Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4282
8.11.11 09:48

Maqcíku-paráda :potlesk:
Laducho-taky paráda :potlesk:
Já se nemůžu dokopat k těm fotkám,hlavní počítač včera ještě stávkoval tak uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
8.11.11 13:01

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ty výtvory jsou naprosto úžasné. Já se nemám čím pochlubit, protože nemám čas a hlavně jsem se snažila o spirálovou čepičku, která mi moc nešla a nejde :( Jinak potřebuju uháčkovat šálu z bambulkové vlny Poly, nemáte některá typ jak na to? Mě nic nenapadá :( A jinak jsem objevila nádherné stránky , co se háčkování týče. Stačí rozkliknout co vás zajímá a hodí vás to na podrobné návody. Já mít dostatek volného času, tak nedělám nic jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
8.11.11 14:26

tak jsem konečně dodělala základ, jdu obháčkovávat a pak na ty copy, přemýšlela jsem jak by vypadalo obháčkovat zdvojenýma KS :think: , ale asi by to spíš navlnilo, než zpevnilo, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
8.11.11 19:22
veveruskaa píše:
tak jsem konečně dodělala základ, jdu obháčkovávat a pak na ty copy, přemýšlela jsem jak by vypadalo obháčkovat zdvojenýma KS :think: , ale asi by to spíš navlnilo, než zpevnilo, že :think:

nevím, nikdy jsem nezkoušela …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
9.11.11 12:24

A tady už se neháčkuje? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.11.11 13:02

No vypadá to tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.11.11 13:31

ne já pletu :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a to jde holt pomaleji! takže mám přednici a tři čtvrtě zad.. blééé jde to pomalu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.11.11 13:48

Holky
mam dotaz myslíte že jde uháčkovat svetr na pejska- mame yorkšíra a ty kupované svetry mu moc nesedí. nemáte některá i návod? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.11.11 13:52

určitě jde… ale návod nemám.. mrkni na MMB… popř. zadej do google.. někde jsem viděla, ale nevím jak by to sedělo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.11.11 13:55
poki píše:
A tady už se neháčkuje? :lol: :lol:
  • ale jo, ale moc není čas, prcek má horečku, doufám, že to budou jen zuby :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 15:09

Neháčkuju, v obou obchodech došel comfort, malá chrchlá a má teploty, chlap mě naštval, tak na vše házím bobek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
9.11.11 16:36

Háčkuji soupravy,ve volné chvíli,ale nějak jsem zpomalila tempo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
9.11.11 17:01
critline píše:
Holky
mam dotaz myslíte že jde uháčkovat svetr na pejska- mame yorkšíra a ty kupované svetry mu moc nesedí. nemáte některá i návod? moc děkuji

mě mamka na yorka plete, máme už hafo oblečků :D myslím, že uháčkovat by se taky dalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
9.11.11 17:02

Já se teda pochlubím s čapulkou za dnešek. Konečně jsem přeprala spirálky, ale stejně budu párat, protože je moc malá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
9.11.11 17:18

spirálková je moc pěkná (-: už jsem jednu dělala, a určitě udělám i svým holkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat