Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte jak to chodí na Glami, když chci vrátit zboží ve 14ti denní lhůtě? Možná jsem slepá, ale nikde jsem to tam nenašla a ráda bych to věděla než objednám. Děkuji
Kdybych něco takového nebyl schopen na tom webu najít, tak bych tam nekupoval.
@mína77 píše: Více
Ja myslela, že glami je jen vyhledávač, který jen nabízí eshopy a sám na sebe nic neprodává ![]()
Takže se podívej, kdo ti to reálně poslal a tam hledej informaci o vrácení
Glami je jen vyhledávač, odhodí tě do do obchodu, kde to ve skutečnosti nakoupíš. Zboží ve 14denní lhůtě musí jít vrátit v jakémkoliv internetovém obchodě, pokud to není vyrobené přímo na zakázku.
@ivašot. Nikdo jí nic neposlal. Nenašla informaci, kterou (a správně) hledá před objednáním. Kdyby bylo takových lidí víc, pak tu nebudou příspěvky typu- sem si to objednala na XXXXXX a teď najednou vidím spouty negativních zkušeností. Co mám dělat? Vůbec mi neoodpovídají.
@Ivan PPZ píše: Více
Tak jsem nedočetla poslední řádek…
Nic to nemění na tom, že informaci musí hledat na konkrétním ehopu, protože glami neni eshop
@Ivan PPZ No ale nemůže jí hledat na Glami, tam to nenajde. Musí kliknout na to zboží, odhodí jí to do daného obchodu a tam už ty informace najde.
V pořádku. Ale začala hledat PŘED a ne, až když se vyskytne problém. To oceňuji. Teď najde a rozhodne se před nákupem.
Děkuji všem za příspěvky. Na Glami jsem nikdy neobjedavala tak jsem nevěděla, že je pouze vyhledávač. Je to moje první zkušenost. Jsem teď zas o něco chytřejší.