Golfky do lesa? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
22.4.14 14:40

Kdysi jsme jeli s Atlantikem od Peg-Pérega, projel, ale nejúžasnější zážitek v mém životě to nebyl ;) Asi bych koupila nějaká lehoučká hrkátka, co se daj v nejhorším poponést, nebo levnou krosnu na záda. A nebo, což by tě ani nemuselo stát tolik co nové golfky, klasiku s neotočnýma kolama a sportovní sedačkou. Bazar jich je plnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
22.4.14 14:41

Tak v roce a půl už půjde po houbách sama po svých, ne? :think: A lesní cestu zvládnou snad všechny golfky s jednoduchýma velkýma kolama… :kytka: Za mě teda ne ty dvojkola :roll: Ty by to asi nedaly… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.4.14 14:43

@elis1991 . na tohle je dobry chicco multiway a nebo ještě jsem sla po lese se zopa jumper.
A nebo si kup nejaky kocar na nafukovacich kolech. Napriklad speedi, a jane jsou lehke kocary… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.4.14 14:44

Tyhle kocary se daji poridit levne na bazarcich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.4.14 15:02

@Meredit no vidis, a ja zrovna s buggsterem uz na houbach byla ;) ale tedy po cestickach, a kdyz se vyklani patnactikilove ditko do strany, tak v terenu stabilita nic moc. Ale jinak jsme s nim projeli i hory, sterkove cesty v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
22.4.14 15:08

Já teda nevím, kam chodíte na houby vy, ale u nás v lese bude mít problém i kočárek-tank :think: jednak je to ze svahu do svahu, sem tam vývrat nebo spadlý strom… borůvčí, větve… asi máme v lese velký bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.4.14 15:09

@elis1991 Ty jo, a to ti jako vydrží v kočáru v tomhle věku? U nás si nedovedu představit, že bych sbírala houby a malá na mě koukala z kočáru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.4.14 15:28

Jak často na ty houby chodíte? Vyplatí se ti řešit kvůli tomu kočár? CO znamená že dítě utíká, jak je staré? Jako fakt si myslíš že se ohneš pro houbu a dítě bude z dohledu? To snad né… Tak ho nechám at si utíká ne? Víš jak potom bude dobře spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.4.14 16:09

Kouila bych baby jogger v bazarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
22.4.14 16:14

Já bych jí teda nechala, ať se pořádně vylítá. Tam ti pod auto nevběhne, tak ať zdrhá jak chce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
22.4.14 16:19

Tak do lesa golfky vůbec žádný. To snad ani nejde. Spíš nosítko, nebo pořádnej sporťák s nafukovacíma kolama - (žádné otočné), ale ten hodně hrbolatý terén s popadanými větvemi taky neprojede - vlastní zkušenost. A zrovna v těchto terénech bývá hub nejvíc :mrgreen: TAk leda ten sporťák a chodit po vyšlapaných pěšinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:14
@zichisek píše:
My měli Chipolino Ultra. Stejnbý styl je i Zopa Design Fusion.Je to něco mezi sporťákem a golfkama.Je to trošku tank, fakt projede kdečím, zároveň je lehoučký. Ale při představě že se s ním vláčím celý den někde po lese v ostružiní nebo tak, to bych koupila raději manducu nebo batolecí nosítko. Případně krosničku, ale ta je na houbaření nepraktická. My máme všechny varianty a do lesa buď manducu nebo croozera s obříma kolama.

My chodíme na houby pořád na stejná místa a tam je to celkem v klidu. vysoké stromy a na zemi jen jehličí a sem tam větev :) Děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:18
@Verca1989 píše:
Na lesní cestu by se to asi dalo ale tam se moc hub najít nedá :D a já bych se taky bála, že v lese na kořenech ten kočárek oddělám. My máme teda sporťák Tako, terén zvládá perfektně ale přímo do lesa si to moc neumím představit, to bych byla namožená jako hrom, takže moc nevěřím, že golfky by to zvládly. Spíš bych přemýšlela nad jiným nosítkem, co třeba krosna na záda? Malá měla loni v létě taky rok a půl a nosila jsem ji ještě na zádech v Manduce a letos asi pořídíme krosnu, protože Manduca už je jí přece jen těsná, taky hodně chodíme a často hrozným terénem ale nosítko je jediná možnost, tahat kočár, to bych se zbláznila.

Nechci se vás dotknout, ale jak sbíráte houby s krosnou na zádech? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:21
@BaMaK píše:
@elis1991 A utíká, jako že se proběhne někde kolem tebe, nebo vezme roha úplně? Já bychji nechala vyběhat, unavit…a pak možná budeš mít čas najít nějaký ten hřib. Mě příjde na hřiby hrozná i tak krosna-popojdu, shýbnu se, vstanu, popojdu…ale já nemám moc fyzičku :oops:

Taky si to s rosnou nedokážu představit :D no utíká, jako že utíká..nechodí za ruku, hrne se všude, pořád padá a otevřenou dlaničkou na větvičku to opravdu bolí :/ teď nám v pondělí spadla na chalupě a strašně plakala..Jinak máme statečnou berušku. Plakala po pádu opravdu poprvé v životě..A to už spadla i před barákem po hlavě ze schůdku. Ani nekníkla a letěla dál, šílenec jeden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:21
@slavuska1 píše:
Koupila bych jakýkoliv starý robustní, bazarový. za pár stovek. když je odděláš, nebude to tolik „bolet“ ;)

To je taky pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4