Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, meli jsme postizeni v rodine, tak jsem mela u Danecka screening zdarma. Byla to krev + utz ve 13tt a ve 21tt. Tripple testy jsou neco jineho, ty se odebiraji standardne na gynde v 16tt a maji teda spatnou vypovidajici hodnotu. Uz se jednalo o jejich zruseni, ale neproslo to. Byvaji casto falesne pozitivni. Tusim ale, ze je tehotna muze na vlastni zadost odmitnout.
@Božská píše:
Holky, meli jsme postizeni v rodine, tak jsem mela u Danecka screening zdarma. Byla to krev + utz ve 13tt a ve 21tt. Tripple testy jsou neco jineho, ty se odebiraji standardne na gynde v 16tt a maji teda spatnou vypovidajici hodnotu. Uz se jednalo o jejich zruseni, ale neproslo to. Byvaji casto falesne pozitivni. Tusim ale, ze je tehotna muze na vlastni zadost odmitnout.
Přesně tak.
Holky, tak jsme nakoupili prvních pár věcí pro mimi, když byla ta akce v Lidlu a 3 700,– v tahu
a to skoro nic nemáme a to to ještě bylo dost levné v té akci.. U přítele v práci se rozkřiklo, že čekáme a ráno u příchodu do práce prej si ho dobírají kolegové slovy „už šetříš?“, tak teď už pochopil… ![]()
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV![]()
Jinak rvačka v Lidlu, klasika u košů ![]()
@MartinaCV píše:
Jinak rvačka v Lidlu, klasika u košů
Klasika
Mně tam chodil nakupovat manžel věci na běhání a stačilo
A to tam měli takový výběr? Já koukala v letáku a bodýčka, kalhoty a jinak nevím. Co jsi vše koupila? Pochlub se ![]()
@Petruš Z. píše:
KlasikaMně tam chodil nakupovat manžel věci na běhání a stačilo
A to tam měli takový výběr? Já koukala v letáku a bodýčka, kalhoty a jinak nevím. Co jsi vše koupila? Pochlub se
Bodýčka, ponožky, pytle na spaní, trika s dlouhým rukávem, tepláčky.. něco i s krátkým rukávem.. brali jsme velikost 50/56 a pak 62/68. No a těhu oblečení pro mě, dvě podprdy, tepláky, tílko, jedny šaty na doma
@MartinaCV píše:
Bodýčka, ponožky, pytle na spaní, trika s dlouhým rukávem, tepláčky.. něco i s krátkým rukávem.. brali jsme velikost 50/56 a pak 62/68. No a těhu oblečení pro mě, dvě podprdy, tepláky, tílko, jedny šaty na doma
Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelný
Mně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách
Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo ![]()
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelnýMně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách
Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo
No pozor, to bylo za 3 700,– jenom pro mimi, plus další částka za mě, ale už podstatně menší.. Teď sháním nějaký pěkný džíny pro sebe a nemůžu sehnat. Nechci H&M.. chci prostě pěkný s tím nízkým pásem přes břicho, co budu nosit i po porodu. Zatím jsem narazila jen na Pietro Brunelli.
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelnýMně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách
Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo
na teplejší počasí se mi šije toto k bílým teniskám jako mini s tím lodičkovým výstřihem na menší fotce
http://www.fler.cz/…e-38-4223360
a pak tyto s větším výstřihem, taky jako mini + naušnice
http://www.fler.cz/…nice-7091988
@MartinaCV píše:
na teplejší počasí se mi šije toto k bílým teniskám jako mini s tím lodičkovým výstřihem na menší fotce
http://www.fler.cz/…e-38-4223360a pak tyto s větším výstřihem, taky jako mini + naušnice
http://www.fler.cz/…nice-7091988
Oboje jsou moc hezký. Ty druhý jsou fakt krásný
Já si kupovala se synem oblečení jen v Takko. Prostě větší velikost. Pláťáky nosím do teď a některý trička a halenky taky. Nechci moc utrácet. I sukni jsem si tam koupila. Vše jen se širší gumou a bylo to super. Nosila jsem to pod pupkem ![]()
Jinak já hodně těch pidi věciček kupovala na laclik.cz. Je to sekáč, ale krásný věci. A za pár korun. Stejně z toho během chviličky vyrostl. Teď to udělám stejně. Jen pár věcí bude nových a to koupí mamka a spol.
Na první dítě se utratí hodně peněz. Vlastně se vše kupuje.
@Petruš Z. píše:
Oboje jsou moc hezký. Ty druhý jsou fakt krásnýJá si kupovala se synem oblečení jen v Takko. Prostě větší velikost. Pláťáky nosím do teď a některý trička a halenky taky. Nechci moc utrácet. I sukni jsem si tam koupila. Vše jen se širší gumou a bylo to super. Nosila jsem to pod pupkem
Jinak já hodně těch pidi věciček kupovala na laclik.cz. Je to sekáč, ale krásný věci. A za pár korun. Stejně z toho během chviličky vyrostl. Teď to udělám stejně. Jen pár věcí bude nových a to koupí mamka a spol.
Na první dítě se utratí hodně peněz. Vlastně se vše kupuje.
Právě, u nás první a možná jediný.. Tak si to chci vychutnat. ![]()
@MartinaCV Já tě úplně chápu a je super, že si to takhle užíváš
![]()
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Já tě úplně chápu a je super, že si to takhle užíváš![]()
Teď už si to začínám užívat.. nevolnosti nejsou a některý dny už zvládnu víc aktivity, jiný dny zase polehávám.
@Petruš Z. Ty modrý Nautical šaty mám domluvené v tomto střihu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.