Gottova dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.20 18:58
@Takyjedna píše:
Proč si myslíš, že má dobrý základ? Když už zdrbnout, tak toho jejího tatínka. Ten se na ní podepsal, protože ji zatlouk. Odmítnutý děti zhusta propadaj lecčemu, jsou to rodiči vyrobení závisláci, takže se jí nedivím. Pak to teda „jako“ napravoval, ale to mi přijde spíš jak na kameru, protože už byla stejně dospělá. Normální chlap před závazkama nezdrhá, fakt nechápu, proč ho lidi tak žrali, když to museli vidět.

Myslela jsem základ jako geny v tom smyslu, že oba rodiče úspěšní lidé co vedou normální život, ale jinak s Tebou naprosto ve všem souhlasím. všichn hoi vidí jako p. dokonalého /i otce/ a přitom spíš opak byl pravdou

• Citovat
  • Upravit
1028
22.5.20 19:02
@Anonymní píše:
Si můžu drbat a řešit ostatní jak budu chtít i bez tvýho svolení a požehnání…to nečti když tě to tak irituje

Ja zase muzu napsat svuj nazor, a to taky bez tvyho svoleni a pozehnani. Prijde mi ubohy nekoho resit jen na zaklade bulvarnich clanku. A ja se, narozdil od tebe, za sve nazory neskryvam za anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 19:04
@Niky2 píše:
Ja zase muzu napsat svuj nazor, a to taky bez tvyho svoleni a pozehnani. Prijde mi ubohy nekoho resit jen na zaklade bulvarnich clanku. A ja se, narozdil od tebe, za sve nazory neskryvam za anonym.
:roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
34473
22.5.20 19:11

Strašný, akorát dělá ostudu. Je to troska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 19:16
@terien píše:

to jo…ale právě si myslím, že za to do značný míry vděčí „dokonalýmu“ tatínkovi

• Citovat
  • Upravit
15729
22.5.20 19:26
@terien píše:

A proč je troska? Vždyť žije normální život, podívej se na emimino, co se tady řeší za lidské příběhy. Tady to jsou opravdu trosky. Ona má holt tu smůlu, že je dcera celebrity, tak na ní parazituje bulvár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.20 19:28
@Anonymní píše:

Ona má na tom výrazný podíl i maminka. Takových dětí je, co nevyrůstaly s tátou a nedopadly všechny takhle. Ona si asi prostě neví moc rády se svým životem. Neviděla dobrý příklad a asi ji ani nikdo moc neporadil. Psychicky je labilní, prostě je toho na ní víc než dost. Gott zplodil sice 4 holky, ale tátou byl nejspíš jen těm svým „pravnučkám“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
22.5.20 19:28
@yse píše:
Je mi ji urcitym zpusobem lito, pripomina mi Ivetu Bartosovou. Prectu si max titulek, ale clanky nectu, televizi prepinam. Myslim, ze dostava za otevreni pusy zaplaceno, a proto ma potrebu porad se sverovat, i kdyz to nikoho nezajima.

Howgh. Přesně tak to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
22.5.20 19:29
@Anonymní píše:

@admin není tohle zneužití anonymití? Úplná zbytečná diskuze k ničemu

• Citovat
  • Upravit
32053
22.5.20 19:36

@Zumpa No ona asi do toho bulváru sama volá a informuje je…vypadá jako alkoholička, což asi i je a potřebuje prachy…dokud žil Gott, tak jí prachy asi dával a do bulváru si netroufla…normální život podle mě nežije…s tou troskou, co je její manžel, si asi taky musela užít a holt problémy léčí chlastem…ta druhá dcera Lucka je dcerou stejného otce a nikdo jí nikde nenahání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.5.20 19:36

Je mi j8 líto a doufám, ze se že všeho dostane. Byla to krásná holka a ženská. A měla to těžký, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 19:37
@smajlik345 píše:
@admin není tohle zneužití anonymití? Úplná zbytečná diskuze k ničemu

tak proč do ní lezeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19980

Gott a vše kolem nej je mi úplně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703

Ale Gottova dcera Lucie nemá potřebu se někde vystavovat, nechat si platit od bulváru, žije běžný rodinný život, chodí do práce a měla v dětství stejné podmínky jako Dominika.
Přijde mi, že to bude maminkama, ta od Lucie je asi schopnější a rozumnější.
Máma od Dominiky si udělala z Gotta živnost, celý život natahovala ruku, nepracovala a nejspíš dceru moc nezvládala. Možná to byl jen počin a příležitost, jak se finančně zabezpečit na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
22.5.20 19:42
@Monchichik píše:
@Zumpa No ona asi do toho bulváru sama volá a informuje je…vypadá jako alkoholička, což asi i je a potřebuje prachy…dokud žil Gott, tak jí prachy asi dával a do bulváru si netroufla…normální život podle mě nežije…s tou troskou, co je její manžel, si asi taky musela užít a holt problémy léčí chlastem…ta druhá dcera Lucka je dcerou stejného otce a nikdo jí nikde nenahání…

Jenže to si jen myslíš, takhle to opravdu být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí