Psí granule Brit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
8.2.11 13:43

Brit obyč nee,je to horší krmivo.Brit care je o ničem jiném.My krmíme boschem a :palec: Za dobrou cenu a odpad minimální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 13:54

ja prave psala schvalne to slozeni brit care,ze v tom neni nic spatneho,kdyz se zakladatelka ptala…ale taky krmime necim jinym…ale treba nechapu lidi,co kupuji granule za 200kc 10kilo,ze co od toho cekaji…vzdyt je tam obili,sul a podobne hnusy…psy to zerou,ale pak se to pekne odviji na zdravi…a odkdy ma zrat pes obili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
8.2.11 14:05

Tak my jsme krmili Proplanem (po roce odmítali žrát), tak jsme přešli na Royal (to by mi zase sežrali i s pytlem). Pak mi jednou omylem poslali Brit care a už jsme u toho zůstali. Je to superprémiovka a psiskům vyhovuje. Doporučuju koupit menší pytel a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
8.2.11 14:13

Radana,nejak jsem asi nepochopila tvou otazku :nevim: .
Jak to myslis,ze odkdy by mel pes zrat obili?
Nejsim si vedoma,ze by pes „mel“ zrat obili.

• Citovat
  • Upravit
9351
8.2.11 14:42

My krmíme psy Britem a vyhovuje nám - není to sice to nej, ale za tu cenu je kvalitní (prémiové), určitě lepší kvalita, než obchoďákový granule. Takže za nás doporučuju :palec: Ne každej má na ty nejlepší a nejdražší krmiva :-?
Toto sem nepatří, ale koťata zatím krmíme Britem Care a taky spokojenost, myslím, že je to kvalitní značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 14:50
Neprihlasena Jaruna píše:
Nejsim si vedoma,ze by pes „mel“ zrat obili.

ja reaggovala a psala o tech granulich za 200KC/10kilo…ze je to obili a sul a ze jako od kdy ma zrat pes obili…bylo to mysleno s nadsazkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.2.11 14:54
Zebra píše:
My krmíme psy Britem a vyhovuje nám - není to sice to nej, ale za tu cenu je kvalitní (prémiové), určitě lepší kvalita, než obchoďákový granule. Takže za nás doporučuju :palec: Ne každej má na ty nejlepší a nejdražší krmiva :-?
Toto sem nepatří, ale koťata zatím krmíme Britem Care a taky spokojenost, myslím, že je to kvalitní značka

S tím souhlasím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
8.2.11 14:57
RadanaH píše:
ja reaggovala a psala o tech granulich za 200KC/10kilo…ze je to obili a sul a ze jako od kdy ma zrat pes obili…bylo to mysleno s nadsazkou…

Jo takhle :lol: ,no to jsem teda nepochopila,tu nadsazku,de..l jsem fakt.Taky jsem prave premyslela jak to myslis s tim obilim,kdyz pes je odjakziva masozravec :lol: .

• Citovat
  • Upravit
7213
8.2.11 15:04
RadanaH píše:
Jo takhle :lol: ,no to jsem teda nepochopila,tu nadsazku,de..l jsem fakt.Taky jsem prave premyslela jak to myslis s tim obilim,kdyz pes je odjakziva masozravec :lol: .

jojo,ja meho psa miluji a nikdy bych mu nekoupila nejake „euroshoper“ a jsou kvalitni granule a nestoji majlant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 15:27

zakladatelko radim ti koupit male baleni tech granuli a zkusit dat,jestli budou chutnat,sedet apd…ono neznamena,kdyz to sou kvalitni granule,ze musi tvemu hafakovi sedet..i po super premiovkach muze mit prujem a nebo mu nebudou smakovat,tak je pak skoda velkeho pytle… a nebo v potrebach pro zvirata mivaji nekdy i testry…

a jak ses rozhodovala mezi britem obyc a tim care,tak zalezi i na tvych finacnich moznostech,ale za me z techto dvou je co se slozeni tyce kvalitnejsi ten brit care…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
8.2.11 16:20

My kupujeme Brit pro velká plemena - máme zl. retrívra a jsme s ním zatím nejvíc spokojení, hned po Purině - Pro Plan.
Pouze jednou jsme se nechali umluvit a koupili Brit pro všechna plemena, protože pro velká neměli a to byla chyba, pes měl po něm průjem a byl neustále nafouklý :cert:
S Brit Care zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
8.2.11 16:41

My krmíme momentálně britem. Dřív jsme krmili taky brit carem, pak hypoalergenní acanou, ta byla dobrá, ale pak zdražili, jeden z našch pejsků měl furt špatný trávení, ale obyč brit stráví bez problémů, já jsem s ním spokojená. Oba mají krásnou srst, dobrý trávení, my jsme spokojení :palec: Každopádně občas je i něčím dokrmíme.
Jo a nejvíc mě dostávají reklamy na pedigree a podobně, jak to vychvalujou a přitom to je jedno z nejhorších krmiv :cert: Ale obávám se, že mnohý lidi o tom nemají ani páru a myslí si že je to asi dobrý, když je na to reklama 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
8.2.11 17:34

Děkuju moc všem za příspěvky.Máme labradorku a když byla malá tak baštila K9 až do dospělosti pak jsme měla sportmix a naposled jsem zkusila Chicopee a po těch se jí hodně zhoršila srst.No a teď mám obyč Brita a po něm má krásnou srst.
Ale nevěděla jsem jakej je mezi nima rozdíl. Mezi Britem a carem. A jak jsou dobrý.
Bohužel fanka teď musela podstoupit kastraci takže teď budu muset koupit asi zase nějaké granulky aby netloustla.
A taky už je jí 8 let.
Nikdy neměla problém z přechodu na jiné granulky.
No za granulky můžu dát tak 1000kč ale 1500 už bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.2.11 17:54
Pája 01 píše:
Bohužel fanka teď musela podstoupit kastraci takže teď budu muset koupit asi zase nějaké granulky aby netloustla.
A taky už je jí 8 let.
Nikdy neměla problém z přechodu na jiné granulky.
No za granulky můžu dát tak 1000kč ale 1500 už bohužel.

Proti tloustnutí je dobrý nepřekrmovat, speciální granule jsou jenom marketingový tah.
Co třeba Firmin? S tím se do tisícovky v klidu vejdeš (bavím se teda o 15kg balení) a je daleko lepší než obyčejnej Brit.

• Citovat
  • Upravit
2374
8.2.11 18:05

jo fitmin je taky dobrej :palec: dobrý složení, za rozumnou cenu, taky jsme je měli, dík za připomenutí, možná do něj zase pujdeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný