Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
27.4.16 09:34

@katulka3010 Tak to je dobře, že jsi přešla k Jarošové. Když to tady tak čtu, tak teda Rožníčková je fakt úplně mimo. :cert: :roll: Přeju hodně štěstí při dalším pokusu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 09:36

@MartinaCV Taky mám teď krásný vlasy, normálně se mi hodně mastí a teď nic. Kéž kdyby mi to zůstalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 09:40

Chci se vás zeptat na těhotenstké focení, pořád přemýšlím, jestli se máme nechat vyfotit nebo ne?? Nechali jste se/necháte se fotit? Fakt nevím, chtěla bych památku, ale zase se nerada fotím a fotogenická taky moc nejsem. :lol: A navíc se mi teď udělali na obličeji skvrny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 10:21
@lachi píše:
@Petra Vlad Držím pěsti, ať za 14 dní najdeš //. :kytka:

Abych pravdu řekla, tak si ani netroufám doufat po těch měsících nezdarů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 10:27

@Petra Vlad Tak to věřím, chce se k tomu neupínat, ale šance je vždycky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 10:28

@lachi my fotky z prvního těhu máme a jsem moc ráda, že jsem to udělala, je to krásný se na ty fotečky koukat a zavzpomínat, určitě se nechte vyfotit, uvidíš, že po pár letech budeš ráda, že je máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 11:28

@Petra Vlad Díky za odpověď. A fotili jste se v ateliéru nebo někdo v exteriéru? Asi do toho teda půjdeme, protože pak nechci litovat, že nemám památku na bříško. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
27.4.16 11:35

@lachi Ahoj, mě teda fotil průběžně manžel a já si pak doma udělala koláž a je to moc hezký :-) i když on moc fotit neumí, ale jo, šlo to poupravit :-)
Kamarádku jsem vzala fotit ven, baví mě fotit lidi. Bylo léto, pole obilí a krásné mraky a fotky byly úžasný. Takže pokud je hezky, tak určitě exteriér a opravdu stačí pole s obilím a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
27.4.16 11:36

@Petra Vlad Také držím pěsti ať jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 11:37

@lachi no stila jsem to jen tak tak týden před porodem :-D a jelikož je Terezka listopadová tak se fotilo v ateliéru a myslím, že je to úplně jedno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 11:40
@Petruš Z. píše:
@Petra Vlad Také držím pěsti ať jsou // :hug:

Děkuju, snad se podaří přes IUI, to čekání je příšerný, ale to všichni moc dobře znáte, bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 12:15

@Petruš Z. Ahoj, :mavam: já se taky fotím průběžně, ale profi fotky to teda opravdu nejsou. :lol: Jen takové obyč, abych viděla, jak „rostu“. Léto, pole s obilím a mraky bych teda na focení brala, z toho musely být moc hezké fotky.

@Petra Vlad Tak to jsi to stihla jen tak tak. :D Tak to chápu, že v listopadu je lepší interiér. ;) A jinak Terezka je moc krásné jméno, taky je v našem úzkém výběru. :kytka:

Tak holky díky za odpovědi. :* Jdu rozhodit sítě po fotografech v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.16 12:21

@Petruš Z. Jak se jinak daří? Nevolnosti už jsou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.4.16 13:00

@Petra Vlad taky drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
27.4.16 13:10

@marijan děkujem, říkám si, že víc pro to udělat stejně nemůžem, než chodit k odborníkům, tak možná proto jsem docela v klidu. Jenže to jsem vždycky těsne po ovu, ale pak pár dní před MS jsem nervní jsk pes a kontroluju se snad každou vteřinu :lol: ach jo to budou zase nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.