GPS náramek pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12658
12.9.14 15:07
@brumdinka píše:
NE nikdy bych tohle na ruce svýmu dítěti nedala základem každého vztahu jak mezi Vámi a partnerem tak i mezi Vámi a dítětem je důvěra…toto důvěru naruší neskutečným způsobem nebo Vám by se snad líbilo být neustále sledováni a pod dozorem na kařždym kroku :roll: mě teda fakt NE…

Som presne tohto nazoru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
12.9.14 15:11

Ano, proč ne. Ale bude to asi drahá sranda, ne? Jinak, jak se to stalo s tou Eliškou, jedenáctiletá neteř nechtěla jít sama ze školy, do školy, toto by ji asi uklidnilo(ještě má slíbený pepřák :mrgreen: ), nás by zas uklidnilo dát to pětiletému synovci, který je schopen se ztratit i doma :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.14 15:13
@belik píše:
Přesně tak, to jsou akorát silácký kecy o svobodě dětí, bych chtěla ty klidasky tady vidět jak by byly nad věcí, kdyby se jim toto stalo, ještě by si určitě řekly, aspon že mé dítě zažilo svobodu :roll: :roll: hotovo, z některých pohledů tady jde fakt hlava kolem :zed:

ano to jde hlava kolem zvlášt´ z takových co dítě nepučí ani babičce, nedej bože tchýni, když si ho chce povozit, viz. v jiných diskuzích a co tak ho rovnou očipujeme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.9.14 15:14
@brumdinka píše:
ano to jde hlava kolem zvlášt´ z takových co dítě nepučí ani babičce, nedej bože tchýni, když si ho chce povozit, viz. v jiných diskuzích a co tak ho rovnou očipujeme :zed:

No to je slovo do pranice :roll: já nemám ani jedno tak se nemusíš namáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.14 15:17
@Ladybird146 píše:
@brumdinka ne máš pravdu nechci…ukazuju na to, že to funguje…dítěti ráda dopřeju svobodu až bude starší, ale ne v 9ti letech :nevim: můžu koukat na to kam jde ze školy a když se mi bude zdát něco divné, zařídím se podle toho! A jestli to někomu přijde divné, vždyť vás nikdo nenutí abyste to svým dětem pořizovali, nebo jo?

sorry ale tu reklamu si děláš, už ted´se tě spousta lidí ptá, určitě už ti přišlo spousta SZ, tak mi tady netvrd´ že ne ;) studuju marketing a i jsem v tom oboru pracovala, vím o tom hodně věcí… mmch já tu svobodu svýmu 10-ti letýmu synovi dopřeju a mé kamarádky svým stejně starým dětem též, pokud ty tvé dceři ne, je mi jí upřímně líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.14 15:18

@belik a já zas nemám silácký řeči, navíc jsem psala, že jsem si něco podobnýho, když syn nedorazil na dohodnutou hodinu zažila, tak se do mě laskavě neopírej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.14 15:18
@brumdinka píše:
sorry ale tu reklamu si děláš, už ted´se tě spousta lidí ptá, určitě už ti přišlo spousta SZ, tak mi tady netvrd´ že ne ;) studuju marketing a i jsem v tom oboru pracovala, vím o tom hodně věcí… mmch já tu svobodu svýmu 10-ti letýmu synovi dopřeju a mé kamarádky svým stejně starým dětem též, pokud ty tvé dceři ne, je mi jí upřímně líto…

mně je spíš líto těch dětí, že si neužijí dětství tak jako my.

• Citovat
  • Upravit
1034
12.9.14 15:21

@brumdinka No prominˇ, ale ty jsi reagovala na můj příspěvek jako první, ještě teda takovým způsobem o tchýních a babičkách, což je tady trochu mimo mísu nemyslíš? takže jsem ti jen odpověděla, jako opírání mi to teda nepřišlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.14 15:21
@lucenka píše:
mně je spíš líto těch dětí, že si neužijí dětství tak jako my.

přesně snažím se dělat vše proto, aby moji kluci si ho zažili stejné jako já a myslím, že se mi to snad i daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
12.9.14 15:23

Názor typu „mám své dítě ocipovat jako nějakého psa“ mi přijde dost postavenej na hlavu. Nevím jak ostatní, ale já si dělám starost o své dítě, k čemu mi bude ocipovanej pes, když se mi ztratí dítě? :nevim: A ikdyz počty ztracených dětí klesají (předtím jsem si článek špatně přečetla, psali o zvýšení počtu dětí unesených do ciziny), nic to nemění na tom, že když mi dítě nepřijde domů, chci vědět, kde je. I kdyby ročně unesli jedno jediné dítě, nikdy nemůžete vědět, jestli to nebude zrovna to vaše. Nejsem magor, abych neustále kontrolovala polohu dítěte, ale když nebude doma v domluvený čas a nedá ani vědět, že se opozdí, chci vědět, kde je. I užívání gps je o důvěře mezi rodicem a dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
12.9.14 15:26

S dovolením, dámy, celá diskuse (dokud se tedy ještě diskutovalo) se nesla v duchu

• náramek = sledování bez souhlasu sledovaného
  • bez náramku = důvěra mezi rodiči a dítětem.

Připusťme, že dítě může nosit lokalizační náramek dobrovolně, že ví o jeho lokalizační funkci a že může akceptovat, že mu může v některých situacích pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
12.9.14 15:29
@lucenka píše:
mně je spíš líto těch dětí, že si neužijí dětství tak jako my.

promiň, ale v době počítačů, tabletů, chytrých telefonů a internetu si ono dětství, jaké jsme měli my nejspíš stejně neuziji. Dnes už děti po lese s klackama místo mečů téměř nepotkas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
12.9.14 15:29

Mne teda v dnesni dobe, kdy se ztraci deti na ceste ze skoly a do skoly na tom GPS zarizeni neprijde nic divneho. Ale dite s tim musi souhlasit a byt pouceno, proc.

Příspěvek upraven 12.09.14 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.14 15:30
@zuza23 píše:
promiň, ale v době počítačů, tabletů, chytrých telefonů a internetu si ono dětství, jaké jsme měli my nejspíš stejně neuziji. Dnes už děti po lese s klackama místo mečů téměř nepotkas :,(

no spíš je tam člověk nepotká kvůli hysterickým rodičům, kteří jsou radši, když je jejich dítko v bezpečí domova, byť u počítače. Případně jim nacpou každý den alespoň jeden kroužek, aŤ jsou opět pod dozorem.

Příspěvek upraven 12.09.14 v 15:31

• Citovat
  • Upravit
5162
12.9.14 15:30

@eumedon :pankac: proto píšu že i užívání gps je o důvěře mezi rodicem a dítětem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí