HA Azalia a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
5.1.15 13:11

@LenďuleB ja měla menstruaci skoro až měsíc po vysazení takža se nestresuj, je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.1.15 13:11

@LenďuleB Já vysazovala loni kolem vánoc.. MS mi přišla asi za 14 dní. Otěhotnět se pak podařilo po třech měsících :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
5.1.15 13:14

@LenďuleB já brala Azalii půl roku…4 měsíce už ji neberu…teď jsem přestala kojit, tak jsem zvědavá, kdy ms dorazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
5.1.15 13:15

Ok, díky holky, tak snad je to v pohodě :kytka:. Já právě mimi teďka určitě neé, mám doma dvojčata a jedno dvanáctiměsíční :-D Zatím stačíí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.1.15 13:31

Ja dobrala taky na vánoce a MS zatím nic. Tak čekám, co jsem četla tak většinou do měsíce prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.1.15 13:31

@LenďuleB ono asi zalezi i jak jsi to mela s kojenim. Ja prestala kojit a vysadila zaroven a MS dorazila az za dva mesice. Ale asi to bylo spis tim kojenim nez antikoncepci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.1.15 11:55

@xxjaja tak co? Já stáále nic, ty nemáš strach??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.15 13:54

@LenďuleB stale nic, a strach zatim nemam (teda ted mi z vas zacina hlodat cervicek v hlave)… no stale verim tomu, ze od mesice prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.15 19:13

@LenďuleB stale nic :) ale dnes jsem si delala test a negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
21.1.15 09:47

@xxjaja tak já už jsem klidná ;) Věřím, že to bude v pohodě i u Tebe :hug: Ale další balení už bude jiná antikoncepce :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.15 19:23

Holky přestala sem brát azalii tak uprostřed třetího platíčka, nedělala mi dobře..kdy se potom tak dostaví menstruace? Neberu jí už tak týden a ms zatím nikde

• Citovat
  • Upravit
9266
22.6.15 20:14
@Anonymní píše:
Holky přestala sem brát azalii tak uprostřed třetího platíčka, nedělala mi dobře..kdy se potom tak dostaví menstruace? Neberu jí už tak týden a ms zatím nikde

Ja ji prestala brat tyden po ukonceni kojeni, take mi pak nesedela a ms dorazila za dva mesice. Ale je mozne, ze tam hralo roli i to, ze jsem prestala v te dobe kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
23.6.15 07:03

Já dobrala platíčko a za dva týdny jsem měla menstruaci..V té době už jsem nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.1.16 21:04

Azalii sem začala taky brát, horší antinu sem snad ještě neviděla, zhoršila se mi pleť, začli mi padat vlasy 8o to už sem si radši měla nechat napsat tu po který se mi dělali modřiny. Co sem četla ostatní diskuze, tak hodně lidi na ní nadava, fakt nedoporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
19.11.18 15:51

Azalia a vliv na pleť

Zdravím holky, vy které máte zkušenosti s braním Azalii, pozorovali jste nějaké změny na pleti, ať už zhoršení a akné, nebo naopak zlepšení? Nebo nedá v podstatě nic? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1