou sliznici a velké folikuly, ale stejně byl nasazen Estrofem (poté změněn na Estrahexal), aby nebyly výkyvy v hormonální hladině. Nešlo jen o výšku sliznice, krom toho Estrofemem se vyřadí ovulace a nemáš žluté tělísko, takže ty hormony zajistí pro mimčo i tuto výživu a nesmí se vysadit dokud tuto funkci plně nepřevezme placenta. ;)

Děkuji za objasnění :palec:
A k těm vlasům - ehm, v těhotenství super, po porodu padání a tak nějak za pár týdnů (možná měsíců) normální stav. Ani super, ani out. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 15:06
@Ploutvik píše:
@MartinaCV Rozdil to prave je.. oboje je ale petidenni blastocysta. Me dvakrat zavadeli tu expandujici a v pondeli poprve hatchujici. Tak me zajimalo jestli je treba vetsi sance na uchyceni.. Tady je krasny obrazek.. https://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=5

Ale vsude vetsinou jen pisou ze se vklada blastocysta.. ale jaka to babo rad ;-)

.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.