Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
myslím že je to přední a zadní rel. sloupek nejsem si ale jistá.. a neroztáhne mi to moc tu čepičku??? díky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci je to přední a zadní reliéf a neboj naopak to jsou pružné lemy, dost pevné, ale pružné, jako když pleteš hladce a obrace, prostě je to na podobném principu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku, ta čepička je od kerolen, tak se na ní kdyžtak obrat, určitě ti poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maciku pruhovaná a nalrcnikem je moc krásná ![]()
U slovíčky si myslím taky na P a Z reliéf, ja jsem si ten vzorek moc oblíbila;) prave pro jeho pružnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dík.. šájí já to zkusím…a když to nepůjde.. tak jí písnu sz! díky..
měla jsem strach co mi to udělá na kraji aby mi to neroztáhlo tu čepku moc..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krasnyden1 píše:
Holky, neznáte někdo, jak se obháčkovávají dřevěné korálky? Já umím jen obšívat rokajlem a ráda bych se naučila i háčkované…ale nevím, zda to zvládnu, přijde mi to děsná piplačka…děkuji…
no piplačka to bude, chce to tenkou přízi - kordonetku, určitě 50, 60, to uvidíš, jak to půjde a princip je furt stejný, takže to určitě zvládneš, já tak dělám vajíčka na velikonoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Tak mám opět mimi setík
Je hezký, máš nějaký návod na ty motýlky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Maci ten tvůj poslední kompletík má úžasný barvičky
jj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no holky bála jsem se, že to bude moooc tmavé, ale abych pravdu řekla taky se mi to tak moc líbí! mají k tomu tm. a sv. fialovou bundu!
dokončila jsem základ čepičky tu sovu! s tím př. a zad. rel. sl. a je to ok! trošku mě potrápili klapičky..
a včera jsem udělala ještě jednoho zajdu pro novorozeně.. minule byl dvoubarevný protože mi nevyšla příze.. a nelíbilo se mi to! tak bylo repete a ta mi tady zůstane…
jinak už z toho mračna zakázek mám pouze tři čepičky a dva nákrčníky! no je to pokrok z těch 18 ti kousků! ![]()
takže už zas přijímám zakázky. a ještě to do vánoc stihnu!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marťo seš dobrá, já bych si tak vydělala a korát na čistou vodu ani ten suchý chleba by mě nedali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daši díky.. no holt kmitám! a taky mě v neděli zas brala ruka jak hrom! ale nakonec se umoudřila! ale nemohla jsem ani vyždímat žínku na nádobí.. jak to bolelo!
ještě zobáček a bude sovičková celá! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky prosím o radu! dodělaná sova.. ale nějak to ještě není ono… ty oči mi přijdou zanikají jak jsou bílé na bílém.. co takhle obšít??? nebo to mám nechat?? díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš pravdu , že zaniká, asi bych to obšila jak máš to pravé, to víc vynikne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit