Glami - vracení ve 14 denní lhůtě

993
5.4.24 14:25

Glami - vracení ve 14 ti denni lhůtě

Nevíte jak to chodí na Glami, když chci vrátit zboží ve 14ti denní lhůtě? Možná jsem slepá, ale nikde jsem to tam nenašla a ráda bych to věděla než objednám. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
5.4.24 14:40

Kdybych něco takového nebyl schopen na tom webu najít, tak bych tam nekupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
5.4.24 15:29
@mína77 píše: Více

Ja myslela, že glami je jen vyhledávač, který jen nabízí eshopy a sám na sebe nic neprodává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
5.4.24 15:31

Takže se podívej, kdo ti to reálně poslal a tam hledej informaci o vrácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
5.4.24 15:35

Glami je jen vyhledávač, odhodí tě do do obchodu, kde to ve skutečnosti nakoupíš. Zboží ve 14denní lhůtě musí jít vrátit v jakémkoliv internetovém obchodě, pokud to není vyrobené přímo na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.4.24 16:02

@ivašot. Nikdo jí nic neposlal. Nenašla informaci, kterou (a správně) hledá před objednáním. Kdyby bylo takových lidí víc, pak tu nebudou příspěvky typu- sem si to objednala na XXXXXX a teď najednou vidím spouty negativních zkušeností. Co mám dělat? Vůbec mi neoodpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
5.4.24 16:06
@Ivan PPZ píše: Více

Tak jsem nedočetla poslední řádek…
Nic to nemění na tom, že informaci musí hledat na konkrétním ehopu, protože glami neni eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
5.4.24 16:07

@Ivan PPZ No ale nemůže jí hledat na Glami, tam to nenajde. Musí kliknout na to zboží, odhodí jí to do daného obchodu a tam už ty informace najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.4.24 16:11

V pořádku. Ale začala hledat PŘED a ne, až když se vyskytne problém. To oceňuji. Teď najde a rozhodne se před nákupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
5.4.24 16:32

Děkuji všem za příspěvky. Na Glami jsem nikdy neobjedavala tak jsem nevěděla, že je pouze vyhledávač. Je to moje první zkušenost. Jsem teď zas o něco chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák