Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
15.7.10 08:25

Aha, takže do září užíváš prázdniny viď a léto, to je rozumné, zkus se dát co nejvíce do pohody a vůbec na to nemysli :-) kdy máš nějakou dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.7.10 07:13

Ahoj Emmi, tak měla jsi pravdu IUI je velice neúčinná metoda, těhotná nejsem, už mi pomalu začíná MS, no snad mi zabere ta průchodnost vejcovodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.11.10 16:50

Ahojky, nejak mi to neda, ale musim se za cerstva sverit: chodim do GESTu k panu dr. Sulcovi, dneska mi to ale vyslo na Alexandera. Holky, ja z nej byla uplne prekvapena! Na UTZ pry neni zadny dominantni folikul, na Clostak nereaguju… Proc to pisu: Nejsem teda zadnej doktor :roll: , ale mam vystudovanou biochemii, tak aspon trosku obcas tusim… :oops: Chtel mi nasadit Utrogestan 15. DC, ackoli ovulku (pokus o ni - mam LUF syndrom) mam tak 18. DC, no proste jsem tam na Alexandra koukala jak puk… 8-o

Příspěvek upraven 10.11.10 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.11.10 14:51

Ahojky, tak to mam dneska od pana doktora Cernyho (GEST) potvrzeno: pan kolega Alexander se zmylil a prehledl cystu 8-o Nechci delat vlny, kazdy se muze splest, ale uprimne: do GESTu ano, ale k panu doktorovi Alexanderovi uz NIKDY :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindaR
6.7.11 16:47

Tak to souhlasím. Byla jsem pacientkou doktora Alexandra a nevím jestli byl po dvlivem alkoholu, dorg nebo jen unavený ale když jsem mu pověděla jaké mám obtíže tak na mě koukal jak z jara, staral se o to abych zaplatila 2.000Kč ikdyž jsem byla jen na preventivní prohlídce, která je plně hrazena pojišťovnou, místo toho aby mi řekl že jsem 8týdnů těhotná. Opravdu nemám slov. nemá v tomto zařízení co dělat a třeba byl přínosem GESTu ale tě´d je jeho ostudou. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
108
28.1.15 20:20

Ahojky, mate někdo zkušenosti s darováním vajíček v gestu??? Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.16 21:54

Já vnímám Gest jako fabriku. Pí. Poláková se mi věnovala minimálně, spíš se mnou a manželem projela ceník a řekla, co si musíme zaplatit. Mě se nakonec podařilo otěhotnět, ale zas takový úspěch to nebyl (resp. otěhotněla bych i jinde). Znova bych si je nevybrala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.