Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2630
28.4.16 15:08
@katulka3010 píše:
@Božská stimulujem tamoxifenom v davakach 1-1-1 a z imuna mam predpisany medrol, tak ten. Okrem roho, ze som od poslednej stimulacie pribrala, tak to vedlajsie ucinky pre mna nema. 3 mesiace som mala pauzu. V dobe, ked by som mala ist na kontroly s folikmi, tak sme boli na Slovensku u mojich rodicov ( mama mala narozky) a po navrate som zacala neschopenku, kedze uz zas sa o mna snazila angina. V poslednej dobe som mala casto anginu, ale kvoli praci som ju stale prechodila. ( robim vo vyrobe, kratky/ dlhy tyzden a od ledna mam zmluvu na dobu neurcitu) kvoli antibiotikam som zas musela stimulku posunut. Za chvilku pojdem na kontrolu k obvodakovi, tak dufam, ze ma este aspon do vysledkov tohto pokusu necha doma.

Aha, tak tyhle léky ani neznám. Moc přeju, aby ti vše vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.4.16 15:08
@Božská píše:
Děkuji za objasnění :palec:
A k těm vlasům - ehm, v těhotenství super, po porodu padání a tak nějak za pár týdnů (možná měsíců) normální stav. Ani super, ani out. :mrgreen:
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.4.16 16:49
@MartinaCV píše:
Aha, tak pokud se čekalo na ovulaci, tak tím pádem jsi nezačala lepit druhý den cyklu, ale až při ovulaci ten 12 den, ta se podpořila injekcí (asi Pregnylem), aby fakt proběhla a doktorka ti stejně náplast dala, aby si pohlídala hormonální hladinu. Lepíš pořád? Tím pádem jsi embryjko zaváděla 12 + 5 = 19 den cyklu?

Přesně tak, jak píšeš. Embryjko se zavádělo 17. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.4.16 16:51

Jsem po screeningu :mrgreen: a happy. Vše v pořádku a mně se ulevilo. Akorát jsme nedostali fotku, chjo. A chválím paní dr. Smetanovou, byla super. Vše nám pořádně ukázala i několikrát. Prostě vyčerpávající ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.4.16 19:35

@Božská su to lieky na rakovinu prsou a ako vedlajsi ucinok je rast viac folikulov. V pondelok budem 20 DC, kedy u mna docgadza k ovulke, tak uvidime ako to tentokrat dopadne. Toto bude uz 3pokus o OPU. Do teraz to blbe vychadzalo. V sobotu bolo brzo a v pondelok pozde. Stale to bol 20 DC. Ak to dobre dopadne, tak bude dolezite, aby tam bolo zrale vajicko, ktore sa podari oplodnit a vsetko sa zavrsilo porodom miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
28.4.16 22:08

„@Petruš Z.“: to je moc dobře - gratuluji a co mudr tipla, že čekáte? Nebo jste se neptali?

https://www.emimino.cz/…il/petrus-z/ - o fotku si klidně řekni zpětně mají to v počítači na recepci. A jde to poslat i mailem, aspon za mě to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
28.4.16 22:30
@KamisB píše:
„@Petruš Z.“: to je moc dobře - gratuluji a co mudr tipla, že čekáte? Nebo jste se neptali?https://www.emimino.cz/…il/petrus-z/ - o fotku si klidně řekni zpětně mají to v počítači na recepci. A jde to poslat i mailem, aspon za mě to tak bylo :-)

Děkuji moc :-) Pohlaví už víme déle díky PGD :mrgreen: a tak jsme se ani neptali.
Jé, díky moc za info. Hned zítra tam zkusím zavolat. Stejně jsem nad tím přemýšlela, že tam aspoň zavolám. Ale fakt díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
28.4.16 23:17

@Petruš Z. - aha tak to jo. Já byla jen zvědavá co mudr tipla, ona má totiž vysoký % úspěšnosti už od tohohle screeningu, 2× jsme u ní byli a vždycky to odhadla správně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.4.16 03:33
@Petruš Z. píše:
Přesně tak, jak píšeš. Embryjko se zavádělo 17. den cyklu.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.4.16 03:36
@Petruš Z. píše:
Jsem po screeningu :mrgreen: a happy. Vše v pořádku a mně se ulevilo. Akorát jsme nedostali fotku, chjo. A chválím paní dr. Smetanovou, byla super. Vše nám pořádně ukázala i několikrát. Prostě vyčerpávající ;)
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.4.16 03:38
@katulka3010 píše:
@Božská su to lieky na rakovinu prsou a ako vedlajsi ucinok je rast viac folikulov. V pondelok budem 20 DC, kedy u mna docgadza k ovulke, tak uvidime ako to tentokrat dopadne. Toto bude uz 3pokus o OPU. Do teraz to blbe vychadzalo. V sobotu bolo brzo a v pondelok pozde. Stale to bol 20 DC. Ak to dobre dopadne, tak bude dolezite, aby tam bolo zrale vajicko, ktore sa podari oplodnit a vsetko sa zavrsilo porodom miminka.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.4.16 09:07

@MartinaCV ano, 17. den, jeste jsem se na to podivala :-) Neveris mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.4.16 09:13
@MartinaCV píše:
My měli doktora Kulovanýho :) Ty bláho, už prvotrimestrální screening, to to uteklo :) Každopádně gratuluji k výsledku :hug: :kytka: Jinak s tou fotkou je to tak, že doktorka jich udělala diagnostických více, mají je v počítači a ty u sester můžeš chtít nějakou vytisknout nebo poslat na mail. My si vybrali které. Takže klidně asi i dodatečně když si zavoláš, tak ti to pošlou.

Diky, ja mela nervy, pak to ze me spadlo. Ufff. Kdybych vedela, ze si o fotku mame rict, tak to udelame. Nevim, ze nam to nerekly. Zavolam tam. Vsude jinde nam u prvniho tehu foto vzdy dali. A ja byla tak stastna, ze jsem se zapomnela zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
29.4.16 09:17

Ahoj holky :mavam: myslela jsem, že je to nová diskuze a ono ne :) Tak se asi rovnou zeptám - máte některá zkušenosti s MUDr. Kiliánovou? Jdem k ní za týden na 2.screening, u prvního mi přišla taková stručná a věcná, moc si s námi nepovídala. Chtěla bych se zeptat na pohlaví, tak doufám, že bude něco konečně vidět :mrgreen: jen by mě zajímala úspěšnost tipů této doktroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.4.16 09:26

Tak jsem tam volala a ze mi nic poslat nemuzou a ze urcite jeste prijedu, tak jsem rikala, ze ne. Ze to mame k nim daleko. No, nehnula jsem s ni. Mrzi me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.