Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2630
14.4.16 07:02

Holky, meli jsme postizeni v rodine, tak jsem mela u Danecka screening zdarma. Byla to krev + utz ve 13tt a ve 21tt. Tripple testy jsou neco jineho, ty se odebiraji standardne na gynde v 16tt a maji teda spatnou vypovidajici hodnotu. Uz se jednalo o jejich zruseni, ale neproslo to. Byvaji casto falesne pozitivni. Tusim ale, ze je tehotna muze na vlastni zadost odmitnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.4.16 11:55
@Božská píše:
Holky, meli jsme postizeni v rodine, tak jsem mela u Danecka screening zdarma. Byla to krev + utz ve 13tt a ve 21tt. Tripple testy jsou neco jineho, ty se odebiraji standardne na gynde v 16tt a maji teda spatnou vypovidajici hodnotu. Uz se jednalo o jejich zruseni, ale neproslo to. Byvaji casto falesne pozitivni. Tusim ale, ze je tehotna muze na vlastni zadost odmitnout.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 06:57

Holky, tak jsme nakoupili prvních pár věcí pro mimi, když byla ta akce v Lidlu a 3 700,– v tahu :mrgreen: a to skoro nic nemáme a to to ještě bylo dost levné v té akci.. U přítele v práci se rozkřiklo, že čekáme a ráno u příchodu do práce prej si ho dobírají kolegové slovy „už šetříš?“, tak teď už pochopil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 10:02
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV :lol: :lol:

Jinak rvačka v Lidlu, klasika u košů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 10:04
@MartinaCV píše:
Jinak rvačka v Lidlu, klasika u košů :mrgreen:

Klasika :-) Mně tam chodil nakupovat manžel věci na běhání a stačilo :-) A to tam měli takový výběr? Já koukala v letáku a bodýčka, kalhoty a jinak nevím. Co jsi vše koupila? Pochlub se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 10:08
@Petruš Z. píše:
Klasika :-) Mně tam chodil nakupovat manžel věci na běhání a stačilo :-) A to tam měli takový výběr? Já koukala v letáku a bodýčka, kalhoty a jinak nevím. Co jsi vše koupila? Pochlub se ;)

Bodýčka, ponožky, pytle na spaní, trika s dlouhým rukávem, tepláčky.. něco i s krátkým rukávem.. brali jsme velikost 50/56 a pak 62/68. No a těhu oblečení pro mě, dvě podprdy, tepláky, tílko, jedny šaty na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 10:13
@MartinaCV píše:
Bodýčka, ponožky, pytle na spaní, trika s dlouhým rukávem, tepláčky.. něco i s krátkým rukávem.. brali jsme velikost 50/56 a pak 62/68. No a těhu oblečení pro mě, dvě podprdy, tepláky, tílko, jedny šaty na doma

Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelný :lol: Mně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách :mrgreen: Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 10:23
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelný :lol: Mně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách :mrgreen: Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo ;)

No pozor, to bylo za 3 700,– jenom pro mimi, plus další částka za mě, ale už podstatně menší.. Teď sháním nějaký pěkný džíny pro sebe a nemůžu sehnat. Nechci H&M.. chci prostě pěkný s tím nízkým pásem přes břicho, co budu nosit i po porodu. Zatím jsem narazila jen na Pietro Brunelli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 10:26
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, já si říkala, že tolik tam utratit jen za oblečení pro mimi je nemyslitelný :lol: Mně nejvíc vyhovuje nosit šaty a tepláky mám normální a stačí. Doufám, že za chvíli budou pařáky a já budu chodit po zahradě max. v plavkách :mrgreen: Mám jedny těhu kalhoty z H&M a doufám, že nic dalšího kupovat nebudu. Max. mě láká tričko s těma nožičkama. To se mi vždy líbilo ;)

na teplejší počasí se mi šije toto k bílým teniskám jako mini s tím lodičkovým výstřihem na menší fotce
 http://www.fler.cz/…e-38-4223360

a pak tyto s větším výstřihem, taky jako mini + naušnice
 http://www.fler.cz/…nice-7091988

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 10:43
@MartinaCV píše:
na teplejší počasí se mi šije toto k bílým teniskám jako mini s tím lodičkovým výstřihem na menší fotce
http://www.fler.cz/…e-38-4223360a pak tyto s větším výstřihem, taky jako mini + naušnice
http://www.fler.cz/…nice-7091988

Oboje jsou moc hezký. Ty druhý jsou fakt krásný ;) Já si kupovala se synem oblečení jen v Takko. Prostě větší velikost. Pláťáky nosím do teď a některý trička a halenky taky. Nechci moc utrácet. I sukni jsem si tam koupila. Vše jen se širší gumou a bylo to super. Nosila jsem to pod pupkem :-)
Jinak já hodně těch pidi věciček kupovala na laclik.cz. Je to sekáč, ale krásný věci. A za pár korun. Stejně z toho během chviličky vyrostl. Teď to udělám stejně. Jen pár věcí bude nových a to koupí mamka a spol.
Na první dítě se utratí hodně peněz. Vlastně se vše kupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 10:50
@Petruš Z. píše:
Oboje jsou moc hezký. Ty druhý jsou fakt krásný ;) Já si kupovala se synem oblečení jen v Takko. Prostě větší velikost. Pláťáky nosím do teď a některý trička a halenky taky. Nechci moc utrácet. I sukni jsem si tam koupila. Vše jen se širší gumou a bylo to super. Nosila jsem to pod pupkem :-)
Jinak já hodně těch pidi věciček kupovala na laclik.cz. Je to sekáč, ale krásný věci. A za pár korun. Stejně z toho během chviličky vyrostl. Teď to udělám stejně. Jen pár věcí bude nových a to koupí mamka a spol.
Na první dítě se utratí hodně peněz. Vlastně se vše kupuje.

Právě, u nás první a možná jediný.. Tak si to chci vychutnat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 10:56

@MartinaCV Já tě úplně chápu a je super, že si to takhle užíváš ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 11:20
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Já tě úplně chápu a je super, že si to takhle užíváš ;) :hug:

Teď už si to začínám užívat.. nevolnosti nejsou a některý dny už zvládnu víc aktivity, jiný dny zase polehávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 11:28

Šaty

@Petruš Z. Ty modrý Nautical šaty mám domluvené v tomto střihu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.