Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
16.5.16 16:02
@Božská píše:
Ahoj holky, bohuzel snad poprve v zivote mi nerostou folikuly a vypada to na anovulak. Takze KET az v cervnu pod estrahexalem. Nativ se nekona.Dotaz na ty, co pichaly clexane: Od kdy? Mam ho napsany uz od 1DC pred KETem a ja myslela, ze az od KETu…

Oh, tak to mě mrzí :( To je fakt pech. Já bohužel nepíchám, beru tablety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
16.5.16 16:32

@Božská tedy to je tedy smůla :-(, to me mezí, tak snad to vyjde příští měsíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.5.16 18:41

@Božská ahoj, teda to je smůla! Ale třeba to tak má být a prostě červen bude ten správný měsíc :hug:
Jinak nevím jestli pomůžu, já Clexan od až od pozitivního testu, a když jsem byla vloni na tom ketu, tak myslím, že to bylo až od ketu dál…ale už si to moc nepamatuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.5.16 18:43

@Petruš Z. Ja budu mit po KETu jak injekce clexane, tak vaginalni gel crinone (to je vlastne obdoba utrogestanu).

@Petra Vlad To uz vyjde urcite, uz to nebude v nativu, ale od 2DC si budu lepit naplasti estrahexal, ktere zajisti sliznici i prostredi pro embryo. Zas si rikam, ze budeme mit breznacka a to je lepsi nez v unoru. V unoru vetsinou jeste mivam depky, ze je brzo tma, zima… v breznu uz je to vic jarni. :mrgreen:

S tim clexane uz vim, vymenila jsem si mail s MUDr. Brandejskou. Omylem mi to spatne napsala do protokolu, stane se… budu pichat injekce od transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
16.5.16 18:49

@Božská hele já myslím, že je to úplně jedno, kdy se mimínek narodí, hlavně aby to klaplo a bylo zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
16.5.16 18:53
@Petra Vlad píše:
@Božská hele já myslím, že je to úplně jedno, kdy se mimínek narodí, hlavně aby to klaplo a bylo zdravé ;)

Jasny… ja se jen uklidnuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
16.5.16 19:54

@Božská jojo to znám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.5.16 22:52

@Božská březnový dětičky jsou super, a jaro celkově je takové pozitivní období…vidíš on si ten prcek sám vybere, kdy se mu bude líbit k vám přijít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.5.16 06:16

@Božská Clexane tedy taky večer před transferem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.5.16 06:25
@Timanfaya píše:
Zdravím, po delší odmlce. Trošku jsem to tu pročítala a ráda bych se zeptala jak je to s úhradou pojišťovny. Nejdříve náš příběh, Já po onkologické léčbě v dětství nemám svá vajíčka ani hormony, abych měla menses a vše fungovalo jak má, brala jsem femoston 2/10 - takže jasná volba Cyklus s darovanými vajíčky s úhradou IVF cyklu od pojišťovny - doplácíme 39 tis., to je jasné viz. ceník., dále nám sestřička řekl že aby mohly garantovat alespoň dvě životaschopná embryjka (za to se gennet zaručuje je nutné ICSI-7000 tis, dále si připlácíme prodlouženou kultivaci-2500, ještě připlácíme vitrifikaci-6 tis., takže jsme v tom za 55 tis. Nedá se dle Vašich zkušeností hodit něco na pojiťovnu? Jinak šance dle dr. Daňka máme docela slušné, manžel má spermio výborný, genetika paráda. Ale hodně peněz to je né že ne… Navíc rekonstruujeme barák
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
17.5.16 06:44

@MartinaCV Upresni mi to az na ultrazvuku 11.-14. den cyklu. ;)
Danek mi delal OPU, takze spis gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.5.16 06:47
@Božská píše:
@MartinaCV Upresni mi to az na ultrazvuku 11.-14. den cyklu. ;)
Danek mi delal OPU, takze spis gynekolog.
;) ok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.5.16 08:03

Holky co vy na to?? ja tam vidim ducha jak blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
17.5.16 08:59

@katulka3010 jé je tam dušík :dance: gratulace tak teď aby sílil ;-), kdy má přijít MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
17.5.16 09:27
@Božská píše:
@Petruš Z. Ja budu mit po KETu jak injekce clexane, tak vaginalni gel crinone (to je vlastne obdoba utrogestanu).

Ten gel je podle mě lepší jak utrogestan. Určitě pohodlnější. Já brala utrogestan 5 dní před KET, pak měl utrogestan výpadek, který je pořád a tak jsem začala užívat crinone gel a spokojenost. Zavádím ho do teď. Prý mi neublíží, tak proč ho nebrat.
Dokonce jsem vypozorovala, že když jsem zaváděla utrouš, tak jsem pořád špinila a pak když jsem začala užívat crinone, tak špinění zmizelo. I jsem to říkala dr., ale ta se mi k tomu nevyjádřila. U syna jsem taky ze začátku zaváděla utrouš a taky jsem špinila. Po vysazení špinění zmizelo. Ale proč mi k tomu nikdy nikdo nic neřekl :nevim: Třeba to je alergie na nějakou složku.. Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.