Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV ahoj
psala jsem paní primářce a zatím mi neodepsala
asi toho má moc, tak zkusím zítra zavolat.
@FFany píše:
@MartinaCV ahojpsala jsem paní primářce a zatím mi neodepsala
asi toho má moc, tak zkusím zítra zavolat.
ahoj, snad odepíše, určitě zkus zavolat, držím ti pěsti! ![]()
Holky, volala jsem si začátkem minulého týdne do Gennetu o termín konzultace a bylo mi řečeno, že ještě nejsou vypsané termíny a budou se vypisovat v květnu. Jsem na poradniku a že zavolaji. Bude blbe, když si tam zavolám já, jak to vypadá?
@alenka10 píše:
Holky, volala jsem si začátkem minulého týdne do Gennetu o termín konzultace a bylo mi řečeno, že ještě nejsou vypsané termíny a budou se vypisovat v květnu. Jsem na poradniku a že zavolaji. Bude blbe, když si tam zavolám já, jak to vypadá?
víš jak se to říká.. líná huba, holé neštěstí..
když něco chci, volám a nepřestanu, dokud to nedostanu ![]()
Jsem ráda, že nemám takový názor sama. V průběhu dne tam zavolám.
@alenka10 píše:
Jsem ráda, že nemám takový názor sama. V průběhu dne tam zavolám.
@MartinaCV píše:Tam, kde je tlačenka, se člověk musí prostě probojovat
Vyplatilo se.
Jsme objednaní na 1.7. ráno k doktorce Kysalove(nebo tak nějak, nejsem si jistá jak přesně se jmenuje). Nevíte jaká je?
@alenka10 píše:
Vyplatilo se.Jsme objednaní na 1.7. ráno k doktorce Kysalove(nebo tak nějak, nejsem si jistá jak přesně se jmenuje). Nevíte jaká je?
@MartinaCV píše:vidíš Asi MUDr. Vykysalá - recenze na netu, já ji neznám, ale jméno se ve spojitosti s Gennetem objevuje hodně
Jo to bude ona.
Kouknu teda na net co na ní říkají jiní
@alenka10 píše:
Jo to bude ona.![]()
Kouknu teda na net co na ní říkají jiní
Já myslím, že ta bude mít dobré hodnocení, zdá se mi to jméno povědomé a v pozitivním slova smyslu. ![]()
@Petruš Z. píše:
Potvora jedna
Už mě bolí celej člověk, zkusila jsem už i červené víno, horkou vanu, nic nezabírá. To je pech. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.