Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Brit obyč nee,je to horší krmivo.Brit care je o ničem jiném.My krmíme boschem a
Za dobrou cenu a odpad minimální ![]()
ja prave psala schvalne to slozeni brit care,ze v tom neni nic spatneho,kdyz se zakladatelka ptala…ale taky krmime necim jinym…ale treba nechapu lidi,co kupuji granule za 200kc 10kilo,ze co od toho cekaji…vzdyt je tam obili,sul a podobne hnusy…psy to zerou,ale pak se to pekne odviji na zdravi…a odkdy ma zrat pes obili?
Tak my jsme krmili Proplanem (po roce odmítali žrát), tak jsme přešli na Royal (to by mi zase sežrali i s pytlem). Pak mi jednou omylem poslali Brit care a už jsme u toho zůstali. Je to superprémiovka a psiskům vyhovuje. Doporučuju koupit menší pytel a vyzkoušet.
Radana,nejak jsem asi nepochopila tvou otazku
.
Jak to myslis,ze odkdy by mel pes zrat obili?
Nejsim si vedoma,ze by pes „mel“ zrat obili.
My krmíme psy Britem a vyhovuje nám - není to sice to nej, ale za tu cenu je kvalitní (prémiové), určitě lepší kvalita, než obchoďákový granule. Takže za nás doporučuju
Ne každej má na ty nejlepší a nejdražší krmiva ![]()
Toto sem nepatří, ale koťata zatím krmíme Britem Care a taky spokojenost, myslím, že je to kvalitní značka
Neprihlasena Jaruna píše:
Radana,nejak jsem asi nepochopila tvou otazku.
ja reaggovala a psala o tech granulich za 200KC/10kilo…ze je to obili a sul a ze jako od kdy ma zrat pes obili…bylo to mysleno s nadsazkou…
Zebra píše:
My krmíme psy Britem a vyhovuje nám - není to sice to nej, ale za tu cenu je kvalitní (prémiové), určitě lepší kvalita, než obchoďákový granule. Takže za nás doporučujuNe každej má na ty nejlepší a nejdražší krmiva
Toto sem nepatří, ale koťata zatím krmíme Britem Care a taky spokojenost, myslím, že je to kvalitní značka
S tím souhlasím ![]()
RadanaH píše:Neprihlasena Jaruna píše:ja reaggovala a psala o tech granulich za 200KC/10kilo…ze je to obili a sul a ze jako od kdy ma zrat pes obili…bylo to mysleno s nadsazkou…
Jo takhle
,no to jsem teda nepochopila,tu nadsazku,de..l jsem fakt.Taky jsem prave premyslela jak to myslis s tim obilim,kdyz pes je odjakziva masozravec
.
Neprihlasena Jaruna píše:RadanaH píše:Jo takhleNeprihlasena Jaruna píše:ja reaggovala a psala o tech granulich za 200KC/10kilo…ze je to obili a sul a ze jako od kdy ma zrat pes obili…bylo to mysleno s nadsazkou…
Nejsim si vedoma,ze by pes „mel“ zrat obili.,no to jsem teda nepochopila,tu nadsazku,de..l jsem fakt.Taky jsem prave premyslela jak to myslis s tim obilim,kdyz pes je odjakziva masozravec
.
jojo,ja meho psa miluji a nikdy bych mu nekoupila nejake „euroshoper“ a jsou kvalitni granule a nestoji majlant
zakladatelko radim ti koupit male baleni tech granuli a zkusit dat,jestli budou chutnat,sedet apd…ono neznamena,kdyz to sou kvalitni granule,ze musi tvemu hafakovi sedet..i po super premiovkach muze mit prujem a nebo mu nebudou smakovat,tak je pak skoda velkeho pytle… a nebo v potrebach pro zvirata mivaji nekdy i testry…
a jak ses rozhodovala mezi britem obyc a tim care,tak zalezi i na tvych finacnich moznostech,ale za me z techto dvou je co se slozeni tyce kvalitnejsi ten brit care…
My kupujeme Brit pro velká plemena - máme zl. retrívra a jsme s ním zatím nejvíc spokojení, hned po Purině - Pro Plan.
Pouze jednou jsme se nechali umluvit a koupili Brit pro všechna plemena, protože pro velká neměli a to byla chyba, pes měl po něm průjem a byl neustále nafouklý ![]()
S Brit Care zkušenosti nemám.
My krmíme momentálně britem. Dřív jsme krmili taky brit carem, pak hypoalergenní acanou, ta byla dobrá, ale pak zdražili, jeden z našch pejsků měl furt špatný trávení, ale obyč brit stráví bez problémů, já jsem s ním spokojená. Oba mají krásnou srst, dobrý trávení, my jsme spokojení
Každopádně občas je i něčím dokrmíme.
Jo a nejvíc mě dostávají reklamy na pedigree a podobně, jak to vychvalujou a přitom to je jedno z nejhorších krmiv
Ale obávám se, že mnohý lidi o tom nemají ani páru a myslí si že je to asi dobrý, když je na to reklama ![]()
Děkuju moc všem za příspěvky.Máme labradorku a když byla malá tak baštila K9 až do dospělosti pak jsme měla sportmix a naposled jsem zkusila Chicopee a po těch se jí hodně zhoršila srst.No a teď mám obyč Brita a po něm má krásnou srst.
Ale nevěděla jsem jakej je mezi nima rozdíl. Mezi Britem a carem. A jak jsou dobrý.
Bohužel fanka teď musela podstoupit kastraci takže teď budu muset koupit asi zase nějaké granulky aby netloustla.
A taky už je jí 8 let.
Nikdy neměla problém z přechodu na jiné granulky.
No za granulky můžu dát tak 1000kč ale 1500 už bohužel.
Pája 01 píše:
Bohužel fanka teď musela podstoupit kastraci takže teď budu muset koupit asi zase nějaké granulky aby netloustla.
A taky už je jí 8 let.
Nikdy neměla problém z přechodu na jiné granulky.
No za granulky můžu dát tak 1000kč ale 1500 už bohužel.
Proti tloustnutí je dobrý nepřekrmovat, speciální granule jsou jenom marketingový tah.
Co třeba Firmin? S tím se do tisícovky v klidu vejdeš (bavím se teda o 15kg balení) a je daleko lepší než obyčejnej Brit.
jo fitmin je taky dobrej
dobrý složení, za rozumnou cenu, taky jsme je měli, dík za připomenutí, možná do něj zase pujdeme ![]()