Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
11.5.16 14:19

@MartinaCV Neboj, screening bude v pořádku, budu držet pěsti. K té přibrané váze, nejde to moc ovlivnit, moje mamka přibrala v jednom těhotenství 6 kg a v druhém 8 kg (šťastlivec :lol: ), tchyně při obou 30 kg 8o, někomu ta váha leze nahoru sama. Takže nemá smysl se stresovat s něčím, co člověk neovlivní, ale chápu tě. Mě pořád všichni otravují s velikostí břicha, no už mi s tím lezou na nervy, jak kdybych to taky mohla ovlivnit. :roll:
Já jsem si vyhlédla na internetu přebalovací komodu Schardt Eco Wildeiche a dali jsme ji udělat našemu truhláři, už na ni pracuje, tak se těším. Nábytek od Schardt se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 14:50
@alenka10 píše:
@MartinaCV Marti, jak se má jmenovat ten obchod s kočárky v OC Letnany?

Babiez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 14:52
@lachi píše:
@MartinaCV Neboj, screening bude v pořádku, budu držet pěsti. K té přibrané váze, nejde to moc ovlivnit, moje mamka přibrala v jednom těhotenství 6 kg a v druhém 8 kg (šťastlivec :lol: ), tchyně při obou 30 kg 8o, někomu ta váha leze nahoru sama. Takže nemá smysl se stresovat s něčím, co člověk neovlivní, ale chápu tě. Mě pořád všichni otravují s velikostí břicha, no už mi s tím lezou na nervy, jak kdybych to taky mohla ovlivnit. :roll:
Já jsem si vyhlédla na internetu přebalovací komodu Schardt Eco Wildeiche a dali jsme ji udělat našemu truhláři, už na ni pracuje, tak se těším. Nábytek od Schardt se mi moc líbí.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
11.5.16 15:28

@MartinaCV Ahoj Marti, moc držím palce, ale neboj screening dopadne super, vždyť máme ty prcky testovaný :-)
Já dnes začala 15 tt, takže vám všem závidím, jak jste daleko. Zatím jsem nic nepřibrala. Pořád se mě drží hlavně nechutenství a jím po troškách a pravidelně, takže vlastně asi zdravě, konečně :mrgreen: a pořád mám ležet. No, většinou sedím venku na terásce nebo obcházím zahradu a koukám, jak nám vše krásně roste. Příští sobotu pořádáme synovi party k narozeninám, tak už jsem domluvená s mamkou a se ségrou, že musí přijet o den dřív a pomoct. Letos bych to fakt nedala. Děláme to vždy jako velkou rodinnou sešlost + už si zve i kamarády a hlavně kamarádky ;), takže hodně příprav a lítání, ale zase je to hezký a jednou za rok se to zvládne. Vždy si jen říkám, ať je to bez úrazu. A pupek mám mega. Takový jsem měla se synem v 6. měsíci, jenže to jsem zhubla 7 kg, takže každé těhu je fakt jiné. A po císaři už to bříško určitě není co před tím. Toho jsem si všimla i po chození do fitka. Prostě uprostřed tý jizvy se svaly nevrátily do původního stavu, ale nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
11.5.16 15:32
@MartinaCV píše:
http://www.novinky.cz/…dvaceti.html

Holky, už nad tím prvním odstavcem by se měl člověk zamyslet. A musím říct, že když jsem přišla na první schůzku s Dr. Jarošovou, překvapilo mě, že hodnotila můj exteriér, i když kladně. Dala do souvislosti to, jak vypadám, s mou plodností a neměla obavy, že se to nepovede. Jinak holky, od stimulace k dnešku (21 tt), 14 kg nahoře 8o Podle tabulek jsem v červených číslech. Zítra nás čeká druhotrimestrální screening, tak na nás, prosím, myslete :hug:

Kde máme zprávy od FFany? :mavam:

Tak v Gennetu mě nikdo nehodnotil, ale je pravda, že mě tím překvapila prof. Ulčová-Gallová. Hned mi řekla, že jsem krásná pořádná ženská :-) měřím 180 cm a docela často mi to připomínala :mrgreen: Zajímavý.

Jo tu váhu uvádíš už od stimulace, tak jsem taky přibrala cca 5 kg, ale od KETu se to nehnulo. Těch 5 zatím doufám stačilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
11.5.16 15:42

Ahoj holky,

26.5. si mám jít do Archy pro injekce. Do té doby čekáme na výsledky z imuno (měly by být na konci tohohle týdne) a schválení pojišťovnou.

Chtěla jsem se zeptat - jaké speciální laboratorní metody „navíc“ byste mi doporučily? (spermiogram jsme měli v pořádku, krev, moč, AMH hormon také, mám problém jen s neprůchodností vejcovodů)

Dr. říkala, že budu mít krátký protokol.

Jak to funguje s vypočítáváním dnů pro stimulaci, následně OPU a následně kultivace embrya a zavedení co se týče toho, aby to všechno klaplo v prac. týdnu? O víkend asi nepracují, že?

Díky za rady ;-)
L.

• Citovat
  • Upravit
9723
11.5.16 15:49

.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
11.5.16 15:50

@MartinaCV : Díky Marti a držím Ti palce!

• Citovat
  • Upravit
9723
11.5.16 15:52
@LuciisPuciis píše:
@MartinaCV : Díky Marti a držím Ti palce!

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.5.16 21:55

@MartinaCV už jsem tu :-) já se včera ani dnes nezastavila, tak se omlouvám, že jsem vás nechala v napětí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.5.16 21:56

@Petruš Z. ty chodíš k Mudr. Ulčový - Gallový? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.5.16 22:05

Tak jsme v Gennetu strávili krásný 4 hoďky a 6.6. tam budeme celý den :-)
Paní Mudr. Langerová je naprosto v pohodě, vše se nám snažila vysvětlit, potěšila mě, že mé výsledky nejsou špatné, jen potřebujeme zjistit proč vždy potratím do 12.týdne. Musím si oběhat spoustu doktorů ( je dost těžké je přemluvit, aby vyšetření byla ještě tento měsíc). Čeká mě vyšetření štítné žlázy, sono prsou, kardiologie(mám vrozenou srdeční vadu), doporučení od obvodní lékařky a v době menstruace musím na krev - FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Testosteron.6.6. mě čeká HyFoSy - vyšetření kontrast fyziologickým roztokem a konzultace na genetice. Pokud vše dopadne dobře tak se rozhodne, kdy bude odběr vajíček, ale to vše záleží na výsledcích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
12.5.16 12:21

@FFany Ahojky, super, tak se to rozjizdi na plny obratky! Mam radost. :hug: Na hyfosy jsem v Gennetu byla taky, pujdes dovnitr a za 15 minut uz budes venku. Vem si hlavne vlozku, bude to z tebe pak vytekat - takova prakticka rada. Jinak proc sono prsou? To jsem asi jedine, z toho co pises, nemela. A taky potracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.5.16 15:00

@Božská ty prsa řekla, že chce už kvůli věku, že by měla chodit každá žena po 40 :nevim: Jinak dík za radu, absolutně nevím, co mě tam čeká, vše si to hledám. Doufám, že mé výsledky budou dobrý. A ty si potratila i po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
12.5.16 15:12

@FFany Ne, ted podstupujeme prvni IVF. Vzdy to bylo prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.