Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky omlouvám se, že sem vstupuju když neumím háčkovat,ale přemýšlím, že bych chtěla začít moc ocením nějaké návody atd. jak vůbec začít - ještě sem to nezkoušela
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kajaaada1 píše:
ted mě napadlo, co kdybych oči a nos posunla dolů?jsem z toho fakt hotová, zapotila jsem se u toho a výsledek stojí za prd
Možná by stačilo posunout nosánek trochu výš. A u té čepky jen s Kitty hlavou udělat nosík menší. Jinak jsou moooc krásné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Danny841 píše:
Ahoj holky omlouvám se, že sem vstupuju když neumím háčkovat,ale přemýšlím, že bych chtěla začít moc ocením nějaké návody atd. jak vůbec začít - ještě sem to nezkoušeladěkuji moc
http://www.youtube.com/watch?… tahle paní má moc hezký návod, jak se vše naučit ![]()
Kajo, já bych u té větší zmenšila čumáček, také jsem jí dělala - je tu ve fotogalerii a jenom jsem ho vyšila
Jsou moc hezké ![]()
Tak a včera jsem dodělala dle Aty druhou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kájo, oči hodně níž a víc do stran, čumáček malý ((- a bude to ok, ještě ouška trochu zvěč, spíš taky do stran. tady moje kitty. čumáček je lepší jenom čárka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kožíšku ten vzor bezvadně sedí, co? ((-: jako na MMB je spoustu návodů s tím reliéfním sloupkem, jenom se dokopat k tomu to udělat ((-: čapka super, ty barvy se ti moooc povedly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
kožíšku ten vzor bezvadně sedí, co? ((-: jako na MMB je spoustu návodů s tím reliéfním sloupkem, jenom se dokopat k tomu to udělat ((-: čapka super, ty barvy se ti moooc povedly.
Děkuji, od tvůrce návodu to zahřeje
Jj, sice chvilku trvá, než to dostaneš do ruky, ale tahle už jela dobře a fakt sedí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kájo jinak ta druhá kitty je moc pěkná (-: tam bych nosánek zmenšila a oči posunula níž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
danny vítej zde (-: barvik tady taky začíná, předpokládám, že dneska dodělává tu svou první čepičku (-:, tak ti určitě napíše svoje poznatky začátečníka (-: jinak směle do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:Danny841 píše:
Ahoj holky omlouvám se, že sem vstupuju když neumím háčkovat,ale přemýšlím, že bych chtěla začít moc ocením nějaké návody atd. jak vůbec začít - ještě sem to nezkoušeladěkuji moc
http://www.youtube.com/watch?… tahle paní má moc hezký návod, jak se vše naučit
Kajo, já bych u té větší zmenšila čumáček, také jsem jí dělala - je tu ve fotogalerii a jenom jsem ho vyšila
Tak a včera jsem dodělala dle Aty druhouJsou moc hezké
ta je krásná
, co je to za materiál?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:
fakt? Nepřijde ti smutná? … je to pro malou holčičku
, já byla s té berušky nadšená, dala dost práce a teď nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Holky, potřebuju radu - moc jsem chtěla berušku, ale …
Mě se líbí taky víc beruška! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit