Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
14.10.11 22:21

maci pět let? ufff. no tak já mám teď před sebou celkem 10 zakázek, většinou po dvou, třech čepicích. no a většina je na listopad, ale 4 zakázky musím do konce měsíce. a ta jedna je 4 sady včetně rukavic… právě na ní dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.10.11 23:04

Aty jj ale ne háčkováním nejdříve jsem pletla - soupravičky pro mimi, čepice, nákrčníky.. a tak..
až pak jsem přidala háčkované čepičky.. takže prostě nechci odmítat lidičky co se vrací..
mám tu tedy teď aktuálně.. dodělat čepiči a šálu, pak tři čepice, šála, dvě čepice, 2× tunika a čepice, rolák, zajíčková a medvědová, 1× bambulková šálka.. a švagrová svetr pro neteř!
prostě se to nakumulovalo.. samozřejmě většina lidiček chápe, že mám jen jedny ruce..a počkají.. chtějí to na zimu.. takže pohoda.. jen prostě občas se to protáhne.. stačí jedna návštěva a máš den zabitý! nebo jedeme pryč.. a pak je to zas posunuté.. a snažím se u toho prostě sedět, ale syn taky má své potřeby.. takže přes den je to těžký.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.10.11 23:05

Holky tak na to bych nebyla. Jak od malička kdyz něco musim,tak se proste sprajcnu a trva me to,nez se k tomu dostanu-jsem hold beran ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.10.11 23:10

stuně já jsem taky beran..
jenže každá kačka se hodí.. a fakt došla krize i k nám domů! mám dvě skoro velké dcery - 18 a 15 let. ty mají své nároky.. škola a tak - učebnice se platí na gymplu.. a manžel má práci která není nijak super placená! takže se snažím aspoň takhle přilepšit rodinému rozpočtu! a někdy je to fakt těžké..
za ty hodiny u toho to nikdo nezaplatí.. ale než sedět s rukama v klíně.. tak toto! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.10.11 23:14

zakladatelka se hlásí :mavam:
týjo diskuse už má sto stránek 8-o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
14.10.11 23:15

já počítala že mám možná tak 10 korun na hodinu (((-: a to kdoví jestli ((-: ale než sedět s rukama v klíně (-: tak aspoň něco a jinak teď jedeme pouze z manželova platu, takže i nám se hodí každá koruna na víc ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.10.11 23:18

Gratuluju nám ke stovce ;)

Maci, to ja chapu,taky nemáme peněz na rozdávání, chodím na dva dny v tydnu do práce. Je mi to jasné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.10.11 23:24

Macíku, tyjo fakt zvolni :hug: já vím že toho máš moc, ale jak si uženeš zánět šlach nebo něco podobného, tak už nenaštrikuješ nic :think: , tak jim prostě řekni, že musíš zvolnit, že jinak budeš mít ruce v háji a nebude NIC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.10.11 00:30

veveruško :hug: já vím..
jinak šájo jooo diskuse žije!!
a fakt se snažím… ale to víte. no fakt to vychází prácí tak na 10 kč na hodinu…
někdy 20 kč..
ale super!
mám v přízi neskutečně peněz! a i proto se snažím.. i když pak stejně musím koupit nemám barvy co zákaznice chtějí a tak..
a za dnešek večer jsem stihla z dory celou čepku pro tříleťáka.. to jsem snad nikdy nedala.. dobrou noc! zítra fotka a šála.. :lol:
jinak ruka je dnes lepší! jen jsem si včera o trn roztrhla palec.. a dnes to bolííííí a chytá se mi tam příze.. ale ok! zítra už zas to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
15.10.11 07:56

Hezký den,všem.
Macíku-ty teda jedeš,máš toho požehnaně,ale jak píšeš každá kačka dobrá.To já si to dělám jen pro zábavu a své kamarádky,takže mě to tak nenutí.Držím palečky,zvolni ,nebo ruce nebudou poslouchat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.10.11 08:43

cha chá jaruško - ZVOLNI prej - to říká teda ta pravá :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Tvůj příspěvek mě fakt pobavil :lol: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.10.11 09:40
poki píše:
a zimní, na tu jsem pyšná :wink: :dance: :dance:

Poki, ta je krásná :palec:
Co je to za přízi (a odstín)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
15.10.11 11:26
Šája píše:
cha chá jaruško - ZVOLNI prej - to říká teda ta pravá :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Tvůj příspěvek mě fakt pobavil :lol: :hug: :hug: :hug: :hug:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
15.10.11 11:29
chuanitka píše:
poki píše:
a zimní, na tu jsem pyšná :wink: :dance: :dance:
Poki, ta je krásná :palec:
Co je to za přízi (a odstín)?