Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, takže do září užíváš prázdniny viď a léto, to je rozumné, zkus se dát co nejvíce do pohody a vůbec na to nemysli
kdy máš nějakou dovolenou?
Ahoj Emmi, tak měla jsi pravdu IUI je velice neúčinná metoda, těhotná nejsem, už mi pomalu začíná MS, no snad mi zabere ta průchodnost vejcovodů.
Ahojky, nejak mi to neda, ale musim se za cerstva sverit: chodim do GESTu k panu dr. Sulcovi, dneska mi to ale vyslo na Alexandera. Holky, ja z nej byla uplne prekvapena! Na UTZ pry neni zadny dominantni folikul, na Clostak nereaguju… Proc to pisu: Nejsem teda zadnej doktor
, ale mam vystudovanou biochemii, tak aspon trosku obcas tusim…
Chtel mi nasadit Utrogestan 15. DC, ackoli ovulku (pokus o ni - mam LUF syndrom) mam tak 18. DC, no proste jsem tam na Alexandra koukala jak puk… ![]()
Příspěvek upraven 10.11.10 v 14:55
Ahojky, tak to mam dneska od pana doktora Cernyho (GEST) potvrzeno: pan kolega Alexander se zmylil a prehledl cystu
Nechci delat vlny, kazdy se muze splest, ale uprimne: do GESTu ano, ale k panu doktorovi Alexanderovi uz NIKDY ![]()
Tak to souhlasím. Byla jsem pacientkou doktora Alexandra a nevím jestli byl po dvlivem alkoholu, dorg nebo jen unavený ale když jsem mu pověděla jaké mám obtíže tak na mě koukal jak z jara, staral se o to abych zaplatila 2.000Kč ikdyž jsem byla jen na preventivní prohlídce, která je plně hrazena pojišťovnou, místo toho aby mi řekl že jsem 8týdnů těhotná. Opravdu nemám slov. nemá v tomto zařízení co dělat a třeba byl přínosem GESTu ale tě´d je jeho ostudou. ![]()
Ahojky, mate někdo zkušenosti s darováním vajíček v gestu??? Děkuji..
Já vnímám Gest jako fabriku. Pí. Poláková se mi věnovala minimálně, spíš se mnou a manželem projela ceník a řekla, co si musíme zaplatit. Mě se nakonec podařilo otěhotnět, ale zas takový úspěch to nebyl (resp. otěhotněla bych i jinde). Znova bych si je nevybrala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.