Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LenďuleB ja měla menstruaci skoro až měsíc po vysazení takža se nestresuj, je to v pořádku
@LenďuleB Já vysazovala loni kolem vánoc.. MS mi přišla asi za 14 dní. Otěhotnět se pak podařilo po třech měsících ![]()
@LenďuleB já brala Azalii půl roku…4 měsíce už ji neberu…teď jsem přestala kojit, tak jsem zvědavá, kdy ms dorazí ![]()
Ok, díky holky, tak snad je to v pohodě
. Já právě mimi teďka určitě neé, mám doma dvojčata a jedno dvanáctiměsíční
Zatím stačíí ![]()
Ja dobrala taky na vánoce a MS zatím nic. Tak čekám, co jsem četla tak většinou do měsíce prisla
@LenďuleB ono asi zalezi i jak jsi to mela s kojenim. Ja prestala kojit a vysadila zaroven a MS dorazila az za dva mesice. Ale asi to bylo spis tim kojenim nez antikoncepci ![]()
@LenďuleB stale nic, a strach zatim nemam (teda ted mi z vas zacina hlodat cervicek v hlave)… no stale verim tomu, ze od mesice prijde
@LenďuleB stale nic
ale dnes jsem si delala test a negativni
@xxjaja tak já už jsem klidná
Věřím, že to bude v pohodě i u Tebe
Ale další balení už bude jiná antikoncepce
![]()
Holky přestala sem brát azalii tak uprostřed třetího platíčka, nedělala mi dobře..kdy se potom tak dostaví menstruace? Neberu jí už tak týden a ms zatím nikde
@Anonymní píše:
Holky přestala sem brát azalii tak uprostřed třetího platíčka, nedělala mi dobře..kdy se potom tak dostaví menstruace? Neberu jí už tak týden a ms zatím nikde
Ja ji prestala brat tyden po ukonceni kojeni, take mi pak nesedela a ms dorazila za dva mesice. Ale je mozne, ze tam hralo roli i to, ze jsem prestala v te dobe kojit.
Já dobrala platíčko a za dva týdny jsem měla menstruaci..V té době už jsem nekojila.
Azalii sem začala taky brát, horší antinu sem snad ještě neviděla, zhoršila se mi pleť, začli mi padat vlasy
to už sem si radši měla nechat napsat tu po který se mi dělali modřiny. Co sem četla ostatní diskuze, tak hodně lidi na ní nadava, fakt nedoporučuju!
Zdravím holky, vy které máte zkušenosti s braním Azalii, pozorovali jste nějaké změny na pleti, ať už zhoršení a akné, nebo naopak zlepšení? Nebo nedá v podstatě nic? ![]()