Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no zatím ne, to je objednávka. děckám uháčkuju ze zbytků ((-: časem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky ještě nestíhám… jedu ještě podzimní… co kdo si objednal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:Úžasný
holky tak i já se pochlubím, můj poslední počin
Holky moc děkuju za pochvaly, ale bojim se složitějších vzorů. Holky, jakej má obvod hlavičky novorozeně asi? A co třeba pak tříměsíční mimi a taaak? Vim, že je to individuální, ale zhruba, nevíte? Až mě to půjde, nadělala bych si jich pár do výbavy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hledej na MMB tam je v návodech… háčkování.. tabulka velikostí… kdybys nenašla písni.. najdu to! ![]()
ale je to samozřejmě orientační! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Už jsem právě zkoušela něco takovýho tam najít a nic
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
tady používám já (-.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee, moc děkuju holky. Jen ještě jeden dotázek, která velikost odpovídá jakému měsíci (roku) zhruba? Máte to vychytaný? Který obvod hlavičky jaký měsíc a tak.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moje děti narozené v termínu a vážící zhruba od 3 - 4 kil měly velikost, 56, pak 62 zhruba ve 3 měsících… 74 asi kolem půl roku 80 zhruba rok 86 asi rok a půl a 92 asi 2 roky teď bude mít tři roky a má vel. 98 ale je to individuální.. my jsme to hubené dítko.. vyskové… s malou hlavinkou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
moje děti narozené v termínu a vážící zhruba od 3 - 4 kil měly velikost, 56, pak 62 zhruba ve 3 měsících… 74 asi kolem půl roku 80 zhruba rok 86 asi rok a půl a 92 asi 2 roky teď bude mít tři roky a má vel. 98 ale je to individuální.. my jsme to hubené dítko.. vyskové… s malou hlavinkou..
moc děkuju, jsi zlatá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tabulka suprová
já zase nejsem schopná mu tu šošovičku změřit ![]()
Velikost oblečení je fakt různá, my jsme docela veliký, v podpisu mám váhy, oblečení 56 týden větší a pak to začalo, 62 přeskočil, 68,74-půl rok,80-rok, 86-92 nyní, ale záleží na výrobci, myslím, že ono okolo toho roka, roka a půl se začnou vytahovat a už nepřibírají tolik, třeba kraťásky, co má teď, bude mít asi i příští rok, protože používáme látkové pleny a on už fakt tolik nepřibírá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-moc hezký,já se chystám taky na zimní k vánocům pod stromeček.Tak super inspirace
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit