Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katulka3010 Je to sice rozmazaný, ale něco tam vidím. Kolikátý den to je? ![]()
@katulka3010 takže asi 14 DPO, no to už pregnyl není
a kdy by měla dorazit MS??
@Petra Vlad u mna je to tazko povedat, kedze mam nepravidelnu MS. Zajtra idem do car na krev, tak som zvedava, ci vysledky budu uz zajtra, alebo az vo stvrtok.
@katulka3010 já byla v gennetu včera, vzala mi krev a dneska si mám volat na výsledky hcg, ale je tam furt obsazeno
, většinou jsou krve do druhého dne ![]()
@Petra Vlad zajtra idem na preventivku k zubarke, tak to vezmem pri jednom. Testovat uz neplanujem. Posledna MS bola 12.4.
@katulka3010 - pokud stihneš odběr myslím do 10h, tak kolem 17h jsou výsledky. Aspoň za mě to tak bylo.
Hodně štěstí a nějakou pěknou hodnotu přeji.
@KamisB to by bolo super. U zubarky mam byt v 8.30 na cernaku a do gennetu z cernaku je to cca pol hodiny, co do 10tej stiham. Uz len aby bolo vsetko OK.
@katulka3010 píše:
Holky co vy na to?? ja tam vidim ducha jak blazen.
jůů, je tam! Kolikátý DC a ty jsi po IVF? ![]()
@katulka3010 píše:
@Petra Vlad @Petruš Z. Dnes su to 2tyzdne od IUI.
aha, IUI, no to se nám ty IUI tady krásné rozjíždí, šikovná skupinka, to říkám furt, co odpadly některé „dámy“ samy ![]()
@Petruš Z. píše:@Božská píše:
@Petruš Z. Ja budu mit po KETu jak injekce clexane, tak vaginalni gel crinone (to je vlastne obdoba utrogestanu).Ten gel je podle mě lepší jak utrogestan. Určitě pohodlnější. Já brala utrogestan 5 dní před KET, pak měl utrogestan výpadek, který je pořád a tak jsem začala užívat crinone gel a spokojenost. Zavádím ho do teď. Prý mi neublíží, tak proč ho nebrat.
Dokonce jsem vypozorovala, že když jsem zaváděla utrouš, tak jsem pořád špinila a pak když jsem začala užívat crinone, tak špinění zmizelo. I jsem to říkala dr., ale ta se mi k tomu nevyjádřila. U syna jsem taky ze začátku zaváděla utrouš a taky jsem špinila. Po vysazení špinění zmizelo. Ale proč mi k tomu nikdy nikdo nic neřeklTřeba to je alergie na nějakou složku.. Nevím.
Zajímavé…
Nechcem sa moc radovat. Mam za sebou 3IVF, x IUI, biochemko a ZT.
@Petra Vlad tak ako??? Uz nieco vies?? Drzim palce, aby tam bola krasna hodnota.
@katulka3010 jojo potvrzené těhu
v pondělí jdu na ultrazvuk, jestli je uhnízděné kde má ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.