Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2253
27.4.16 13:19

@lachi no víš co, jen tak tak, v pondělí jsem byla teprve 10DC a folik měl už 19mm, tak mi hned píchla pregnyl a ať naklušem ráno :-D
Děkujem za pochvalu za jméno, u nás to byla tutovka, Terezka sem se měla jmenovat já, chtěl to můj taťka, abych se tak jmenovala, ale než jsem vylezla ze sálu, tak už jsem byla Petra to zase chtěla mamka :-) a jelikož můj taťka zemře mladý po autonehodě, tak to byla jasná volba a to jméno je opravdu parádní. Naštěstí mám super chlapa který si vzal i moje příjmení, tak rod pokračuje dál, teď by to chtělo toho kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
27.4.16 13:24
@MartinaCV píše: Řešíte tu situaci nebo ji necháváte vyhnít?

neřešíme nijak, vždycky to nějak přešlo. Je to blbě, vím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
27.4.16 13:27

@lachi nechci Tě moc svádět :lol:,ale film je skvělý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.4.16 15:06

Ahoj vsem..po dlouhe odmlce jsem zpet a hned holkam s dalnici moc gratuluji..ani nestiham tolik stranek zpetne precist, prece jen musim pracovat a venovat se rodine.
Lonske IVF nevyslo. vcera konecne po 4× preobjednani dosla do gennetu.Po ceste tam i zpet me poto ptak tak snad znameni :D Cekam na ms pak 20.den objednani a KET protoze mam jeste dva nanuky..
Jak probiha KET? dr mi rikala o dvou variantach, zase stimulace injekce a nebo nejaka setrnejsi bez hormonu. Nevite nekdo vice? ja to vcera nejak nepobrala, myla myslenkama nekde jinde, davala jsem si porad na cas a zapo objednat chlapovi darek k narozeninam :mrgreen: a to je ma za dva dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.4.16 16:20

@alenka10 je to u vysocanskej polikliniky. Skusenosti s nimi nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.4.16 18:05

@Petra Vlad Moc moc preju, at vam to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.4.16 18:09

@evca 28 Ja mela za to, ze pred KET se dava jen estrogen v tabletach nebo v naplasti a pak tesne pred transferem utrogestan. Budu taky rada, kdyz k tomu zkusenejsi napisou vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.4.16 18:10

@Petra Vlad Krasny a dojemny pribeh o jmenu Terezka. I mne tatinek vymyslel jmeno Tereza a kdyz jsem jela z porodnice, byla jsem Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 18:10
@Božská píše:
@Petra Vlad Moc moc preju, at vam to vyjde :srdce:

Děkuju moc, snažím se se na to moc neupínat, ale znáš to sama, taky sis tím prošla, tak asi tušíš jak se cítím, tobě přeji ať všechno klapne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.4.16 18:12

@Petra Vlad Jojo, vim, i ted jsem plna ocekavani, jak dopadne ket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 18:12

@Božská Lenka je taky krásný :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.4.16 18:15
@Petra Vlad píše:
@Božská Lenka je taky krásný :-) :palec:

Jsem asi jedna z mala, co je se svym jmenem spokojena. :mrgreen: :lol: Ale jmena po rodicich se mi moc nelibi, takze mala Lenicka by u nas nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 18:21
@Božská píše:
Jsem asi jedna z mala, co je se svym jmenem spokojena. :mrgreen: :lol: Ale jmena po rodicich se mi moc nelibi, takze mala Lenicka by u nas nebyla.

Já jsem taky spokojená se svým a mám stejný názor. Po rodičích je to divný, je spousta krásných českých jmen ;-), ale hlavně ať je komu je dávat viď, snad už to nám čekatelkám vyjde ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 19:38

@Petra Vlad Tak to Terezka byla jasná volba. Moc se mi líbí, když za výběrem jména je nějaký příběh, důvod, proč dát to konkrétní a jediné jméno.
Jinak já měla být taky Tereza, ale nejsem. Je to celkem vtipný, jak jsme se tu hezky sešly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 19:40

@Mal a sakra… ty pokušitelko! :mrgreen: pokusím se odolat a přečíst nejdřív knížku, ale teda nevím, nevím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.