Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
4.5.16 08:07

@lachi Krásně roste princeznička :-) Jsem si vzpomněla, jak jsou ty měření dle utz nepřesné. Náš syn se narodil akutní sekcí ve 31+3. Přestalo se mu líbit v bříšku a zřejmě to už tenkrát bylo APA syndromem atd. a těsně před dělali utz, aby byl odhad porodní váhy. No a odhadovali 1500 max. 1700g a náš lumpík měl 2060 g :mrgreen: Se mě chodili ptát, jestli se můj dr. někde nesekl v těch týdnech. No to opravdu ne. Jsme vysocí a tak nevím, co jim přišlo tak divné ;) Ale bylo zajímavý vidět toho našeho se třema bradama vedle těch ostatních nedonošeňátek, který byly opravdu jen pokrytý kůží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.5.16 08:12

Včera jsem měla první těhu poradnu. Konečně. Moje prof. chtěla prostě počkat až po screeningu. Sestřička výsledky screeningu chválila, že má učebnicové hodnoty a že je to super a že na tripply oni už neposílají, tak jsem ráda. Dnes jsem začala 14tt a už mi nebývá tolik špatně :-) Jelikož jsem přibrala pár kilo při IVF, tak jsem do teď vlastně nic nepřibrala. Ale bříško, to jede. Naštěstí zatím jen slyším samou chválu, že mi to sluší a jak už tu bylo psáno, i kdybych měla vážit metrák, tak mi to fakt nevadí :mrgreen: Při synovi jsem nejdřív zhubla skoro 7 kg, jak jsem pořád zvracela, pak zpět na váhu + 7 kg. Takže ok a to jsem celé těhu ležela. Jako vlastně teď.
Pořád musím brát Prednison, Godasal i mám nadále zavádět Crionone gel, že se tím nic nezkazí a pokud možno ležet a odpočívat.
Se obávám, že proležím náš nový gauč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.5.16 08:48
@MartinaCV píše:
Tohle chce prim. Malíčkovou. „Můj doktor“ = kdo? Jaká specializace?

Ja chodim na gynekologickou ambulanci při Nemocnici Nymburk a doktor tam je buď primář gynekologicko porodnickeho oddělení Dušan Kolarik, nebo je tam doktor (gynekolog) Jiří Klumpar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.5.16 08:58
@MartinaCV píše:
Spermiogram se opakuje, mění se. My měli na třech místech pokaždé jiný výsledek.

S tím počítáme, že po manželovi budou chtít spermiogram aktuální. Snad se to nijak nezhoršilo. Ten minulý byl ukázkový, v několika hodnotách byl lepší než jsou normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
4.5.16 09:40

@Petruš Z. Tak vidím, že ty váhové odhady jsou opravdu jen orientační. :D Syn teda hodně pospíchal na svět, ale váhu měl moc pěknou. Tři brady mě pobavily. :lol: Naše holčička má zase pěkně naducaný tvářičky, teda podle toho, co bylo vidět na UTZ. :)
To je dobře, že už ti nebývá špatně. Koukám, že tady máme všechny mega bříška, ale hlavně, že se miminkům daří. Mně manžel říká, že vypadám, jak když jsem spolkla míč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.5.16 09:46

@lachi Pospíchal, ale venku mu bylo fakt lépe. Měl zelenou vodu, takže to bylo za 5 min. 12.
Manžel když mě objímá, tak zase říká, že musí zatahovat břicho, abysme do sebe pasovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.5.16 12:37
@katulka3010 píše:
@MartinaCV dr sa mi predstavila, ale meno si uz nepametam. Jarosova dnes neordinovala. IUI mi robila Roznickova :think:

To je škoda, že se to takto zkomplikovalo :pocitac: Na IUI Rožníčková snad nic pokazit nemůže ;) A to měl manžel před tím pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.5.16 12:48

.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
4.5.16 12:53

@MartinaCV nie, manzel so mnou ani nebol, co ma docela mrzelo, lebo som bola jedina bez partnera. Mame darovane spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.5.16 13:05
@katulka3010 píše:
@MartinaCV nie, manzel so mnou ani nebol, co ma docela mrzelo, lebo som bola jedina bez partnera. Mame darovane spermie.

ajo vlastně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
4.5.16 15:42

@Petruš Z. Ahojky, mám radost z výsledků a i jak píšeš, zní to moc pozitivně. :potlesk:

@MartinaCV píše:
Holky, někdy pročítám jiné diskuze, čekatelky na darovaná vajíčka apod. a ty holky vůbec nemají přehled a když člověk čte co podstoupily a kolikrát a doteď neví co je PGS/PGD, nemají za sebou imuno a vše je to jen hop nebo trop a ony jsou zoufalé, že se stále nedaří, přitom ani jednou neměly udělané IVF „pořádně“, to je fakt strašný. Čím dál tím víc to na mě dělá dojem byznysu, že je ti doktoři snad natahujou, aby přišly zase. Přece není možný, že když my laici si tu nastudujeme co je třeba, tak to nedokáže někde doktor. :pocitac:

Však víš, jak mě tohle vyvádí z rovnováhy… neinformovaná bych do IVF nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.5.16 20:05
@Božská píše:Však víš, jak mě tohle vyvádí z rovnováhy… neinformovaná bych do IVF nešla.

jojo, v tom se shodneme.. nejradši bych tam někdy šířila osvětu, ale to bych nedělala nic jinýho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
4.5.16 22:41

No jasneeee, mam jit na KET, tak se ms neuraci prijit vcas :mrgreen: Klasika jak pred stimulaci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.5.16 08:54
@Božská píše:
No jasneeee, mam jit na KET, tak se ms neuraci prijit vcas :mrgreen: Klasika jak pred stimulaci. :mrgreen:

Už přišla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.5.16 08:59

Já jsem moc ráda, že jsem měla velké štěstí na lékaře, na mojí prof. a taky, že jsem narazila tady na diskuzi. Stejně jsem toho sice moc nevěděla, ale věděla to prof., co se mnou, takže super. Já mám ve svém okolí paní, která už má teď před porodem, ale má za sebou snad 10 pokusů. A to snad pokaždé celé IVF 8o a když jsem se teď doslechla, že všechny pokusy byly na tom samém místě, tak nechápu. Proč? My taky jezdili daleko, ale prostě to za to stojí a né šetřit a mít to kousek. Máme CAR a to několik blíž, ale prostě jsme jezdili do Prahy a jsem moc ráda. Když si vzpomenu, že jsme přemýšleli i nad Brnem :lol: Na stránky Čekatelky na dar. vajíčka taky chodím, nahlížím a taky docela často žasnu. Ta nevědomost, to zkoušení. Ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.