Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katulka3010 píše:
Zaltra idem na UTZ na folikulomertii a snad na buduci tyzden OPU. som zvedava ako to tento krat dopadne. mame v planu nativ a uz 3× vysla ovulacia na nedelu, kedy sa OPU nerobia. dufam, ze to tento krat vyjde a aj ET bude uspesny
Preji hodne stesti ![]()
@Božská píše:
Tak potvrzeno. Nase jedno jedine embryjko je geneticky zdrave.Pristi patek jedu domluvit KET.
Skvělé
![]()
@Božská píše:
Tak potvrzeno. Nase jedno jedine embryjko je geneticky zdrave.Pristi patek jedu domluvit KET.
Tak ještě jednou tady.. gratuluji a moooc držím pěsti, aby se mimís do tebe v květnu pořádně zakousl
![]()
@MartinaCV píše:
Tak ještě jednou tady.. gratuluji a moooc držím pěsti, aby se mimís do tebe v květnu pořádně zakousl![]()
Dekuju, snad se dobre zakousne, bezzubacek ![]()
@Božská píše:
Dekuju, snad se dobre zakousne, bezzubacek
moc se těším, už aby to bylo, viď? ![]()
@MartinaCV píše:
moc se těším, už aby to bylo, viď?
No jeje… myslim na nej porad.
Co ze tak brzo strasis? ![]()
@Božská píše:
No jeje… myslim na nej porad.Co ze tak brzo strasis?
Co jsem těhotná, tak se budím brzy a vyspalá.. to předtím nebylo možný, tak si myslíme, že bude mimi v tomto po Standovi, on je ranní ptáče ![]()
@Mal To je dobře, že výsledky od Malíčkové máš v pořádku. Taky jsem trochu doufala, že mi něco najde a vše bylo v pořádku, zase mě to ale nakoplo, že aspoň v téhle oblasti nemám problém.
S manželem je to teda na prd, přeju, ať se to brzy zlepší. Musí to být psychicky náročné a vyčerpávající.
Dej vědět, jaká je ta Zmizelá. Tuhle knížku jsem dostala od kamarádky k Vánocům, ale ještě jsem se k ní nedostala. Jsem velký sběratel knížek, kdybys měla tip na nějakou knížku, co tě zaujala, tak sem s ním. Posílám pár tipů, co se líbilo mně: Černobílý svět, Tajemství letního odpoledne, Tisíc planoucích sluncí, Než jsem tě poznala, Zlodějka knih, Po strničti bos, V šedých tónech (ale to je dost krutý), třetí díl Bridget Jones a pak taky trilogie Milénium. Je toho spousta. ![]()
Všem ostatním držím pěsti na ETy, KETy a těhulkám přeju klidné a bezproblémové těhotenství. ![]()
@lachi píše:
Všem ostatním držím pěsti na ETy, KETy a těhulkám přeju klidné a bezproblémové těhotenství.
Jako těhulka děkuji a tobě přeji pohodovou poslední fázi těhotenství a zdravé krásné miminko ![]()
@Božská ahoj, super zpráva!!! Držím moc palce na KET, květen lásky čas, to je krásné načasování
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.