Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
16.4.16 16:28

@Petruš Z. jj, to bude urcite vse v nejlepsim poradku :kytka: drzim pesti, aby nevolnosti polevily a uz sis to jen užívala :) ja mam (3×tukam) tehotenstvi zatím uplne super a bezproblemove, tak bych to prala i ostatnim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 16:44
@veveruse78 píše:
@MartinaCV jj, ja na nich (tech tripplech) byla taky cca v tomto tydnu a pak na velkem utz ve 21tt. Vse bylo ok :pankac: V tom 21tt uz i 100% bylo videt pohlavi :mrgreen:

My už pohlaví víme, nechala jsem si na to nabrat krev právě v Gennetu při prvotrimestrálním screeningu. :) To mi nabídla Dr. Rašková na genetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 16:46
@Petruš Z. píše:
Já si pamatuji před 6 lety když mi brali krev na ty tripply, tak jsem nespala než mi řekli výsledek, protože jsem se právě všude dočetla, že jsou často falešně pozitivní :-)Já jsem v 11 tt, takže úplný začátek a vše před sebou. No, věřím tomu, že když bylo embryo po PGD, tak bude vše v pořádku. Do teď jsem měla skoro celodenní nevolnosti, teď už to polevuje, tak snad bude klid.

Taky se mi nevolnosti začaly zlepšovat kolem 10 týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
16.4.16 16:46

@MartinaCV ja to taky vedela dopředu z krve (z te jejich studie), ale teprve při tomto utz jsem to pohlavi videla na vlastní oci, ze jsem to i ja poznala :lol: :lol: od te doby se nám ukazuje na kazdem utz tak, ze není pochyb :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 16:48
@veveruse78 píše:
@MartinaCV ja to taky vedela dopředu z krve (z te jejich studie), ale teprve při tomto utz jsem to pohlavi videla na vlastní oci, ze jsem to i ja poznala :lol: :lol: od te doby se nám ukazuje na kazdem utz tak, ze není pochyb :P

Aha.. já viděla u nějakých holek jak je to krásně vidět u kluka a tak jsem pak i podle rysů obličeje tipovala co čekáme a z krve to potvrdili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
16.4.16 16:58
@veveruse78 píše:
@Petruš Z. jj, to bude urcite vse v nejlepsim poradku :kytka: drzim pesti, aby nevolnosti polevily a uz sis to jen užívala :) ja mam (3×tukam) tehotenstvi zatím uplne super a bezproblemove, tak bych to prala i ostatnim :pankac:

Díky moc. Závidím bezproblémové těhu ;) ale samozřejmě ti to moc přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
16.4.16 16:59

@MartinaCV zajimave :) mne i vizualne každý tipuje na kluka, tak asi to fakt poznat je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 17:05
@veveruse78 píše:
@MartinaCV zajimave :) mne i vizualne každý tipuje na kluka, tak asi to fakt poznat je :)

Mě zas každý tipuje na to pohlaví, co čekáme :) Prozradím po tom druhém screeningu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 17:06
@veveruse78 píše:
@MartinaCV zajimave :) mne i vizualne každý tipuje na kluka, tak asi to fakt poznat je :)

Jsi dobrá, jak to zvládáš, že ještě i chodíš do práce. Já ležela přes dva měsíce, jako vyloženě ležela a teď zvládám trochu chůze po bytě a mezi tím polehávám. Když jeden den nepolehávám, druhý den už ležím, protože mě vše bolí. Cesta do Prahy je pro mě vyloženě utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
16.4.16 17:19

@MartinaCV ja si uvědomuju, jake mam stesti, ze po tom vsem je tehu uplne bezproblemove a jsem za to moc vdecna :oops: Nemam v podstate zadne omezeni, chodim na tehu cviceni (hlavne kvůli zadum) a v praci taky v poho, jen holt s vetsim briskem se při chuzi uz celkem zadýchávám a uz nebeham jak srnka :mrgreen: :mrgreen: ale spis se kolibu jak kacena :P ale to k tomu patri…
a po cestovani te pak jako boli brisko? no hlavni je, ze jsou mrnousove v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.4.16 17:23
@veveruse78 píše:
@MartinaCV ja si uvědomuju, jake mam stesti, ze po tom vsem je tehu uplne bezproblemove a jsem za to moc vdecna :oops: Nemam v podstate zadne omezeni, chodim na tehu cviceni (hlavne kvůli zadum) a v praci taky v poho, jen holt s vetsim briskem se při chuzi uz celkem zadýchávám a uz nebeham jak srnka :mrgreen: :mrgreen: ale spis se kolibu jak kacena :P ale to k tomu patri…
a po cestovani te pak jako boli brisko? no hlavni je, ze jsou mrnousove v poradku :kytka:

Už za tu jednu cestu 100 km do Prahy cítím, že mě bolí celý spodek. pak udělám někde pár kroků do jednoho dvou obchodů, cesta 100 km zpět a večer už ani nemůžu chodit a druhý den bolesti celého spodku, nohou, kyčlí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
19.4.16 06:16

Ahoj holky, ve ČT jdeme poprvé do Gennetu. Co na nás první schůzku čeká, na co se máme nachystat, pls? ;-) Díky a hezký den.

• Citovat
  • Upravit
2630
19.4.16 06:42
@LuciisPuciis píše:
Ahoj holky, ve ČT jdeme poprvé do Gennetu. Co na nás první schůzku čeká, na co se máme nachystat, pls? ;-) Díky a hezký den.

Ahojky, asi 30 minut konzultace, odber krve, moč na chlamydie, pokud bude sexualni absence aspon 2-5 dni, tak pujde muz na spermiogram. Pokud nemas menses, prohlednou te ultrazvukem. A domluvite dalsi postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.4.16 08:12
@Božská píše:
Ahojky, asi 30 minut konzultace, odber krve, moč na chlamydie, pokud bude sexualni absence aspon 2-5 dni, tak pujde muz na spermiogram. Pokud nemas menses, prohlednou te ultrazvukem. A domluvite dalsi postup.

Ta sexuální absence mě rozesmála :mrgreen: Abstinence nezní tak záškolácky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
19.4.16 08:27

@Božská: Moc děkuji ;-) Mám s sebou vzít nějaké podklady z gyndy (zpráva z laparo), přehled menstruací abych měla v hlavě…?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.