Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
19.11.11 15:09

holky vodící nit je jakákoliv slabá akrylová příze stejné či podobné barvy… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.11.11 15:09

ATY fákt kráááása! jsi šikula!! :palec:
poki díky.. to bylo na přání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
19.11.11 15:14

macíku, prosím tě, jak děláš na čepičce ten úzký bílý proužek? já to zkoušela KS a moc mi to tu čepku stáhlo, tak nevím, a chtěla bych něco jiného než pořád DS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
19.11.11 16:16

teď se dívám na eshop vlniky a koukám že vyprodali rachel medvídkovou a jino šedou, takže mám asi smolíka, chtěla jsem je koupit, doufám, že zase někdy budou, někdy bych ji chtěla zkusit udělat…

A koukám na přízi ZUZANA, měla jste ji některá? :think: na obrázku vypadá pěkně, ale jestli není ostrá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.11.11 16:59

veveruško normálně KS ale mě to nestahuje.. zůstane stejná.. a utahuju stejně jako DS… :think: tak to nevím.. jedině přidat očka..
jinak ti nabídnu že až pojedu do JH mrknu se ti… jestli je ještě mají tu medvídkovou a JINO.. a pošlu ti je… ale fakt nevím kdy se tam dostanu.. možná manžel.. služebně.. písni kdyžtak SZ.. kdybys chtěla.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
19.11.11 17:27

A ještě jeden takovej hloupej dotaz ta akrylová příze, můžu použít třeba camilu? :oops: Nebo jaká to je. Holky omlouvám se za blbý otázky, ale fakt jsem začátečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.11.11 17:54

hanyck camilla je bavlna.. no teoreticky jí použít můžeš.. já jí dávám pouze do růžových uší..
a nemáš doma nějaké bílé klubíčko - nějaký zbytky co nevyužiješ??? to stačí… cokoliv … :palec:
za otázky se neomlouvej. to je v pohodě.. každý jsme nějak začínal! :wink: :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
19.11.11 20:05

Macíku-komplet :potlesk:
Krasnyden-ta se čtverečkovbým vzorkem :palec:
Aty-krása,berušky jsou :palec: a ten vzorek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
19.11.11 20:20
Macík74 píše:
veveruško normálně KS ale mě to nestahuje.. zůstane stejná.. a utahuju stejně jako DS… :think: tak to nevím.. jedině přidat očka..
jinak ti nabídnu že až pojedu do JH mrknu se ti… jestli je ještě mají tu medvídkovou a JINO.. a pošlu ti je… ale fakt nevím kdy se tam dostanu.. možná manžel.. služebně.. písni kdyžtak SZ.. kdybys chtěla.. :wink:

Maci jsi zlatíčko, já na to nespěchám, jen by mě zajímalo, jestli je ještě mají, ale pokud byste tam měli cestu, tak bych byla ráda (ale fakt to nespěchá) :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.11.11 20:56

Aty, já teď koukla na ten tvuj facebook… to je krásných věcí na jednom místě :-) úžasné! Jinak za svou čepičku jsem doma sklidila ohlas… tu volnou si nakonec nechal taťka, tak jsem ráda, že ji nemusím párat… a teď zkusím pro ségru tu kostečkovou… tak mi držte palce… ty reliéfní |DS jsem ještě nedělala… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.11.11 21:05

veveruško prosím písni mi sz co tedy bych měla brát.. a jaké barvy a kolik díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.11.11 00:48

Holky, tak jsem jen tak brouzdala na netu a hledala návod na nějaké rukavice,,,ten jsem nenašla, ale našla jsem odkaz na krásné čepice…když sjedete skoro dolů, tak tam jsou krásné dětské čepičky, skoro jako masky zvířátek…NÁDHERA! https://picasaweb.google.com/…BARETYCEPICE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.11.11 01:06

Ahoj holky, jste děsně šikovné. Kravičkové čepičky jsou opravdová krása 8-o ještě Vás dočítám zpět, takže mě toho okuzlí jistě ještě spousta. Taky háčkuju, ale ne tak krásně jako vy, většinou dělám hodně jednoduché věci, mám ráda, když to rychle přibývá a mám brzo hotovo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.11.11 01:07

baretek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.11.11 01:08

anebo poslední nejnovější s klapkama, ale nepochopitelně jsem udělala žlutou a nemáme to k čemu nosit :lol:
Vše inspirováno většinou MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat