Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Božská píše:
@Petruš Z. Uz to vim… ale zatim nechci ventilovat.Jinak taky budem jen v dobe ovulace pichat pregnyl a pak nasadim pred KET Crinone. Mam kazdy cyklus ovulaci, vzdy peknou sliznici, tak pry je to v nativu lepsi. Po KET budu mit Crinone a Clexane 0,2. Jo a vzhledem k potratum v minulosti mi primarka doporucila embryo glue.
Super. A nativ je určitě lepší, když je vše v pořádku. A kdy se jde tedy na věc ![]()
@Petruš Z. 3.5. bych to mela dostat, 9dc na utz, pak dle folikulu pichnout pregnyl a tyden po pichnuti na ket.
@Božská píše:
@Petruš Z. 3.5. bych to mela dostat, 9dc na utz, pak dle folikulu pichnout pregnyl a tyden po pichnuti na ket.
Jů, takže hlavně aby ms přišla na čas a pak to půjde jako po másle ![]()
@Petruš Z. píše:
Jů, takže hlavně aby ms přišla na čas a pak to půjde jako po másle
Moc se na to nase robatko tesim ![]()
@Petruš Z. píše:.
@MartinaCV ano, 17. den, jeste jsem se na to podivalaNeveris mi?
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:12
@Avrun píše:.
Ahoj holkymyslela jsem, že je to nová diskuze a ono ne
Tak se asi rovnou zeptám - máte některá zkušenosti s MUDr. Kiliánovou? Jdem k ní za týden na 2.screening, u prvního mi přišla taková stručná a věcná, moc si s námi nepovídala. Chtěla bych se zeptat na pohlaví, tak doufám, že bude něco konečně vidět
jen by mě zajímala úspěšnost tipů této doktroky.
@Božská píše:.
@Petruš Z. píše:.
Super. A nativ je určitě lepší, když je vše v pořádku. A kdy se jde tedy na věc
@katulka3010 píše:.
@MartinaCV nasadila mi ho Roznickova a ani Jarosova proti tomu nic nema. Clostilbegit som uz mala docela casto.
@KamisB píše:.
ahoj @MartinaCV - psala jsi Petrus tohle tak proto psala 17…asi jsi se uklikla a proto se teď divíš
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:11
@KamisB píše:.
@Avrun - my si tenkrát nechali právě fotečku jen poslat a hned dvěa chtěla jen těch 60 kč
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:11
@MartinaCV píše:
Takže to budeš mít jako Petra, s ponechanou ovulací.
Ano, presne tak.
@Božská píše:
Ano, presne tak.
Tak to si můžete udělat jedno doma a druhé vložit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.