Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
1.5.16 13:30

:mavam: ahoj všem, už jsem tady, ale pročítám vaše diskuze snad z toho budu chytřejší a hlavně zkušenější. Zapomněla jsem napsat @MartinaCV, že mám z prvního vztahu dva kluky 22/15,ale to víš to bylo vše v mládí :-) a teď bych chtěla mimčo s novým partnerem, který děti nemá, on má všechny testy ok, já mám to co jsem ti psala ještě v druhé skupince - teď už budu psát jen tady :-) Mám testy genetiky za sebou a imunologie. Proč jsem vždy potratila to nikdo neví, jen ten první potrat bylo afetální vejce. Jinak se mi povedlo otěhotnět během roka 3×. Potratila jsem 4.3.2015-afetální vejce ukončeno v 10 tt,24.7.2015 embryo zemřelo ve 12tt a 6.3.2016 embryo zemřelo v 11 tt.
Teď mám doporučení na Gennet, kam jsem volala a řekli mi, že jsem v pořadníku a nové termíny budou vypsány na konzultace až v červenci a v srpnu :-( byla mi doporučena Mudr. Langerová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
1.5.16 13:49

@FFany vítej :mavam: tak to toho máš tedy dost zasebou :-( čekačky do gennetu jsou strašné :-( zkus tam zajít osobně a zkus zahrát na city u sester, že už ti je tolik a jsi už z zoho vystreslá, což určitě jsi :-(, takhle se tam dostala moje kamarádka, po telefonu jí řekla sestra termín za 3 měsíce, tak tam šla a škemrala a ejhle najednou byl termín za měsíc ;-) a dneska je po prvním iui a je v 17tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.5.16 13:52

@Petra Vlad ahoj když já bydlím v Plzni, ale už pracuji na emailu pro paní primářku, třeba to nějak pomůže. Vystreslá jsem, ale klidně něsíc počkám, měla jsem teprve první MS po potratu, tak abych aspoň věděla jak bude chodit dál, po každým potratu to mám jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
1.5.16 13:56

@FFany paní primářka Brandejská???
Ta je bezvadná k té chodím já a jsem s ní nadmíru spokojená, vkládám do ní všechny moje naděje ;-). Určitě jí písní třeba to klapne a hodí si tě k sobě ;-) moc držím pěstičky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.5.16 13:58

@Petra Vlad ano, té mám napsat, poradila mi to tady ze skupinky MartinaCV, tak to zkusím :-) a předem všem děkuji za rady, do teď jsem o ivf nic nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
1.5.16 15:59
@MartinaCV píše:
Tak to si můžete udělat jedno doma a druhé vložit :mrgreen:

Ptala jsem se na to primarky, jestli muzem mit sex pred ketem. :lol: Tak pry klidne, kdyz nam nevadi, ze si tam zasejeme jedno sami a druhy nam tam k nemu prida. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
1.5.16 16:04

@FFany Ahojky, vitej. Taky chodim k primarce, je uzasna. :srdce:
Mam za sebou 4× biochemicke tehotenstvi (skoncilo samo mezi 5-6tt) a 1× zamlkle tehotenstvi v 10tt, kdy byla nutna i revize. To vse se odehralo 2010-2013, posledni 3 roky se nepodarilo ani otehotnet. Pricina neznama. Nechali jsme embryo geneticky otestovat pred vlozenim, rika se tomu PGS. Taky bych ti to doporucila. Preji hodne stesti, vytrpela sis dost, ted uz bude jen dobre. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:01
@Božská píše:
Ptala jsem se na to primarky, jestli muzem mit sex pred ketem. :lol: Tak pry klidne, kdyz nam nevadi, ze si tam zasejeme jedno sami a druhy nam tam k nemu prida. :mrgreen:
:mrgreen: přála bych ti to :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.5.16 08:02
@MartinaCV píše:
A proč tam, když máš Gennet?

Přemýšlela jsem nad tím zda nebudou mít třeba kratší čekací lhůty? Přecejenom do srpna je dlouhá doba. Asi je to blbost nad čím přemýšlím, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:04
@FFany píše:
@Petra Vlad ano, té mám napsat, poradila mi to tady ze skupinky MartinaCV, tak to zkusím :-) a předem všem děkuji za rady, do teď jsem o ivf nic nevěděla.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:05
@alenka10 píše:
Přemýšlela jsem nad tím zda nebudou mít třeba kratší čekací lhůty? Přecejenom do srpna je dlouhá doba. Asi je to blbost nad čím přemýšlím, vid?

Vyber si kvalitu, lepší přístup k metodám a ne čekací dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:05

.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:07
@Petra Vlad píše:
@FFany vítej :mavam: tak to toho máš tedy dost zasebou :-( čekačky do gennetu jsou strašné :-( zkus tam zajít osobně a zkus zahrát na city u sester, že už ti je tolik a jsi už z zoho vystreslá, což určitě jsi :-(, takhle se tam dostala moje kamarádka, po telefonu jí řekla sestra termín za 3 měsíce, tak tam šla a škemrala a ejhle najednou byl termín za měsíc ;-) a dneska je po prvním iui a je v 17tt ;)

Já jsem taky škemrala a šla jsem snad za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.5.16 08:08

@FFany Ahoj, k večeru mrknu na tvé zprávy, musím se nad tím zamyslet a teď přes den mám hodně práce. Ozvu se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.5.16 09:22

@MartinaCV Chci mít kvalitu a služby. Nebudu hledat nic jiného. Hold si budeme muset počkat. Třeba fakt budou mít místo dříve nez o prázdninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.